Marantz NR1508 5.2 network receiver fekete

Márka: Marantz

A termék ára: 199.990 Ft helyett 142.490 Ft /db

Az akció időtartama: 2018. 07. 01. - 2018. 07. 31. vagy amíg a készlet tart! -29%

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény új regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

db6 HDMI bemenettel van felszerelve, ebből 1 az előlapon található. Az NR1508 fejlett videó szekciója megfelel a legújabb HDMI specifikációknak, többek között támogatja a 4K Ultra HD 60 Hz teljes sebességű videót, 4:4:4 Pure Color al- mintavételezéssel és 21: 9 videó jeltovábbítással, valamint támogatja a 3D tartalmakat is. A készülék HDCP 2.2 kompatibilis, ami követelmény a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Fel van készítve a Dolby Vision-re és a HLG-re (Hybrid Log Gamma; a jövőbeni firmware-frissítés után) is. Mint a HEOS alkalmazás, a "Marantz 2016 AVR Remote" app is ingyenesen letölthető az Apple AppStore, a Google Play vagy az Amazon appstore alkalmazásból.

Termékleírás

5 csatornás diszkrét teljesítményerősítő, 85 W csatornánként Elegendő teljesítmény a közepes méretű szobák híres Marantz hangzással való megtöltéséhez
4K/60Hz teljes átvitel, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020, valamint Dolby Vision kompatibilitás és Hybrid Log Gamma (HLG, jövőbeli firmware frissítés révén) A legújabb HDMI szabvány a jövőbeli kompatibilitás érdekében
6 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással Rengeteg bemenet a Blu-ray lejátszó, játékkonzol stb. csatlakoztatásához
Dolby True HD és DTS-HD dekódolás Legújabb házimozi surround hangformátumok
Beépített Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással A hálózat stabilitása javult, különösen a Wi-Fi zsúfolt otthonokban
HEOS vezeték nélküli multiroom integráció Kombinálja más HEOS hangsugárzókkal / készülékekkel az egész házat betöltő zenéért, HEOS app vezérlés
AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio Streaming Hozzáférés szinte korlátlan online zenei forrásokhoz
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás Nagyfelbontású audio streaming a Hi-Fi rajongóknak
Audyssey MultEQ, Dynamic Volume és Dynamic EQ A szoba/hangsugárzók tökéletes kiegyenlítése
Audyssey MultEQ Editor alkalmazás támogatás (20 Euro az App store-ban) Az ekvalizálási paraméterek professzionális finombeállítása
Színkódolt hangsugárzók, Setup Assistant, Speciális GUI, Marantz 2016 AVR Remote App Egyszerű telepítés, beállítás és üzemeltetés
ISF video kalibrálás Készen áll a házimozi TV-k vagy projektorok professzionális kalibrálására
Több helyiség/több forrás (2. zóna, erősítőkön keresztül vagy előerősítő kimeneten keresztül) Nézzen meg egy filmet a házimozi rendszerről és hallgasson zenét egy másik szobában
Intelligens ECO mód ki/be/automatikus beállítással Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a teljesítményt

 

Erőteljes 5 Csatornás Diszkrét erősítő Eco üzemmóddal

 

Az NR1508 erősítőegysége diszkrét nagyáramú kimeneti eszközöket kínál a kiváló zenei és filmes hangzás érdekében, ugyanolyan teljesítményt nyújtva mind az 5 csatorna számára a precíziós hangzás érdekében. A csatornánként 85 wattosra méretezett NR1508 kis impedanciájú meghajtással rendelkezik, kiváló hangszóróvezérléshez, és kompatibilis a 4 ohmos hangsugárzókkal is. Eközben az Eco üzemmód gondoskodik az energiatakarékosságról: a képernyőn megjelenő Eco mérővel rendelkezik, míg a receiver energiatakarékos módban is használható, csökkentve a maximális kimeneti teljesítményt vagy alacsony teljesítményű stratégiákat alkalmazva szerényebb beállításokon - és mindezt úgy, hogy bármilyen hatással lenne a kiváló hangminőségre.

 

Legújabb HDMI csatlakozók; HDCP 2.2 kompatibilitás

6 HDMI bemenettel van felszerelve, ebből 1 az előlapon található. Az NR1508 fejlett videó szekciója megfelel a legújabb HDMI specifikációknak, többek között támogatja a 4K Ultra HD 60 Hz teljes sebességű videót, 4:4:4 Pure Color al- mintavételezéssel és 21: 9 videó jeltovábbítással, valamint támogatja a 3D tartalmakat is. A készülék HDCP 2.2 kompatibilis, ami követelmény a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Fel van készítve a Dolby Vision-re és a HLG-re (Hybrid Log Gamma; a jövőbeni firmware-frissítés után) is.
Az NR1508 rendelkezik az Audio Return Channel-lel (ARC), amely lehetővé teszi, hogy streamelje a hangot a TV-n keresztül egy HDMI csatlakozóval (nincs szükség külön digitális audio kábelre).

 

Beépített Wi-Fi, Bluetooth és AirPlay

Fel van szerelve a Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal, az NR1508 rendelkezik a fejlett kettős antennás RF adó-vevő rendszerrel, így a megbízhatóó kapcsolat még a sűrűn lakott városi környezetben is lehetséges. Az Apple AirPlay-nek köszönhetően élvezheti a kedvenc zeneszámait vezeték nélkül az iOS eszközéről, beleértve az iPod touch, iPhone és iPad készülékeket.

 

HEOS, a vezetéknélküli multi-room zene streaming tökéletes megoldása

A beépített HEOS technológiának köszönhetően az NR1508 a vezetéknélküli multi-room HEOS rendszer kulcseleme lett. Bárhol és bármikor élvezheti kedvenc zenéjét otthonában az ingyenes HEOS alkalmazással. Irányítsa a zenelejátszást bármelyik szobában, bármilyen okos eszközzel az ingyenes HEOS alkalmazásnak köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a zeneszámot mindegyik szobában, vagy különböző dalokat az összes szobában.

A HEOS-szal a felhasználó könnyen streamelheti az olyan zenei szolgáltatásokat, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Deezer, TIDAL, SoundCloud stb. (*), vagy használja a HEOS alkalmazást saját telefonján, USB stick-jén, számítógépén vagy NAS meghajtóján tárolt dalok, vagy akár egész albumok lejátszására.
(*) A szolgáltatás elérhetősége országonként változhat, előfizetés lehet szükséges.

 

Marantz 2016 AVR Remote

A Marantz 2016 AVR Remote app az iOS és Android telefonokhoz, tabletekhez, lehetővé teszi a legújabb generációs Marantz hálózati AV erősítők vezérlését. A számos új funkcióval együtt a grafika és a felhasználói felület is teljesen átdolgozásra került.Vezérelheti Marantz készüléke alapfunkcióit, mint a bekapcsolás, hangerő, bemenetválasztás és a beállítások, vagy rögtön átválthat a HEOS alkalmazásra, ahol elérheti zenei tartalmait és a streaming szolgáltatásokat a teljes HEOS vezetéknélküli multi-room vezérlésnek köszönhetően.

 

High Resolution Audio

Fedezze fel a nagyfelbontású zeneszámok elképesztő hanghűségét az elülső USB porton keresztül, vagy hálózati forrásokból az NR1508-vel, ami képes dekódolni az ALAC, FLAC és WAV 24-bit/192-kHz veszteségmentes fájlokat, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz zeneszámokat (az SACD audiofil formátuma). Az NR1508 MP3 formátumot is lejátszik.

 

Beépített Audyssey MultEQ az egyszerű beállításért

A mellékelt mérő mikrofon és mikrofonállvány által az Audyssey MultEQ beméri a hangszórókat a házimozi telepítés során, beleértve a mélynyomót is. Majd több nagypontosságú DSP szoba akusztika korrekció szűrőt generál, amelyek együttesen létrehozzák a legsimább és legtermészetesebb hangképet, függetlenül a különböző hangsugárzó márkáktól és típusoktól.
Az Audyssey Dynamic EQ rendelkezik a speciális pszicho-akusztikus feldolgozással, így biztosítja a tiszta dialógusokat és a széles körű hangzást csökkentett hangerő mellett is. Így élvezheti a moziterem szintű tisztaságot, bármilyen szintű hangerőt is választ, míg az Audyssey Dynamic Volumekisimítja az idegesítő hangerő ugrásokat (mint például a TV-reklámok).

 

Dual Subwoofer kimenet

Egyetlen mélynyomóval az optimális elhelyezés a szobában nem mindig lehetséges, így a legjobb basszus átvitel nem mindig jön létre. Az elhelyezéstől függően a mély átvitel a fő hallgatási pozícióban egyenetlen lehet, hallható frekvencia csúcsokkal és elnyelésekkel. Az NR1508 lehetővé teszi két mélynyomó csatlakoztatását: ha különböző helyszíneken helyezzük el, akkor az átvitelben pontosabb basszust hallunk mindenhol a hallgatási területen belül.

 

Smart TV Connectivity

A Smart TV-je HDMI CEC (Consumer Electronics Control) funkciója, által vezérelheti a NR1508-et a Smart TV távirányítójával. Ha a receiveren a ""HDMI Control"" ON-ra van állítva, akkor az ""Smart Menu"" ON-ra állításával elkezdheti vezérelni a NR1508-et a Smart TV távirányítójával. A Smart Menü a kezdőképernyőn biztosít gyors hozzáférést a műsorforráshoz, a surround mód kiválasztásához, a beállítási menühöz és a Smart Select beállításokhoz.

 

Egyszerűen használható Smart Select funkciók

Négy gyorsválasztó gomb található az előlapon és az ergonómikus távvezérlőn, melyek segítségével könnyedén elérheti kedvenc forrásait, és a gyorsválasztó funkció meg is jegyzi a hozzájuk tartozó audio beállításokat - bemenet, hangerő, Audyssey konfiguráció. Egyetlen gombnyomással az NR1508 beállítható a Blu-raytől kezdve a TV set-top boxon át a kedvenc internetes rádiójának lejátszásáig.

 

Könnyű beállítás, egyszerű használat

Az egyszerű telepítéshez az NR1508-on prémium hangszóró csatlakozók találhatók. A színkódolt csatlakozó rendszer tartalmazza a színkóddal jelölt hangszóró kábel címkéket, amely biztosítja a helyes hangszóró kábel összeköttetést a legelső alkalommal. Az exkluzív Setup Assistant és a Quick Start Guide funkciók egyértelműek a képernyőn megjelenő grafika és szöveg által, így gyorsan és egyszerűen végigvezet a beállítási folyamaton, optimalizálva a kritikus rendszer beállításokat és biztosítva a lehető legjobb hangminőséget.


Több, mint 60 év Audiofil Hagyaték

A Marantz (alapítva 1953-ban) hosszú és gazdag múlttal rendelkezik azon audio komponensek gyártásában, melyet világszerte választanak a zene szerelmesei és a vájtfülű zenehallgatók. Mert a Zene Sokat Számít életünkben, az NR1508 továbbviszi a kiváló zenehallgatási élmény hagyományát, és fel van szerelve a tökéletes házimozi-élmény szolgáltatásához.


 


Ajánlott termékek

-5%
Denon AVR-X1500H 7.2 Dolby Atmos UHD receiver179.990 Ft 170.990 Ft / db

Denon AVR-X1500H 7.2 Dolby Atmos UHD receiver

-29%
Marantz NR1508 5.2 network receiver silvergold199.990 Ft 142.490 Ft / db

Marantz NR1508 5.2 network receiver silvergold

-5%
Denon AVR-X2500H 7.2 Dolby Atmos UHD receiver219.900 Ft 208.900 Ft / db

Denon AVR-X2500H 7.2 Dolby Atmos UHD receiver

-5%
Denon HEOS AVR 5.1 AV Receiver299.990 Ft 284.990 Ft / db

Denon HEOS AVR 5.1 AV Receiver