Bose Wave SoundTouch hangrendszer IV fehér

Márka: Bose

A termék ára: 299.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbÉlettel teli hangzás minden zenéhez, többek között a vezeték nélküli zenehallgatáshoz Számos különböző zene közül válogathat. Ezzel a kompakt rendszerrel az összeset élvezheti. Segítségével több millió dalt hallgathat meg olyan zenei szolgáltatásokon keresztül, mint például a Spotify és a Deezer, több ezer online rádióállomást hallgathat, valamint lejátszhatja az okostelefonjára, táblagépére vagy számítógépére elmentett zeneszámokat.
Magában foglal egy CD-lejátszót és egy DAB/AM/FM rádiót is. Hallgathat tehát bármit a helyiséget megtöltő Wave® hangzással – egyetlen egyszerűen használható, friss, új megjelenésű rendszerből.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 
•Élettel teli, a teret kitöltő hangzás internetes szolgáltatások, mint például a Spotify® és Deezer®, internetes rádióállomások, saját MP3- és CD-zenetár és DAB/AM/FM rádió hallgatásához
•Közvetlenül csatlakozik az otthoni Wi-Fi® hálózathoz– külön készülékre nincs szükség
•Együttműködik a Bluetooth® eszközökkel a még több zenehallgatási lehetőségért
•A waveguide hangsugárzó technológia mély, kiváló minőségű hangot tud visszaadni
•Az ingyenes alkalmazás telefonját távvezérlővé alakítja

 

 

 

Nagy teljesítményű hang

A Wave® SoundTouch® rendszer a díjnyertes Wave® zenei rendszer legendás teljesítményét nyújtja. Az exkluzív Bose® innováció – waveguide hangsugárzó technológia – mély, a nagyobb és drágább hifi-berendezések gazdag hangzását biztosítja.


A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A nagy teljesítményű, ingyenes alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése. A hat könnyen beállítható programhely segítségével kedvenc zenéjét játszhatja az alkalmazáson vagy a mellékelt bankkártya formájú távirányítón keresztül.

A Wave® SoundTouch® zenei rendszer is a vezeték nélküli termékek családjához tartozik, amelybe az egy készülékes hangrendszerektől kezdve a házimozirendszerekig tartoznak termékek. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.


Elegáns egyszerűség

A Wave® SoundTouch® rendszer percek alatt, könnyen telepíthető. Az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti Önt. A normál vagy saját írt CD-k/MP3 CD-k elölről tölthetők be, a zenei adatfolyamok és DAB/AM/FM állomások a memóriagomb érintésével elérhetők. A kisméretű infravörös távvezérlővel a rendszer összes funkciója irányítható a helyiségből bárhonnan, a rendszer tetején található érintős be/ki/alvó állapot vezérlők teljesen láthatatlanok. A zene tiszta, telt, precíz hangzással hallható. A hangrendszer szinte mindenhova jól illeszkedik: legyen az nappali szobai kisasztal, konyhapult, vagy éjjeliszekrény.


Felhasználóbarát kialakítás

A saját fejlesztésű Bose® technológiák automatikusan elvégzik a kiváló minőségű hangzáshoz szükséges beállításokat. Így a rengeteg vezérlőszerv működtetése nélkül élvezheti a nagy, többkomponensű sztereóhangzást. A nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzőn megjelenik a zeneforrás, az idők, és sok egyéb információ. A kettős ébresztés pedig kitűnő megoldás olyan munkába járó pároknak, akik más időpontban kelnek. Ha inkább szundítana még egy kicsit reggel, a rendszer tetejét megérintve halogathatja a felkelést.


További funkciók

•Kiegészítő hangbemenet, hogy külső hangforrásokat (pl. MP3- vagy DVD-lejátszót) is élvezhessen Wave® rendszerén
•Fejhallgató-csatlakozó privát zenehallgatáshoz
•Nagyméretű kijelző állítható fényerővel és automatikus éjszakai fényerőtompítással.


Ajánlott termékek

Bose Wave zenei rendszer IV sarki fehér259.900 Ft / db

Bose Wave zenei rendszer IV sarki fehér

Bose Wave zenei rendszer IV eszpresszófekete259.900 Ft / db

Bose Wave zenei rendszer IV eszpresszófekete

Bose SoundTouch vezeték nélküli adapter69.900 Ft / db

Bose SoundTouch vezeték nélküli adapter

-12%
Bose SoundTouch 30 széria III vezeték nélküli hangrendszer fekete209.900 Ft 185.000 Ft / db

Bose SoundTouch 30 széria III vezeték nélküli hangrendszer fekete