Bose QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling fejhallgató – Android készülékekhez

Márka: Bose

A termék ára: 83.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbFülbe illeszkedő. Zajcsökkentő. Jobb hangzás.
Zárja ki a külvilágot, és merüljön el a zenében – vagy épp ellenkezőleg, engedje be a külvilágot! A Bose első zajkioltó in-ear fejhallgatója használata esetén mindez az Ön döntése. A QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling fejhallgató segítségével nap mint nap jobb hangzásban lehet része, bármerre is jár. Kapcsolja be a zajcsökkentést a figyelmét elterelő környező zajok kiszűrésére, és koncentráljon a zenére. Egy gombnyomással az Éber módot is bekapcsolhatja, hogy hallja, mi is történik Ön körül. A saját fejlesztésű StayHear®+ fülbetétek puha és stabil illeszkedést biztosítanak. A vezetékbe épített mikrofon és a távvezérlő használatával egyszerűen átválthat a bejövő hívásokra, és szabályozhat bizonyos funkciókat. Válassza a készülékének megfelelő QC®20 modellt (Apple készülékekhez vagy Samsung és Android™ készülékekhez).Ez a fejhallgató iPhone, iPad és iPod készülékekhez lett kialakítva. Emellett Samsung és Android készülékekkel kompatibilis változat is kapható.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

•Bose® zajcsökkentő technológia: kizárja a külvilág zajait, hogy Ön teljes mértékben a zenére koncentrálhasson
•Éber mód: egyetlen gombnyomással hallhatja, mi történik Ön körül
•Mély, tiszta hangzás: az Active EQ és a TriPort® technológiának köszönhetően
•Kényelmes és stabil viselet több órán keresztül: a szabadalmaztatott StayHear®+ fülbetéteknek köszönhetően

 

Merüljön el a zenében!

A QC20 fejhallgatók páratlan zenei élményt nyújtanak út közben is. Élvezze az élethű digitális hangzást, amely kiemelkedik a környezet zajából – mindezt az in-ear fejhallgatók nyújtotta szabadsággal párosítva. A StayHear+ fülbetétek fizikailag halkítják a fülbe jutó környezeti hangokat, az Acoustic Noise Cancelling technológia pedig elektronikusan csökkenti a további zajokat. Még zajos környezetben is csak Ön marad – és a zene.

 

Kerüljön közelebb a környezetéhez!

Vannak olyan pillanatok, amikor nem szeretné teljesen kizárni a külvilágot. Átkelés egy forgalmas úton. Várakozás a bemondókra a repülőtéren. Ilyenkor jön kapóra az Éber mód. A fejhallgató levétele helyett csak nyomjon meg egy gombot, és újra hallhatja környezetét – miközben a zene is tovább szól, és a zajcsökkentés sem kapcsol ki.

 

 

Lenyűgöző hangzás

Élethű Bose hangzással. Szinte hihetetlen, hogy in-ear fejhallgatók ilyen hangzásra lehetnek képesek. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációja olyan mélységet és egyensúlyt biztosít, amely garantáltan életre kelti kedvenc zenéit. Minden apró részlet hallható. Akárhol is járjon, a zene mindig az első marad.

 

Fejlett fülbetét-technológia

Most, hogy nem kell a fejhallgatóval bajlódnia, még jobban átadhatja magát a zene élvezetének. A szabadalmaztatott StayHear+ fülbetétek puhán, mégis stabilan illeszkednek, és nem kell a fülbe erőltetni őket. A kúpos forma a maximális kényelem érdekében egyenletesen érintkezik a fül teljes belső felületével, és így képes a teljes hangtartományban történő zajszűrésre.

 

Öné a vezérlés

Minden csupán egy gombnyomásba kerül. A vezérlőmodul csúszókapcsolójával vezérelheti a zajszűrést. Az Éber mód és a hívásfogadás/-befejezés gombjai a vezetékbe épített mikrofonban/távvezérlőben kaptak helyet. A négygombos távvezérlő segítségével szabályozható a hangerő és a zene, plusz hozzáférést biztosít a hangfelismerő alkalmazásokhoz (pl. Siri vagy Google keresés).

 

Akkumulátor

A (modulban található) lítiumion-akkumulátor feltöltése csupán 2 órát vesz igénybe a csomagban található USB-kábel használata által, akár 16 órányi zenehallgatási idő mellett. A töltöttségi állapotot egy jelzőfény mutatja. Ha az akkumulátor lemerül, a zenehallgatás a hagyományos in-ear fejhallgatókénak megfelelő teljesítmény mellett tovább folytatódhat.
Használaton kívül az eszközt és a kábeleket tárolja a csomagban található hordtáskában.

 

 

Műszaki adatok

Méretek

QC®20 fejhallgató – Apple készülékekhez (kábellel és StayHear®+ fülbetétekkel):132 cm L (44 g)
A StayHear®+ fülbetétek:3.2 cm H x 2.5 cm W x 1.3 cm D
USB-kábel:30.5 cm L
Csíptető:2.5 cm H x 0.3 cm W x 1.8 cm D
Vezérlőmodul:8.9 cm H x 3.2 cm W x 0.95 cm D
Tok:2.5 cm H x 14 cm W x 8 cm D


A doboz tartalma

QuietComfort® 20 fejhallgató – Apple készülékekhez
3 pár StayHear®+ fülbetét (S, M, L)
Csíptető
Újratölthető lítiumion-akkumulátor (beépített)
USB-töltőkábel
Hordtáska


További adatok

Újratölthető lítiumion-akkumulátor
Töltési idő: 2 óra
Telep üzemideje: 16 óra a teljes feltöltéshez


Ajánlott termékek