Raktáron!

Bose SoundLink Revolve II Bluetooth hangszóró fekete

Márka: Bose

A termék ára: 99.900 Ft helyett 84.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 10. 01. - 2023. 10. 31. vagy amíg a készlet tart! -15%

Ingyenes kiszállítás!

További 5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbKis hangsugárzó. Libabőr.
Új irányba visszük a hangzást. Minden irányba.Ismerje meg a SoundLink Revolve hangsugárzót, amely az egyik legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth-hangsugárzónk. Valódi, 360°-os hangzás az állandó és egységes lefedettségért. Helyezze a szoba közepére, így mindenkinek ugyanabban az élményben lesz része. Vagy helyezze el a fal mellé, és merüljön el a hangzásban. Ki szeretné vinni a szabadba? Remek, hiszen bárhova magával viheti.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

Kis hangsugárzó. Libabőr.
Új irányba visszük a hangzást. Minden irányba.

Ismerje meg a SoundLink Revolve hangsugárzót, amely az egyik legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth-hangsugárzónk. Valódi, 360°-os hangzás az állandó és egységes lefedettségért. Helyezze a szoba közepére, így mindenkinek ugyanabban az élményben lesz része. Vagy helyezze el a fal mellé, és merüljön el a hangzásban. Ki szeretné vinni a szabadba? Remek, hiszen bárhova magával viheti.

 

Elképesztően hangos. Meglepően kis méretű.

Ne tévessze meg a méret. Ez a kis méretű készülékház több technológiát tartalmaz, mint gondolná. Rendkívül hatékony hangsugárzó. Kettős, passzív membránok. Mindenirányú akusztikus eltérítő. Mindez egyszerűen azt jelenti, hogy élethű hangzásban lehet része… és tényleg kirázza majd a hideg.

ESŐBEN IS ÉNEKEL

Ön nem fél a víztől. A hangsugárzónak sem kell tartania tőle. A SoundLink Revolve hangsugárzót vízálló kialakításának köszönhetően több helyen használhatja, így például a medencénél vagy a konyhai mosogatónál sem kell aggódnia.

 
ÜTKÖZŐK AZ ÜTKÖZŐKNEK

Ön nem tökéletes. Ezzel a hangsugárzóval nem is kell annak lennie. Nem probléma, ha feldönti, bevágja a táskájába, vagy a kelleténél durvábban teszi le. A puha anyagoknak köszönhetően nem kell tartania az ütközésektől.

 
CSAK HANGZÁS. TÖKÉLETES MEGMUNKÁLÁS

Nincs olyan részlet, amely túl kicsi lenne. Egyetlen barázda nélkül. Figyelje meg – a rácson sincs. Ez az egyszeres megmunkálási folyamatnak köszönhető, amelynek végeredménye a gyönyörű megjelenés.

 
KAPJA FEL, ÉS MEHET IS

Ha indulna, akkor nincs idő a keresgélésre. Éppen ezért készítettük ezt a könnyen megfogható, tapintható és egyszerűen működtethető hangsugárzót – egészen a puha és egyenletes gombokig, amelyek a természetes együttműködésről gondoskodnak.


 

Tele energiával

A hordozható Bluetooth-hangsugárzónak hosszú üzemidőre van szüksége. Ez a készülék ilyen. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 13 órányi lejátszási időt is biztosíthat – lehetővé téve ezáltal az egész napos zenehallgatást. Természetesen vannak olyan hangsugárzók, amelyek még tovább bírják, azonban ennek ára gyakran az erőteljes basszusról való lemondás.

 

Felejtse el mobiltelefonját

Nincs kéznél mobiltelefonja? Nem baj. Attól még foglalhat az étteremben, illetve küldhet üzenetet. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a Siri -és a Google Now™ hangbemenet, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez. Probléma megoldva.

Sokat számít egy alkalmazás

A Bose Connect alkalmazással egyszerűen csatlakozhat és automatikusan válthat a Bluetooth-eszközök között. Így barátai átvehetik a DJ szerepét úgy, hogy a zene egyetlen üteméről sem maradnak le.

Ha még nagyobb hangerőre vágyik, csatlakoztassa bármelyik két, Parti módban lévő SoundLink Revolve hangsugárzót az alkalmazás segítségével. Vagy a Sztereó mód segítségével kerüljön még közelebb egy élő előadás keltette érzéshez. A hangszerek és az énekhang elkülönülnek, majd szétterjednek a gazdagabb hangzáskép érdekében – így szinte életre keltheti a zenét.

Az Ön zenéi. Menetkész.

Az opcionális dokkolónak köszönhetően SoundLink Revolve hangsugárzója mindig feltöltött és indulásra kész állapotban lehet. Hangszórója kényelmes otthoni tartóbázisával töltés közben is lehetséges a zenelejátszás. Egyszerűen csatlakoztassa a hangsugárzókhoz mellékelt fali töltő dugaszát a dokkolóba.

HANGÜZENETEK

Csatlakozzon. Egyszerű. Hangüzenetek segítenek a Bluetooth-párosítás végrehajtásában. Két eszközhöz csatlakozhat – és az eszköz megjegyzi az utoljára kapcsolódó nyolc készülék adatait.


KIHANGOSÍTÓ

Biztosan látott már ilyet. Mindenki egy helyre tömörül, hogy kihangosítón keresztül beszélhessen ismerősével. Ön se hallja őket, ők is nehezen hallják Önt. Ennek most vége. A SoundLink Revolve hangsugárzók segítségével közvetlenül a hangsugárzón keresztül telefonálhat, így a szavak hangzása sokkal tisztább és kevésbé tompa.
 

SIRI& GOOGLE HANGUTASÍTÁSOK

Nincs kéznél mobiltelefonja? Nem baj. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a Siri -és a Google Now™ hangbemenet, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez.


VÍZÁLLÓ

A SoundLink Revolve hangsugárzót vízálló kialakításának köszönhetően több helyen használhatja anélkül, hogy aggódnia kéne. A hosszas tesztelésnek és az IPX4 minősítésnek köszönhetően gondoskodunk arról, hogy a hangsugárzó átvészelje a hirtelen jött vizes zuhanyt.
 

AKKUMULÁTOR

A hordozható hangsugárzónak hosszú üzemidőre van szüksége. Ez a készülék ilyen. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 13 órányi lejátszási időt biztosít.


MENETES UNIVERZÁLIS SZERELVÉNY

Nincs szabad felület? Semmi gond. Az univerzális menetnek köszönhetően lényegében bármilyen állványhoz csatlakoztatható a SoundLink Revolve.

Műszaki adatok

Méretek/tömeg

Speaker:15.2 cm H x 8.2 cm W x 8.2 cm D (0.66 kg)

Bemenetek és kimenetek
3,5 mm-es kiegészítő bemenet
Micro-B USB port

További adatok
Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
Akkumulátor üzemideje: 13 óra
 
A DOBOZ TARTALMA
SoundLink Revolve hangsugárzó
USB-tápegység
USB-kábel
Hálózati csatlakozó adapterek
 

 


Ajánlott termékek

-15%
Raktáron!
Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró fekete129.900 Ft 109.900 Ft / db

Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró fekete

-7%
Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue74.900 Ft 69.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue

-7%
Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete74.900 Ft 69.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete

-15%
Raktáron!
Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró ezüst129.900 Ft 109.900 Ft / db

Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró ezüst