Raktáron!

Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró ezüst

Márka: Bose

A termék ára: 124.900 Ft helyett 119.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2022. 09. 01. - 2022. 09. 30. vagy amíg a készlet tart! -4%

Ingyenes kiszállítás!

További 5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbMély. Hangos. Ráadásul lenyűgöző.
Ismerje meg a SoundLink Revolve+ hangsugárzót, amely a legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth hangsugárzónk.
A valódi 360°-os hangsugárzó minden irányban mély és ámulatba ejtő hangzásról gondoskodik. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki köréáll, ugyanazt a hangzást tapasztalja. Ha a fal közelébe helyezi, a hang terjedhet és visszaverődhet, amitől olyan érzése lesz, mintha kedvenc koncertjén lenne. A rugalmas fogantyúnak köszönhetően pedig bárhová elviheti a zenét.


ÚTKÖZBEN TÖRTÉNŐ ZENEHALLGATÁSRA
Más szóval, ha szívesen magával viszi a zenét – a partra, a parkba, vagy bárhova – biztosan jól jön majd a SoundLink Bluetooth hangsugárzónk. Utazásra terveztük őket: strapabíró kialakítás és lenyűgöző akkumulátor-élettartam.

Saját lejátszási listák. Bárhol hallgatja.
Ne hagyja maga mögött a zenét. Élvezze a vezeték nélkül szabadságot a Bose SoundLink® Bluetooth® hangszóróival.

Utazáshoz készült
A kicsi, hordozható hangsugárzók általában nem az erőteljes teljesítményükről ismertek. A SoundLink hangsugárzók azonban nem hagyományos Bluetooth hangsugárzók. Vigye magával őket, bárhová is repíti a zene. Az újratölthető lítiumion-akkumulátorok segítségével órákon át hallgathat zenét.

Kis méret. Nagy hangzás.
Mi a titka annak, hogy valami, ami ilyen kicsi ilyen jól szóljon? Exkluzív technológiák, amelyek valóban képesek erre.

Bármely zeneszám. Szinte bármely eszközről.
Milyen eszközök párosíthatók a SoundLink hangsugárzókkal? Okostelefonok és tabletek. Vagy a barátai okostelefonjai és tabletjei. Ha az adott eszköz képes a Bluetooth kommunikációra, akkor Önnek már csak a kedvenc dalaira van szüksége. Ráadásul a SoundLink hangsugárzók hatótávolsága stabilan 9 méter, így vezetékek nélkül élvezheti a prémium hangminőséget.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

Mély. Hangos. Ráadásul lenyűgöző.
Ismerje meg a SoundLink Revolve+ hangsugárzót, amely a legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth hangsugárzónk.


A valódi 360°-os hangsugárzó minden irányban mély és ámulatba ejtő hangzásról gondoskodik. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki köréáll, ugyanazt a hangzást tapasztalja. Ha a fal közelébe helyezi, a hang terjedhet és visszaverődhet, amitől olyan érzése lesz, mintha kedvenc koncertjén lenne. A rugalmas fogantyúnak köszönhetően pedig bárhová elviheti a zenét.

 

Több hallgatnivaló. Több megosztanivaló.

Ne tévessze meg a méret. Ez a kis méretű készülékház több technológiát tartalmaz, mint gondolná. Rendkívül hatékony hangsugárzó. Kettős, passzív membránok. Mindenirányú akusztikus eltérítő. Mindez egyszerűen azt jelenti, hogy élethű hangzásban lehet része… és tényleg kirázza majd a hideg.


 

ESŐBEN IS ÉNEKEL

Ön nem fél a víztől. A hangsugárzónak sem kell tartania tőle. A SoundLink Revolve hangsugárzót vízálló kialakításának köszönhetően több helyen használhatja, így például a medencénél vagy a konyhai mosogatónál sem kell aggódnia.

 
ÜTKÖZŐK AZ ÜTKÖZŐKNEK

Ön nem tökéletes. Ezzel a hangsugárzóval nem is kell annak lennie. Nem probléma, ha feldönti, bevágja a táskájába, vagy a kelleténél durvábban teszi le. A puha anyagoknak köszönhetően nem kell tartania az ütközésektől.

 
CSAK HANGZÁS. TÖKÉLETES MEGMUNKÁLÁS

Nincs olyan részlet, amely túl kicsi lenne. Egyetlen barázda nélkül. Figyelje meg – a rácson sincs. Ez az egyszeres megmunkálási folyamatnak köszönhető, amelynek végeredménye a gyönyörű megjelenés.

 
TELJES MÉRTÉKBEN HORDOZHATÓ

A rugalmas anyagból készült fogantyú révén a SoundLink Revolve+ mozgatása rendkívül egyszerű. Ráadásul jó érzés. Ez annak köszönhető, hogy a hangsugárzó minden anyagát nagy gondossággal válogattuk ki – egészen a puha, egyenletes gombokig, amelyek minden alkalommal a lehető legtermészetesebb érintésről gondoskodnak.

 

Tele energiával

A hordozható Bluetooth-hangsugárzónak hosszú üzemidőre van szüksége. Ez a készülék ilyen. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 17 órányi lejátszási időt is biztosíthat – lehetővé téve ezáltal az egész napos zenehallgatást. Természetesen vannak olyan hangsugárzók, amelyek még tovább bírják, azonban ennek ára gyakran az erőteljes basszusról való lemondás.
 

Felejtse el mobiltelefonját

Nincs kéznél mobiltelefonja? Nem baj. Attól még foglalhat az étteremben, illetve küldhet üzenetet. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a Siri -és a Google Now™ hangbemenet, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez. Probléma megoldva.

Sokat számít egy alkalmazás

A Bose Connect alkalmazással egyszerűen csatlakozhat és automatikusan válthat a Bluetooth-eszközök között. Így barátai átvehetik a DJ szerepét úgy, hogy a zene egyetlen üteméről sem maradnak le.

Ha még nagyobb hangerőre vágyik, csatlakoztassa bármelyik két, Parti módban lévő SoundLink Revolve hangsugárzót az alkalmazás segítségével. Vagy a Sztereó mód segítségével kerüljön még közelebb egy élő előadás keltette érzéshez. A hangszerek és az énekhang elkülönülnek, majd szétterjednek a gazdagabb hangzáskép érdekében – így szinte életre keltheti a zenét.
 

Az Ön zenéi. Menetkész.

Az opcionális dokkolónak köszönhetően SoundLink Revolve hangsugárzója mindig feltöltött és indulásra kész állapotban lehet. Hangszórója kényelmes otthoni tartóbázisával töltés közben is lehetséges a zenelejátszás. Egyszerűen csatlakoztassa a hangsugárzókhoz mellékelt fali töltő dugaszát a dokkolóba.

HANGÜZENETEK

Csatlakozzon. Egyszerű. Hangüzenetek segítenek a Bluetooth-párosítás végrehajtásában. Két eszközhöz csatlakozhat – és az eszköz megjegyzi az utoljára kapcsolódó nyolc készülék adatait.


KIHANGOSÍTÓ

Biztosan látott már ilyet. Mindenki egy helyre tömörül, hogy kihangosítón keresztül beszélhessen ismerősével. Ön se hallja őket, ők is nehezen hallják Önt. Ennek most vége. A SoundLink Revolve hangsugárzók segítségével közvetlenül a hangsugárzón keresztül telefonálhat, így a szavak hangzása sokkal tisztább és kevésbé tompa.
 

SIRI& GOOGLE HANGUTASÍTÁSOK

Nincs kéznél mobiltelefonja? Nem baj. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a Siri -és a Google Now™ hangbemenet, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez.


VÍZÁLLÓ

A SoundLink Revolve hangsugárzót vízálló kialakításának köszönhetően több helyen használhatja anélkül, hogy aggódnia kéne. A hosszas tesztelésnek és az IPX4 minősítésnek köszönhetően gondoskodunk arról, hogy a hangsugárzó átvészelje a hirtelen jött vizes zuhanyt.
 

AKKUMULÁTOR

A hordozható hangsugárzónak hosszú üzemidőre van szüksége. Ez a készülék ilyen. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 17 órányi lejátszási időt biztosít.


MENETES UNIVERZÁLIS SZERELVÉNY

Nincs szabad felület? Semmi gond. Az univerzális menetnek köszönhetően lényegében bármilyen állványhoz csatlakoztatható a SoundLink Revolve.


 

Műszaki adatok

Méretek/tömeg

Speaker:18.4 cm H x 10.5 cm W x 10.5 cm D (0.9 kg)

Bemenetek és kimenetek
3,5 mm-es kiegészítő bemenet
Micro-B USB port

További adatok
Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
Akkumulátor üzemideje: 17 óra
 
A DOBOZ TARTALMA
SoundLink Revolve+ hangsugárzó
USB-tápegység
USB-kábel
Hálózati csatlakozó adapterek

 


Ajánlott termékek

Raktáron!
Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II citromsárga49.900 Ft

Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II citromsárga

We. Hear 2 bluetooth hangszóró cool grey67.990 Ft / db

We. Hear 2 bluetooth hangszóró cool grey

We. Hear 1 bluetooth hangszóró aqua blue39.990 Ft / db

We. Hear 1 bluetooth hangszóró aqua blue

-9%
Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete69.900 Ft 63.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete