Denon PMA-1600NE Magas Minőségű Integrált erősítő fekete

Márka: Denon

A termék ára: 549.990 Ft helyett 499.990 Ft /db

Az akció időtartama: 2021. 06. 01. - 2021. 06. 30. vagy amíg a készlet tart! -9%

Ingyenes kiszállítás!

További 5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Denon az egyik azon kevés audio márka közül, amely továbbra is aktívan fejleszti a HiFi komponenseket és sok fontos, folyamatosan finomított és alkamazott HiFi audio technológiával rendelkezik. A PMA-1600NE minősége jóval túlmutat a Denon előző, PMA-1500-as sorozatán. Köszönhetően a hátsó USB-B bemenetnek, a PMA-1600NE kielégíti még a legigényesebb nagyfelbontású audio szerelmeseinek az igényeit is. A zenefájlok lejátszahtóak akár 384 kHz/32 bitben is, és emellett még a számítógépen tárolt DSD fájlokat is hallgathatjuk akár 11.2 MHz-es formátumig és élvezhetjük a végső, stúdió minőségű hangzást. Az analóg bemeneteken elérhető legjobb minőség érdekében a PMA tartalmaz egy analóg módot, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsoljuk az olyan nem használt részeket, mint a digitális bemeneti áramkör, vagy az alacsony zajszintű kijelző.

Termékleírás

State-of-the-art Denon Solutions

2 x 140 W (4 ohm) teljesítmény kimenet
Advanced Ultra High Current (UHC) -MOS Single Push-Pull áramkör erősítő Schottky diódákkal
DAC Master órajel tervezés
Hátsó USB-B bemenet
Digitális leválasztó, hogy megszüntesse a magas frekvenciájú zajt a számítógépről az USB-B vagy digitális bemeneten
FL kijelző forrás és mintavétel kijelzéssel
Analóg AMP mód a digitális audio áramkör és a kijelző kikapcsolására
Advanced AL32 Processing Plus
Közvetlen Mechanikai Alap Konstrukció
Alváz szerkezet 6 független blokkból
Fő transzformátor külön tápegységekkel az analóg és digitális áramkörökhöz
2 optikai digitális és 1 koaxiális digitális bemenet; magas minőségű MM & MC Phono Equalizer erősítő
Kapható fekete és prémium ezüst színekben
 

Fejlett UHC-MOS Single Push-Pull áramkör


Az erősítő Advanced UHC (Ultra High Current) -MOS technológiája minimális számú nagy áramú erősítő elemet használ, hogy egyensúlyba hozza a fejlett hangsugárzó meghajtó képességet és a továbbfejlesztett hangminőséget.

A fejlett UHC-MOS egy ideális erősítő, amelynek tápegység teljesítménye felülmúlja a bipoláris tranzisztorokét és rendelkezik a MOS-FET-ek által nyújtott előnyökkel a hangminőség terén. Az Advanced UHC-MOS rendelkezésre áll egy push-pull konfigurációban, amely kiküszöböli az eltéréseket a erősítő fokozatban és kiegyensúlyozza a nagy teljesítményt és a finom zenei részleteket. Ez az áramkör mesterien reprodukálja a teljes szonikus tartományt a zene finom árnyalatától a zenei kifejezés hatalmas és gazdag csúcspontjáig.


6-blokkos konfiguráció & Közvetlen Mechanikai Alap konstrukció


A PMA-1600NE készülékháza hat független blokkot tartalmaz, ami magában foglalja a phono-ekvalizert, a bemeneti áramkört, a hangerőszabályzó áramkört, az USB-DAC áramkört, az erősítő áramköröket, a végerősítő és a vezérlő részt.

A készülékházban egy 1.0mm vastag acéllemez védi a jeláramköröket a külső rezgésektől és megszünteti a kölcsönös interferencia hatását az áramkörök között. A táp rész a PMA-1600NE közepére lett pozícionálva. Hűtőbordákkal ellátva mindkét oldalon, ez a konstrukció ideálisan kiegyensúlyozott tömegű , így megakadályozza a nem kívánt rezgéseket, melyek befolyásolják a hangminőséget. Ezen kívül a lábak támogatják a transzformátor nagy súlyát, a hűtőbordák, és a készülékház merev borda konstrukcióval és ASB gyantából készültek.

Advanced AL32 Processing Plus,ami támogatja a 384 kHz / 32 bites PCM-et


A digitális bemeneten a PMA-1600NE rendelkezik az Advanced AL32 Processing Plus processzorral, a Denon legújabb analóg hullámforma reprodukáló technológiájával, amely felhasználja az egyedi adat interpolációs algoritmusokat és emellett támogatja a nagy felbontású 384 kHz-es / 32 bites PCM bemeneti jelet. Ezek az algoritmusok interpolálják a pontokat, melyeknek előtte és utána is nagy mennyiségben létezniük kell az adatfolyamban és így érik el azt a hullámformát, amely legközelebb áll az eredeti jelhez. Az adatok gondos visszaállításával - amelyek elvesztek a digitális felvétel folyamatával - a kapott felvétel hangminősége nagyon részletes, mentes minden interferenciától, pontosan lokalizálható, gazdagon kifejező az alsó tartományban, és gyönyörűen hű az eredeti hanghoz.


Digitális szigetelés & Analóg üzemmód


A PMA-1600NE fel van szerelve egy nagy sebességű digitális szigetelővel, hogy megszüntesse azokat a hangminőségre gyakrorolt kedvezőtlen hatásokat, melyeket az USB-vel csatlakoztatott számítógép, vagy a PMA-1600NE digitális bemenete által okozott magas frekvenciájs zaj okoz. Mivel az adatok átvitele mágnesesen történik egy tekercsekbe ágyazott IC chip-en keresztül, ezért a bemeneti és a kimeneti oldal elektromosan szigetelt. A digitális audio áramkör és a D/A konverter közötti jelút szigetelése által megszűnnek a magas frekvenciás zajok kedvezőtlen hatásai az analóg audio áramkörökben a D/A konverter után. A PMA-1600NE is használ egy dedikált elektromos transzformátort a digitális áramkörhöz, hogy lecsökkentse a zajt a táp forrásról. Az Analog Mode-ban kikapcsolhatjuk a dedikált digitális transzformátort és teljesen megállítjuk a működését a digitális bemeneti áramkörnek, így elkerülhetjük, hogy bármely magas frekvenciának befolyása legyen az analóg részre. Az analóg mód emellett kikapcsolja a fluoreszkáló kijelzőt, amely lehetővé teszi azt, hogy a PMA-1600NE úgy működjön, mint egy tisztán analóg erősítő (az Analog Mode, USB-B, coaxial digital, és az optical digital bemenet üzemmódoknál ki van kapcsolva).

USB-DAC 11,2 MHz-es DSD és 384-kHz / 32 bites PCM támogatással


A PMA-1600NE rendelkezik USB-DAC funkcióval, ami támogatja a nagyfelbontású 11.2-MHz DSD és 384-kHz/32-bit PCM bemeneti jeleket. A DSD átviteli módszerek támogatják az ASIO natív lejátszást és a DSD Audio-t a PCM kereteken belül (DoP). Mivel az aszinkron átvitelt a PMA-1600NE mester órajele vezérli a számítógép órája helyett, így az átvitel jittermentes. A PMA-1600NE-ben használt D/A átalakító ugyanaz a 384-kHz/32-bit és DSD képes elsőosztályú DAC, mint a DCD-1600NE-ben, így tiszta és kiváló minőségű hangzást biztosít.


MM / MC phono-ekvalizer


A PMA-1600NE tartalmaz egy lemezjátszó equalizert, amely támogatja a mind az MM és az MC hangszedőket. Ez a lemezjátszó equalizer magas nyereségű, és egy olyan nyomtatott áramköri megoldást tartalmaz, amely a hangminőségben fellépő negatív mellékhatásokat lecsökkenti, így az "egyszerű és egyenes" tervezés jelentős javulást jelent. A PMA-1600NE-ben az MM/MC kapcsoló megváltozott a push típusról a relé típusra, ami lerövidíti az áramköri utat és így a jelhurkok kisebb lesz, lehetővé téve az analóg jelek nagyobb tisztaságú felerősítését.


Rendszer távirányító és tisztán

látható előlapi kijelző


A PMA-1600NE olyan távirányítóval rendelkezik, amely vezérli a DCD-1600NE-t és egyéb más Denon CD-lejátszókat is. Az alacsony zajszintű FL kijelző a termék előlapján ad a forrásról és a mintavételi rátáról információt.
 


Ajánlott termékek

Rotel A12 integrált erősítő ezüst349.000 Ft / db

Rotel A12 integrált erősítő ezüst

Rotel A11 Tribute integrált erősítő fekete249.000 Ft / db

Rotel A11 Tribute integrált erősítő fekete

Denon PMA-2500NE sztereó erősítő899.990 Ft / db

Denon PMA-2500NE sztereó erősítő

Rotel RA-1592 integrált erősítő ezüst899.000 Ft / db

Rotel RA-1592 integrált erősítő ezüst