Bose SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató narancs

Márka: Bose

A termék ára: 69.900 Ft helyett 65.500 Ft /db

Az akció időtartama: 2020. 02. 01. - 2020. 02. 29. vagy amíg a készlet tart! -6%

Ingyenes kiszállítás!

További 5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbFelejtse el a vezetékeket. Semmi nem állhat az útjába.
AZ ELSŐ VALÓBAN VEZETÉK NÉLKÜLI IN-EAR FEJHALLGATÓ.
Ez az első valóban vezeték nélküli in-ear fejhallgató tiszta és erőteljes hangzást biztosít. A tervezés során arra összpontosítottunk, hogy a fülhallgató a helyén maradjon, és mindig kényelmes viseletet biztosítson. Ezeket a termékeket hasznos technológiai megoldások sorával szereltük fel, hogy Ön minden korábbinál kényelmesebben edzhessen.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

JOBB KIALAKÍTÁSÚ FÜLHALLGATÓK
Ami a fülhallgató belsejében elhelyezett technológiai megoldásokat illeti, minden apró részletre odafigyeltünk – az átdolgozott elektronika jobb hangzást biztosít, az antenna pozícióját pedig úgy határoztuk meg, hogy a lehető legjobb Bluetooth®-jelerősséget tegye elérhetővé. Az eredmény? Egy fejhallgató, amely konzisztensen tiszta hangzást kínál, akár kezében tartja, akár zsebében vagy a karjára szíjazva hordja, akár a futópadra helyezi telefonját… mindezt vezetékek nélkül.

 

Izgalmas fülbe helyezhető eszköz, amely garantáltan a helyén marad
Ez a fejhallgató a kényelem és a stabilitás korábban sosem látott ötvözetét nyújtja. Ez azért lehetséges, mivel a StayHear+ Sport fülbetétek fejét úgy alakítottuk ki, hogy azok egyenletesen eloszlatva érintkezzenek a fül belsejével, a szárny pedig természetes módon illeszkedik a fülkagyló felső részéhez. A fülhallgató így garantáltan nem fog kiesni, mégis rendkívül kényelmes használatot biztosít. Így Önnek az edzés során csak az új célok elérésére kell koncentrálnia.

 

Csúcsenergia a csúcsteljesítményhez
A kiemelkedő sportteljesítmények eléréséhez hosszú évek erőfeszítésére van szükség. Ugyanez igaz a fejhallgatók teljesítményének fejlesztésére is. A Bose évtizedek óta dolgozik rajta, hogy a legjobbat nyújtsa. A hangerő-optimalizált hangszínszabályozás és a Bose digitális jelfeldolgozó rendszer bármilyen hangerő mellett tisztává és kiegyensúlyozott hangzásúvá varázsolja zenéit. Legyen bármekkora tömeg az edzőteremben, az edzéshez használt lejátszási lista garantáltan feltölti Önt energiával.


 

 

Izzadjon. De ne aggódjon.
A víz és a fejhallgatók általában nem jönnek ki jól egymással. Mi erre is megtaláltuk a megoldást. A nyitott csatlakozókba helyezett vízhatlan hálót helyezetünk, így a fülhallgatók belül szárazak maradnak, és garantáltan nem fognak meghibásodni. Ennek a fülhallgatónak nem árt sem az izzadság, sem az eső – így most már a rossz idő sem lehet ok arra, hogy elmaradjon az edzés.

 

Több, mint egy hagyományos tok
A fülhallgató egyetlen töltéssel akár öt óráig is használható – így szinte bármilyen edzés során végig Ön mellett tud maradni. Ha pedig már nem használja a fülhallgatót, egyszerűen tegye be a tokba, és már meg is kezdődik a töltés. A tok védelmet nyújt, valamint további két teljes töltést (azaz 10 órás akkumulátor-üzemidőt) szolgáltat a fülhallgatónak, így az rövidesen ismét készen áll a használatra. Sőt, a 15 perces gyorstöltési funkcióval rövid idő alatt 45 percnyi akkumulátor-üzemidőhöz juthat.

 

Találja meg a keresett fejhallgatót
Elveszítette az egyik fülhallgatóját? Nálunk ez is garanciális. A Bose Connect alkalmazás segít megtalálni az elveszett eszközöket. Ez azonban még csak a kezdet. Az alkalmazással könnyen kezelheti a Bluetooth-kapcsolatokat, továbbá bármikor átkapcsolhat egyik eszközről a másikra. A Connect alkalmazás gondoskodik a szoftverfrissítésről, emellett terméktanácsokat is nyújt, valamint lehetővé teszi a beállítások testreszabását.

 

VALÓBAN VEZETÉK NÉLKÜLI MEGOLDÁS

Mozogjon teljesen szabadon.

 

KÉNYELMES. A HELYÉN MARAD.

A StayHear+ Sport fülbetétek tervezésénél a kényelem és a stabilitás volt a legfontosabb.

 

VÍZÁLLÓ

Az IPX4 minősítés biztosítja a fülhallgató izzadság- és vízállóságát.

 

MEGBÍZHATÓ KAPCSOLÓDÁS

A fülhallgató garantáltan magas és megbízható vezeték nélküli jelerősséget kínál.

 

HANGERŐ-OPTIMALIZÁLT HANGSZÍNSZABÁLYOZÁS

A hangerőtől függetlenül konzisztensen jó hangminőségért.

 

AKKUMULÁTOR & TOK

5 órás akkumulátor-üzemidő. Ha már nem használja, helyezze biztonságba a fülhallgatót a tokban, amely ráadásul töltést is biztosít. A tok 10 órás akkumulátor-üzemidővel látja el a terméket.

 

 

Méretek/tömeg


Headphones:3.12 cm H x 2.5 cm W x 3 cm D (15 g each)
Case:3.75 cm H x 10 cm W x 4.75 cm D (80 g)

A DOBOZ TARTALMA


SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató
Hordozható hordtok töltővel
StayHear+ Sport fülbetétek 3 méretben
USB-kábel

További adatok


Újratölthető lítiumion-akkumulátor
Töltési idő: 2 óra
Telep üzemideje: 5 óra a teljes feltöltéshez


 


Ajánlott termékek

-6%
Limitált szín!
Bose SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató Ultraviolet Midnight Blue69.900 Ft 65.500 Ft

Bose SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató Ultraviolet Midnight Blue

Denon AH-GC25W Bluetooth fejhallgató fehér80.000 Ft / db

Denon AH-GC25W Bluetooth fejhallgató fehér

Denon AH-GC25W Bluetooth fejhallgató fekete80.000 Ft / db

Denon AH-GC25W Bluetooth fejhallgató fekete

Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató fehér150.000 Ft / db

Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató fehér