Bose Acoustimass 300 vezeték nélküli mélyhang-modul

Márka: Bose

A termék ára: 265.900 Ft helyett 251.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2018. 11. 16. - 2018. 11. 18. vagy amíg a készlet tart! -5%

Ingyenes kiszállítás!

dbMennydörgésszerű basszus. Vezeték nélküli kapcsolat.

Szereti a SoundTouch hangszóróját, azonban felturbózná a teljesítményét? Az Acoustimass 300 vezeték nélküli mélyhang-modul hozzáadásával megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget. Kizárólag a SoundTouch 300 hangszóróhoz terveztük; ez a valaha gyártott legjobb Acoustimass modul, mely bármelyik általunk gyártott házimozi-hangsugárzó rendszerrel együtt használható. Igazából ennél jobb teljesítményű mélysugárzót nem is talál ebben a méretben. Vezeték nélkül csatlakozik a hangszóróhoz és segít teljesen elmerülni abban amit hallgat, vagy néz.

Termékleírás

 

HANG ÉS STÍLUS KIFEJEZŐDÉSE

A prémium üvegtető-bevonatú Acoustimass 300 vezeték nélküli modul kifinomult kialakítása páratlan a mélysugárzók és a házimozirendszer-készülékek körében. Persze nem is egy szokványos készülékről van szó. Ez az új kialakítású mélysugárzó dinamikus basszushangzást biztosít a nagy teljesítményű hangsugárzókból, valamint a QuietPort technológiával ellátott nagy méretű port virtuálisan megszünteti a torzítást.

 

 

Csomag kiegészítése

Ha hozzáadja az Acoustimass 300 modult a SoundTouch 300 hangszóróhoz, sokat javíthat a házimoziélményen. Mindez még lenyűgözőbb a kompakt méret láttán. Azonban nem ez az egyetlen kompakt bővítmény. A Virtually Invisible 300 vezeték nélküli hangszóróval kiegészítheti a csomagot a teljesebb térhangzásért. Az Acoustimass modulhoz hasonlóan azoknál is 10 méter a vezeték nélküli hatótávolság. Kevesebb mint 10 cm" magasan helyezkednek el, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe.

 

 

Méretek/tömeg

Acoustimass wireless bass module:30.5 cm W x 38.1 cm H x 30.5 cm D (13.6 kg)A doboz tartalma

Acoustimass 300 vezeték nélküli mélyhang-modul
Tápkábel
 


Ajánlott termékek