Bose Lifestyle 600 házimozirendszer fehér

Márka: Bose

A termék ára: 1.249.900 Ft helyett 1.224.900 Ft /szett

Az akció időtartama: 2020. 04. 01. - 2020. 04. 30. vagy amíg a készlet tart! -2%

Ingyenes kiszállítás!

További 10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettA tökéletesség minden. Éppen ezért semmiről se mondtunk le.
A szépség a szemlélő szemében – és fülében – rejlik. Ezért úgy alkottuk meg a Lifestyle házimozirendszert, hogy az minden szempontból csodálatos legyen. Akusztika. Megjelenés. Mestermunka. Egyszerűség. Keltse életre kedvenc időtöltését a nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélyhang-modulnak, a négy kompakt szatellithangszórónak – beleértve a hátsó vezeték nélküli térhatást – , a szélesebb középcsatornás hangszórónak és a prémium üvegtető-bevonatú vezérlőkonzolnak köszönhetően. Szereti a zenét? Akkor imádni fogja a SoundTouch hangszórót, amit az internetes rádióállomásokról, zenei szolgáltatásokból (mint például a Spotify® és az Amazon Music) és a személyes gyűjteményéből történő zenehallgatás céljából építettünk be. Nézze – és hallgassa – meg, miért ez a valaha készített legjobb 5 hangszórós házimozirendszerünk.

Termékleírás

 

Mennydörgésszerű basszus. Vezeték nélküli kapcsolat.

Persze, hogy akarja ezt a basszus teljesítményt filmjei és zenéi számára. Ugyanakkor ezt nem egy nagy méretű készülékkel szeretné elérni. A prémium üvegtető-bevonatú vezeték nélküli Acoustimass modul megállja a helyét mind a hangzás, mind a stílus terén. Ötvöztük a nagy teljesítményű hangsugárzót és a QuietPort technológiát a kis méret ellenére is páratlan teljesítményért.

 

 

Az elegancia kifejeződése folytatódik...

A konzol csiszolt üveggörbületének egyedi stílusát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azonban nem csak a külsőről van szó. A konzolban megtalálható az összes szükséges technológia: Bluetooth® és Wi-Fi® csatlakozás a vezeték nélküli zenehallgatásért, 4K videó kompatibilitás, 6 HDMI™ bemenet és még sok más. Az univerzális távvezérlővel a teljes rendszer irányítható.

 

Egy rendszer, tetszés szerinti hangsugárzókkal

Önnek melyik tetszik? A prémium Lifestyle 650 rendszer az OmniJewel hangszórókkal, vagy a Lifestyle 600 rendszer a Jewel Cube hangszórókkal, amely a legújabb innovációnk gyümölcse?

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A Lifestyle házimozirendszer esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Természetesen van egy prémium teljesítményszint, amelyet Ön imádni fog a házimozijában filmek, tv-műsorok és a sportesemények esetében. Azonban zenehallgatáskor bárhogy is dönt, abban biztos lehet, hogy nem kell azon aggódnia, melyik technológia jobb. A Bluetooth segítségével ezen a rendszeren közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztassa a rendszert a Wi-Fi hálózathoz, és hallgasson zenét otthon telefonja nélkül.

 


 

SoundTouch alkalmazás

A SoundTouch a Lifestyle rendszer legnagyobb előnye, amely Önnel együtt fejlődik. Ha már egyszer beszerzett egy SoundTouch rendszert, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti Lifestyle rendszerét – sőt bármilyen SoundTouch terméket. Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc zenéinek és állomásainak előbeállításait. Az univerzális távvezérlő SoundTouch LED kijelzőjével azonnal megnézheti, milyen zene megy – ez egy hasznos funkció abban az esetben, ha egy filmről zenére kapcsol át.

 

 

Úgy tervezték, hogy egyszerű legyen a használata

A Unify technológia a képernyőn megjelenő üzenetekkel vezeti Önt végig a beállításon, ezáltal biztosítva a források helyes csatlakoztathatóságát. Aggódik, hogy milyen lesz a hangzás a szobában? Felesleges. Az ADAPTiQ hangkalibrálás a szobához és annak minden berendezéséhez igazítva végzi el a hang finombeállítását. Ezért amikor hallgatja a rendszert, az a lehető legjobb minőséggel fog megszólalni. A hátsó hangszórók és a mélyhang-modul vezeték nélkül kapcsolatra képesek, így egyszerűen elhelyezhetők.

 

 

Lifestyle 600


Méretek/tömeg


Console:40.59 cm W x 25.8 cm H x 6.5 cm D
Jewel cube speakers (each):6.52 cm W x 15.83 cm H x 6.58 cm D (0.46 kg)
Jewel cube center speaker:15.37 cm W x 6.76 cm H x 6.53 cm D (0.47 kg)
Acoustimass wireless bass module:30.5 cm W x 38.1 cm H x 30.5 cm D (13.6 kg)
Power cord with adapter:16.6cm W x 4.1cm H x 7.8cm D (0.28 kg)


További adatok


Támogatott hangformátumok: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, Multichannel PCM. [A Japánban vásárolt rendszerek az AAC jeleket is dekódolják.]
Videoforrás kompatibilitás: Hat 4K/60 videoforrást támogat (HDMI 2.0/HDCP 2.2)


Bemenetek és kimenetek


A konzol hátsó panelje


1 HDMI™ kimenet Audio Return Channel (ARC) rendszerrel
5 HDMI-bemenet
2 optikai digitális audiocsatlakozó
2 koaxiális digitális audiocsatlakozó
2 analóg L/R hangbemenet
1 3,5 mm-es csatlakozás Acoustimass modulhoz
1 adat port
1 IR repeater port
1 Ethernet port a SoundTouch- és a szoftverfrissítésekhez a hálózaton keresztül
1 USB csatlakozó kizárólag szoftverfrissítésekhez


Konzol eleje

1 HDMI-bemenet
1 3,5 mm-es csatlakozó az ADAPTiQ rendszerhez és a fejhallgatókhoz
1 főkapcsoló gomb
1 forrásgomb
1 rendszerbeállítás gomb


Ajánlott termékek

-6%
Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fehér1.599.900 Ft 1.499.900 Ft / szett

Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fehér

-6%
Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fekete1.599.900 Ft 1.499.900 Ft / szett

Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fekete

Bose Lifestyle 550 házimozirendszer874.900 Ft / szett

Bose Lifestyle 550 házimozirendszer

-2%
Bose Lifestyle 600 házimozirendszer fehér1.249.900 Ft 1.224.900 Ft / szett

Bose Lifestyle 600 házimozirendszer fehér