Bose Bass Module 700 mélyhangmodul fehér

Márka: Bose

A termék ára: 299.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbMENNYDÖRGÉSSZERŰ BASSZUS.
VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

A hang, amit érezni lehet

Szereti Bose Soundbar 700 hangprojektorát, azonban felturbózná a teljesítményt? A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul hozzáadásával megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget. Kizárólag a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz terveztük; ez a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli mélyhangmodul, mely bármelyik általunk gyártott házimozirendszerrel együtt használható. Igazából ennél jobb teljesítményű mélynyomót nem is talál ebben a méretben. Vezeték nélkül csatlakozik hangprojektorához, még több basszust és hanghatást kölcsönözve az eget rengető filmbéli effekteknek és a falakat rengető lejátszási listáknak.

 

Kívül-belül elegáns

A prémium üvegtető-bevonatú Bose Bass Module 700 mélyhangmodul kifinomult kialakítása páratlan a mélynyomók és a házimozirendszer-készülékek körében. Persze nem is egy szokványos készülékről van szó. Ez a mélynyomó dinamikus basszushangzást biztosít a nagy teljesítményű hangsugárzókból, valamint a QuietPort technológiával ellátott nagy méretű port jóformán megszünteti a torzítást. Így hát ne habozzon, kapcsolja be és érezze, ahogy a ritmus végiglüktet a házon.

 

A csomag kiegészítése

Jöhet még több? Emelje új szintre a zenehallgatást a teljes térhatással. Egyszerűen csatlakoztassa a Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókat a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz és a Bose Bass Module 700 mélyhangmodulhoz, és engedje, hogy magával ragadja zenéje, filmjei vagy televíziója. A térhatású hangsugárzók 9 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkeznek. Mi lehet még ennél is jobb? Kevesebb mint 10 cm magasan helyezkednek el, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe

 

 

Kompatibilitás

A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul a következőkkel kompatibilis:

Bose Soundbar 700 hangprojektor
Bose Soundbar 500 hangprojektor
SoundTouch 300 hangprojektor


Ajánlott termékek

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fekete269.990 Ft / db

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fekete

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fehér269.990 Ft / db

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fehér

Canton Smart Soundbar 10 AP 2.0 hangprojektor fehér349.990 Ft / db

Canton Smart Soundbar 10 AP 2.0 hangprojektor fehér

Canton Smart Soundbar 10 AP 2.0 hangprojektor fekete349.990 Ft / db

Canton Smart Soundbar 10 AP 2.0 hangprojektor fekete