Denon CEOL RCDN-10 Hi-Fi-Network CD Receiver szürke

Márka: Denon

A termék ára: 219.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Denon CEOL kompakt hangrendszerének új változata, elsőként kínál beépített HEOS multi-streaminget, így az ügyes kis egység sokoldalúbb lett, mint valaha. Annak ellenére, hogy kisebb, mint egy A4-es lap a CEOL N10 rádiós tunert, CD lejátszót és gazdag streaming lehetőségeket is nyújt. A felhasználóbarát HEOS alkalmazás segítségével, egyszerű hozzáférni a zenei szolgáltatók kínálatához vagy a hálózaton és USB tárolón elhelyezett nagyfelbontású zenékhez. Alternatív megoldásként Bluetooth vagy AirPlay2 segítségével is lejátszhatók a kedvenc dallamok. Bármi legyen a forrás a D-osztályú erősítő meglepően erősen szól, ami teljesen váratlan egy ilyen kis rendszertől.

Termékleírás

•Az új CEOL N10 az elmúlt négy CEOL széria sikerein alapul, az Amazon Alexa hangvezérlés kompatibilitásnak és a HEOS technológiának köszönhetően lehetővé teszi a zökkenőmentes zene lejátszást az egész otthonban.
•A nagyfelbontású zenék streamelése egyszerűbb már nem is lehet, hiszen számos lehetőséget kínál a NAS (Network Attached Storage), a számítógépek, a mobil eszközök és az internet által: a Wi-Fi-n, Ethernet-en, Airplay 2-n, Bluetooth®-on és USB-n keresztül. A CEOL széles körű zenei streaming szolgáltatásokat is támogat, mint például a Spotify és a Tidal, valamint az internetes rádió és az FM / AM rádió. A fizikai adathordozókról sem feledkeztek meg, beépített CD-lejátszó is van a fedélzeten.
•A lenyűgöző minimalista kialakításnak köszönhetően a CEOL N10 leegyszerűsített geometriai vonalakkal rendelkezik, amelyek élvonalbeli technológiákat rejtenek a készülékházban. A középpontban az újonnan kifejlesztett, megvilágított touch-panel vezérlő díszíti a készülék tetejét. Ez lehetővé teszi az intuitív, gyors vezérlést anélkül, hogy megtörné a kecses kivitelt. Újként a szériában, a CEOL rendszer mostantól elérhető a stílusos szürke, valamint az elegáns fehér és fekete színekben is. Mindezt az új, továbbfejlesztett OLED kijelző teszi teljessé.
•A valós hi-fi hangzás szellemében tervezték teljesen az alapoktól. Az erőteljes, teljes digitális jelfeldolgozó erősítőt a beépített digitális EQ-feldolgozás jellemzi, amelyet kifejezetten a Denon SC-N10 kétutas hangsugárzó rendszer hangminőségének optimalizálására terveztek. Az elegáns hangszórókat a Denon hifi örökségének szem előtt tartásával tervezték. A legjobb teljesítmény érdekében a kiváló minőségű 12 cm-es mélysugárzó / középsugárzót kombinálták egy 3 cm-es nagyfelbontású magassugárzóval és egy olyan hangváltó hálózattal, amely válogatott alkatrészeket tartalmaz a természetes hangzás érdekében.
•Kifinomult, elegáns kialakítás, minimális helyigény
•CD-lejátszó (WMA vagy MP3), AM / FM tuner és USB port
•Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 és HEOS hálózati kapcsolat
•A zenék vezeték nélküli lejátszása a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokból
•Amazon Alexa hangkompatibilitás
•Két optikai bemenet
•TV-vel kompatibilis bemeneti érzékelés az optikai bemeneteknél az automatikus bekapcsoláshoz, ha a TV-t bekapcsoljuk, Infravörös (IR) tanulási funkció a TV távirányítóhoz
•Kétutas hangfalak 12 cm-es mélysugárzóval és 3 cm-es lágy dóm magassugárzóv űal
•HEOS teljes otthoni multiroom audio megoldás
•Tartós, kétrétegű, karcálló felső panel
 


Ajánlott termékek

-20%
Naim Uniti Atom HDMI All-in-One Player1.249.990 Ft 999.990 Ft / db

Naim Uniti Atom HDMI All-in-One Player

Denon CEOL RCDN-11 DAB Hi-Fi-Network CD Receiver szürke239.990 Ft / db

Denon CEOL RCDN-11 DAB Hi-Fi-Network CD Receiver szürke

Denon CEOL N11DAB Hi-Fi-Network CD Receiver fekete279.990 Ft / szett

Denon CEOL N11DAB Hi-Fi-Network CD Receiver fekete

-8%
Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver szürke259.980 Ft 239.990 Ft / szett

Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver szürke