Bose SoundTouch vezeték nélküli adapter

Márka: Bose

A termék ára: 69.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbSzereti a már meglévő hangsugárzóit. De azok nem tudják elérni a vezeték nélküli zene világát. Legalábbis mostanáig. Alakítsa át sztereó- vagy házimozirendszerét a SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter hozzáadásával, és zenét játszhat le otthoni Wi-Fi® vagy Bluetooth® eszközeiről. Használja a SoundTouch alkalmazást a zenéje egyszerű vezérlésére. Ha más SoundTouch hangsugárzókkal egészíti ki, akkor akár az egész otthonán belül hallgathatja a zenét. Tegye okosabbá hangszóróját: tegye vezeték nélkülivé és hallgasson bármilyen zenét. Ilyen egyszerű.

Termékleírás

A már meglévő hangszórók segítségével – sztereó hangrendszer, házimozirendszer vagy dokkolható hangszórók – könnyen hozzáférhet a vezeték nélküli zenéhez
Használja az otthoni Wi-Fi hálózatot vagy Bluetooth eszközöket, hogy könnyen hozzáférjen a kedvenc zenéjéhez
Könnyen bővíthető egyéb SoundTouch hangsugárzókkal, hogy az egész otthonában hallgathassa a zenét
Egyszerűen beállítható, és minden szükséges kábel biztosítva van hozzá
A SoundTouch alkalmazás lehetővé teszi, hogy telefonjával vagy táblagépével vezérelje a zenelejátszást
 

 

Mivel csatlakozhat?

Az adapter három gyakori bemenettel rendelkezik (optikai, AUX és RCA), így bármilyen eszköz, ami támogatja a bemenetek egyikét, használható SoundTouch vezeték nélküli hangrendszerként. A legtöbb sztereó hangrendszer, házimozirendszer és dokkolható hangszóró kompatibilis – így nagy valószínűséggel az Ön eszköze is használható a gyors csatlakoztatás és beállítás után. Már rendelkezik Bose rendszerrel? Sok rendszer kompatibilis, beleértve a legtöbb Lifestyle, CineMate, Wave, SoundDock és SoundLink terméket.

 

A zene felfedezése a SoundTouch rendszerrel

Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Csatlakoztathatók otthoni Wi-Fi -hálózatához, így közvetlenül az internetről játszhatja le a zenét magán a rendszeren – emellett bármit lejátszhat bármilyen, Bluetooth technológiával rendelkező telefonról vagy táblagépről.*

 

Bővítse rendszerét

A SoundTouch rendszer szépsége az, hogy Önnel együtt fejlődik. Ha beszerzi a SoundTouch vezeték nélküli kapcsolatot a sztereó vevőjéhez, bármikor bővítheti azt: SoundTouch 10 hangszóró a konyhába vagy SoundTouch 20 hangszóró a hálószobába. Szinkronizálja őket, hogy ugyanazt a zenét játsszák minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban. Az Ön életstílusához és zenehallgatási szokásaihoz igazodik.

Ingyenes, nagy teljesítményű alkalmazás

Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapterét. Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc lejátszási listáinak és állomásainak előbeállításait.

 

Beépített Bluetooth

A SoundTouch rendszerek Bluetooth csatlakozással rendelkeznek, ezért bármilyen kompatibilis eszközről képesek zenét adatfolyamként lejátszani – ahol csak akarja. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.


 

Van hangszórója, azonban nincs vevője?

Ha passzív hangszórója van, a SoundTouch SA-5 erősítő üzemelteti azokat, valamint csatlakozik az otthoni Wi-Fi-hálózathoz. Így a passzív hangszórón is hozzáférhet a vezeték nélküli zenékhez. Otthonában bárhol megkönnyíti a zenehallgatást – a kültéri hangszórókon is. Az SA-5 erősítő szintén része a SoundTouch családnak.
 

 

Méretek/tömeg

    SoundTouch Wireless Link adapter:2.5 cm H x 8.8 cm W x 8.8 cm D (0.1 kg)

További adatok

    Vezeték nélküli hatótávolság: 30 láb (9 m)

Bemenetek és kimenetek

    Audiokimenet (digitális, optikai és analóg)
    3,5 mm-es kiegészítő bemenet
    Micro-USB port (beállításhoz)

A doboz tartalma

    SoundTouch vezeték nélküli kapcsolat adapter
    Hálózati kábel
    Optikai és mini optikai kábel
    3,5 mm-es sztereó kábel
    3,5 mm-es aljzat RCA kábelhez


Ajánlott termékek

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete164.900 Ft / db

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete

-8%
Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó129.990 Ft 119.990 Ft / db

Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke139.900 Ft / db

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete148.000 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete