Bose Virtually Invisible 300 vezeték nélküli térhatású hangsugárzók

Márka: Bose

A termék ára: 116.900 Ft /pár

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény új regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

párTérhangzás. Elegánsan. Vezeték nélkül.

Hátsó térhatású hangszórók esetében csak a hangot szeretné hallani. Kevesebb mint 10 cm-es magasságával a Virtually Invisible 300 vezeték nélküli hangszóró tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Kizárólag a SoundTouch 300 hangszóróval párosítható; ezek a diszkrét hátsó térhatású hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak filmek, sportközvetítések és tv-műsorok esetén is.

Termékleírás

 

Tökéletes kiegészítő a házimozirendszeréhez

Adja hozzá ezeket a térhatású hangsugárzókat a SoundTouch 300 hangprojektorhoz, és élvezze a moziszerű élményt. És a beüzemelés? Egyszerű. Két vezeték nélküli vevő jár a hangszóró mellé, amely megkönnyíti a hangszóró vezeték nélküli csatlakozását. Csatlakoztatás után a hangszóró nagy teljesítménye mellett hozzáférhet a prémium akusztikus beállításokhoz.

 

 

Csomag kiegészítése

Felturbózná teljesítményét egy újabb kompakt opcióval? Az Acoustimass 300 vezeték nélküli mélyhang-modullal kiegészítheti a csomagot a teljesebb térhangzásért. A Virtually Invisible hangszórókhoz hasonlóan 30 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik és tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Adja hozzá a SoundTouch 300 hangszóróhoz, és megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget.

 

 

Méretek/tömeg


Virtually Invisible 300 speakers (each):9.55 cm H x 8.32 cm W x 8.49 cm D (0.54 kg)
Power cord with adapter:16.6cm W x 4.1cm H x 7.8cm D (0.28 kg)A doboz tartalma


2 Virtually Invisible 300 hangszóró
2 vezeték nélküli vevő
2 AC2 adapter
2 tápkábel
2 kéttűs hangszórókábel
 


Ajánlott termékek