Bose LifeStyle SoundTouch 525 otthoni szórakoztató rendszer fekete

Márka: Bose

A termék ára: 979.900 Ft helyett 749.000 Ft /db

Az akció időtartama: 2019. 06. 01. - 2019. 06. 30. vagy amíg a készlet tart! -24%

Ingyenes kiszállítás!

db



Lenyűgöző hangzás TV-hez és vezeték nélküli zenehallgatáshoz
Klasszikus 5.1 házimozirendszerünk egyre jobb és jobb lesz. A Lifestyle® 525 rendszer a fejlett térhatású hangtechnológiát ötvözi az egyszerűséggel, sokoldalúsággal és elegáns formával. Öt Direct/Reflecting® hangsugárzó biztosítja a valódi térhangzást a szoba minden sarkában, míg az Acoustimass® modul nagy hatású basszushangot kínál. A frissítő TV, mozi, sport és videojáték mellett ez a rendszer nagy teljesítményű zenelejátszó is egyben. Könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenehallgatást, ha meglévő otthoni Wi-Fi®-hálózatához vagy Bluetooth®-eszközeihez csatlakoztatja.

Termékleírás

•Dinamikus térhatású hangzás az öt Direct/Reflecting® hangszóróból, a helyiség jellemzőihez szabva az egységesen kiváló minőségű megszólalás érdekében
•Hallgasson vezeték nélkül zenei szolgáltatásokat, mint pl. a Spotify és a Deezer, internetes rádióállomásokat, vagy akár saját tárolt zenei könyvtárát
•Az eltüntethető vezérlőkonzol biztosítja, hogy minden készülék könnyedén működjön együtt egyetlen rendszerként
• A képernyőn megjelenő, könnyen követhető üzenetek leegyszerűsítik a beállítást és a használatot
•Egyszerűen csatlakoztatható és szabályozható akár 6 HD video-/zeneforrás; videofelkonvertálás akár 1080p felbontásig
• A Bluetooth® technológia révén zenei adatfolyamot is hallgathat bármely Bluetooth® eszközről
 

 

 

 

Valódi, drámai térhangzás

Minden film elképesztő térhangzással szólal meg. A rendszerben Direct/Reflecting® hangszórók működnek, amelyeket átterveztünk karcsúbb profilúra, és a fal síkjába szerelhetők, így jobban illeszkednek a lapos TV-khez. A hangszóróban lévő, pontos szögben beállított transzduktorokkal olyan kimenő hangzás jön létre, amilyet csak ennél sokkal nagyobb méretű hangszóróktól várna. A kiváló teljesítményt egy Acoustimass® modul is kiegészíti, amely a szoba sarkába vagy bármilyen félreeső helyre elhelyezhető. A modul különleges technológiájának köszönhetően olyan intenzív hangélményt tapasztalhat, akár a moziban vagy koncerteken. Szem elől elrejtheti ugyan, hatása azonban eltéveszthetetlen.


A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A nagy teljesítményű, ingyenes alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése. A hat könnyen beállítható programhely segítségével kedvenc zenéjét játszhatja az alkalmazáson vagy az univerzális RF távirányítón keresztül.

A Lifestyle® SoundTouch® 525 rendszer szintén a teljes vezeték nélküli termékcsalád részét képezi. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.


Egyszerű beállítás

A Unify® technológia lehetővé teszi, hogy bárki egyszerűen csatlakoztasson és vezéreljen akár 6 HD hangforrást – például valamilyen Blu-ray Disc™ lejátszót vagy kábeltelevíziós vevőegységet. A négy HDMI™-portot tartalmazó bemeneti konzol pedig garantálja, hogy az ezen források által előállított többcsatornás hang a legjobb minőségű – általában a TV-készülék közvetlen hangjelén keresztül létrehozottnál élethűbb dinamikai tartományt és kis frekvenciájú effekteket biztosítva.


Egyszerű használat

A Unify® technológia emellett a Bose® univerzális RF távvezérlő programozását is egyszerűsíti, amely így a Lifestyle® rendszer és az ahhoz csatlakoztatott legtöbb eszköz irányítására is használható lesz. A beállítás során a Unify® rendszer azonosít minden egyes csatlakoztatott eszközt, és automatikusan „megtanítja” a Bose® távvezérlőt a kezelésére. Még akkor is működik, ha elrejti a konzolt vagy az eszköz részeit a házi szórakoztató központ ajtajai mögé. A Bose® távvezérlő LCD kijelzőjén emellett különböző rendszerinformációk is megjelennek.


A szobájára szabott hangzás

Minden szoba egyedi: a méret, a forma, az anyagok és más elemek is hatással vannak arra, miként szólalnak meg benne a hangok. Az ADAPTiQ® rendszer képes az adott helyiség elemzésére, majd ennek megfelelően optimalizálja a Lifestyle® rendszer hangját az egységesen kiváló minőségű teljesítmény érdekében.


További funkciók

•A 3D-videókompatibilitásnak köszönhetően a rendszer megfelelő 3D-forrás(ok) és 3D TV-készülék csatlakoztatása esetén automatikusan térhatású képet jelenít meg.
•Az automatikus videofelskálázás akár 1080p felbontást is biztosít HDMI csatlakozáson keresztül.
•Beépített AM/FM rádió


Ajánlott termékek

-18%
Bose Lifestyle 600 házimozirendszer fekete DEMO1.224.900 Ft 999.000 Ft / db

Bose Lifestyle 600 házimozirendszer fekete DEMO

-5%
Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fehér1.569.900 Ft 1.495.000 Ft / db

Bose Lifestyle 650 házimozirendszer fehér