Bose QuietComfort 35 vezeték nélküli zajkioltó fejhallgató II ezüst

Márka: Bose

A termék ára: 109.900 Ft helyett 79.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2021. 10. 01. - 2021. 10. 31. vagy amíg a készlet tart! -27%

Ingyenes kiszállítás!

dbA Bose legjobbja. Most még jobb.
ZAJ ÉS VEZETÉKEK NÉLKÜL. MERÜLJÖN EL A ZENÉBEN!
Világszínvonalú zajcsökkentéssel felruházva, mely még halkabbá teszi a halk hangokat, és jobban hangzik tőle a zene. Így semmi sem áll az útjában, egyszerűen csak hallgatnia kell a zenét. Most pedig még jobb, hiszen három beállítás közül választhatja ki a zajcsökkentés szintjét.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

Csak tolja el a kapcsolót.
És érezze a hangulatot.
Tudja, hogy miről beszélünk. Amikor a világ megszűnik létezni, és Ön kettesben marad a zenével. Az Acoustic Noise Cancelling technológiának köszönhetően egyetlen kapcsoló eltolásával elérheti ezt a speciális helyet. Ez a megoldás folyamatosan méri és elemzi a kívülről érkező zajt, és erre reagálva ellentétes jeleket küld, amelyek kioltják a nem kívánt hangokat. Azonban ez még nem minden. Ön három zajkioltási szint közül választhat a környezetnek megfelelően. Így akármilyen hangulatú zenét is hallgat, semmi nem állhat az útjába. Semmi sem áll az útjában.


ÁLLÍTSA BE A SZINTET, ÉS MERÜLJÖN EL A ZENÉBEN.
Azonban ez még nem minden. Még jobbá tettük, hiszen az Action (Akció) gombbal három szint közül választhatja ki a zajcsökkentés mértékét. Ráadásul beállíthatja a környezetéhez és a zenéhez leginkább megfelelő szintre..

 

Praktikus VPA
Alapértelmezett virtuális asszisztenséhez, például a Siri szolgáltatáshoz vagy a Google Asszisztenshez most rendkívül egyszerűen hozzáférhet. Csak nyomja meg hosszan a multifunkciós gombot, és kezdjen el beszélni. A zene elindításához vagy a válaszokhoz való hozzáféréshez nem kell elérnie telefonját.

 

 

TÖKÉLETESÍTETT TERVEZÉS
Ha a zenét szeretné magával vinni mindenhová, tartós felépítésű fejhallgatóra van szüksége. Ütésálló anyagok, üvegszálas nejlon és korrózióálló rozsdamentes acél – mindezeket a menet közbeni túlélésre tervezték. De ha az ember mindenhová magával viszi, és egész nap használja a fejhallgatót, a kényelem is elsődleges szempontnak számít. Éppen emiatt a QC35 fejpánt nem csak puha, hanem fényűző is. Alcantara® szövettel van körbevonva – ezt a puha fedőanyagot például jachtoknál és felső kategóriás autóknál használják –, így jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz. A plüss fülpárnákat pedig műbőrből készítjük – így Ön azt sem fogja érezni, hogy van valami a fején.

 

 

20 órás akkumulátor-üzemidő

Élvezze az akár 20 óra zenehallgatást, ami elég idő a teljes lejátszási lista meghallgatására. És ha végül lemerül, egy gyors, 15 perces töltéssel már további 2,5 órával meghosszabbíthatja az üzemidőt. Ha pedig véletlenül mégis akkumulátor nélkül maradna, egyszerűen dugja be a csomagban található kábelt, így tovább hallgathatja a zenét.

Fantasztikus hangzás minden hangerőn
A zenéknél kiemelkedően fontos a hangerőtől függetlenül telt, tiszta hangzás. Illesztőprogramjaink ezért hangerő-optimalizált hangszínszabályozási funkciót tartalmaznak, amely minden korábbinál jobb teljesítményt kínál. Zenéi ugyanolyan jó minőségben fognak szólni halkan, egy csendes szobában, mint amikor a zajos utcán sétál, és fel kell tekernie a hangerőt.

 

 

Sokat számít egy alkalmazás
Célunk, hogy Ön a lehető legtöbbet ki tudja hozni a fejhallgatókból. Így megterveztük ezt az ingyenes alkalmazást, amely minden eddiginél könnyebbé teszi az eszközök közötti kapcsolódást és váltást. Ez azonban még csak a kezdet. Az alkalmazásból közvetlenül is szabályozhatja a zajkioltási szintet. Alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük. Minden frissítéssel számos hasznos dolog – új funkciók, jobb integráció és termékfrissítések – kerül a csomagba. Nézze meg, mi mindenre képes egy egyszerű, intuitív alkalmazás.

 

    ACOUSTIC NOISE CANCELLING

Ez a funkció folyamatosan méri és elemzi a kívülről érkező zajt, és reagál arra. Majd egy ellentétes jellel kioltja a kellemetlen zajokat.

 

ZAJKIOLTÁS SZABÁLYOZÁS

A három beállítást az Action (Akció) gombbal adhatja meg.

 

    HANGERŐ-OPTIMALIZÁLT HANGSZÍNSZABÁLYOZÁS

A hangerőtől függetlenül konzisztensen jó hangminőségért.

 

    HANGÜZENETEK

Hangutasítások segítenek a Bluetooth®-párosítás végrehajtásában.

 

    TISZTA HÍVÁSOK

Hallani és hallatszani. Akkor is, ha zajos a környezet, vagy szeles az idő.

 

    AKKUMULÁTOR

Hallgasson zenét akár 20 órán át. Egy gyors, 15 perces töltéssel pedig további 2,5 órával meghosszabbíthatja az üzemidőt.

 

Műszaki adatok

Méretek/súly kábel nélkül

Headphones:18 cm H x 17 cm W x 8.1 cm D (0.31 kg)
Audio cable:1.2 m
USB cable:30.5 cm


A DOBOZ TARTALMA

QC35 vezeték nélküli fejhallgató II
USB-töltőkábel
Audiokábel
Hordtáska


Ajánlott termékek

-23%
Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató fehér129.990 Ft 99.990 Ft / db

Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató fehér

Korlátozott kiadás!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke105.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke

Bowers & Wilkins PI3 vezeték nélküli fülhallgató kék74.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI3 vezeték nélküli fülhallgató kék

Bowers & Wilkins PI4 vezeték nélküli fülhallgató aktív zajcsökkentéssel ezüst109.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI4 vezeték nélküli fülhallgató aktív zajcsökkentéssel ezüst