Denon DHT-S316 hangprojektor vezeték nélküli subwooferrel

Márka: Denon

A termék ára: 94.990 Ft helyett 84.990 Ft /szett

Az akció időtartama: 2020. 08. 01. - 2020. 08. 31. vagy amíg a készlet tart! -11%

Ingyenes kiszállítás!

További 5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettAlakítson át minden TV-t otthoni szórakoztató központtá a Denon DHT-S316 segítségével. A diszkrét kinézetű, falra szerelhető soundbar kiváló minőségű hangzást biztosít két-utas hangsugárzókkal és vezeték nélküli mélysugárzóval. A Denon Virtual Surround technológia hatékony, realisztikus házimozi élményt teremt a Dolby Digital, a DTS dekódolás és a Denon-szabadalmaztatott Dialogue Enhancer segítségével a kristálytiszta párbeszédekhez bármilyen hangerőn. Könnyen csatlakoztathatja a TV-készüléket a HDMI-hez (Audio Return Channel) a mellékelt HDMI-kábellel. Az optikai bemenet lehetővé teszi egy további eszköz csatlakoztatását. Vezeték nélküli módon párosíthatja a Bluetooth-kompatibilis eszközöket a Denon DHT-S316 készülékkel, és könnyedén streamelheti kedvenc zenéit.

Termékleírás

 

MOZI-MINŐSÉGŰ HANGZÁS

Merüljün el a mozi-minőségű hangzásban a Denon DHT-S316 soundbar és a vezeték nélküli mélysugárzó segítségével. A kettős középsugárzók, a részletes hangot nyújtó magassugárzó és a Dolby DTS kiváló hangzást biztosítanak.

 

VEZETÉKNÉLKÜLI SUBWOOFER

Erőteljes mélyek, kábelek nélkül. Adja hozzá kedvenc filmjeihez, zenéjéhez a mély, gazdag hangzást, amit eddig hiányolt. Helyezze bárhová a vezeték nélküli mélynyomót a tökéletes élményhez.DISZKRÉT DESIGN

Mindössze 5,5 cm magas, a Denon DHT-S316 a legtöbb helyhez illeszkedik, és elhelyezhető a TV-készülék elé, anélkül, hogy a TV alsó szélét vagy az infravörös érzékelőt eltakarná. Könnyedén a falra szerelhető a mellékelt fali konzollal.

 

HDMI ARC (Audio Return Channel) funkcióval

A DHT-S316 audio visszatérési csatornáján (ARC) és egy HDMI kábelen (mellékelve) keresztül továbbíthat hangot az intelligens TV-be beépített alkalmazásokból és más forrásokból. Lehetővé teszi a Denon DHT-S316 vezérlését a TV távirányítójával is.

 

Bluetooth kompatibilitás

Kedvenc zeneszámai, kéznél. Csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét a DHT-S316 készülékhez, hogy zenét streamelhessen Bluetooth-on keresztül.

 

Denon Dialogue Enhancer

Ne maradjon le kedvenc TV-műsorai vagy filmje egyetlen szaváról sem. A Denon Dialogue Enhancer javítja a párbeszédek érthetőségét - ideális filmek és TV-műsorok számára. Hangosítsa fel a párbeszédeket anélkül, hogy az általános hangerőt módosítaná.

 

Dolby Digital és DTS dekódolás

A Denon Virtual Surround üzemmód a házimozi térhangzást szimulálja Dolby Digital és DTS dekódolással a Blu-ray, DVD, DVB és más surround kódolt adathordozókról. A fejlett pszichoakusztikus algoritmusok reálisan szimulálnak egy többcsatornás házimozi surround hangszórórendszert. Élvezze a lenyűgöző térhatású hangzást egy diszkrét, kompakt soundbarból.

 

Egyszerű beállítás

Gyorsan csatlakoztathatja a DHT-S316 soundbart a TV-hez a mellékelt HDMI-kábellel vagy az optikai bemeneten keresztül. A HDMI / ARC-n keresztüli csatlakoztatás után vezérelje a soundbart a TV távirányítójával - zökkenőmentesen.
Több, mint 100 évnyi tapasztalat az audio technológiában

Az 1910-ben alapított Denon sokévnyi tapasztalattal rendelkezik az audio technológiák úttörőjeként - a japán első hangelektronikai gyártójától a világ első kereskedelmi CD-jéig az ő nevüket örgebíti. Ez a fókuszált befektetés az audio világába biztosítja, hogy minden hallási élményben a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja.


Elérhető Szín: Fekete
Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban 0.3W
Automata Kikapcsolás
Soundbar dimensions (W x H x D) 900 x 55 x 82 mm
Soundbar weight in kg 1.8
Mélynyomó Méretei (Sz x Ma x Mé) 170 x 312 x 340 mm


Ajánlott termékek

Polk Audio Magnifi Max SR hangprojektor249.990 Ft / szett

Polk Audio Magnifi Max SR hangprojektor

Polk Audio Magnifi SR1 vezeték nélküli háttérsugárzó49.990 Ft / pár

Polk Audio Magnifi SR1 vezeték nélküli háttérsugárzó

Canton DM 900 virtuális surround rendszer matt fehér299.990 Ft / db

Canton DM 900 virtuális surround rendszer matt fehér

-17%
Denon DHT-S514 Hangprojektor vezeték nélküli Subwoofer-rel179.990 Ft 149.990 Ft / db

Denon DHT-S514 Hangprojektor vezeték nélküli Subwoofer-rel