Marantz M-CR412 Melody CD receiver fekete

Márka: Marantz

A termék ára: 159.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége, bemutatta az új Marantz Melody M-CR412-t, egy klasszikus hifi rendszert modern dizájnban, CD-lejátszással, FM/DAB+ rádióval, beépített Bluetooth-tal és a híres Marantz hangminőséggel. A zene szerelmeseit ne tévessze meg a mindössze 11 cm-es magasság. A maximális teljesítmény 2x60 Watt, ami még a nagyméretű nappali helyiségeket is meg fogja tölteni a szeretett Marantz hangzással. A Melody tökéletesen optimalizált, hogy a lehető legjobb hangminőséget reprodukálja, és kiváló minőségű alkatrészeket és fejlesztéseket tartalmaz a márka prémium hifi komponenseiből. Nagy hatékonyságú, alacsony torzítású digitális erősítővelrendelkezik, amire akár két pár hangfalat is csatlakoztathat és önálló hangerőszabályzóval vezérelheti az egyes párokat. Még bi-amping üzemmódot is kínál, amely ismert az audiofilek között, így még jobb hangminőséget nyújtva egyetlen pár meghajtott hangsugárzóból. Továbbá a Melody teljesen kompatibilis szinte minden igényes hangsugárzóval, beleértve a 4 ohm-os modelleket is. A minőségi audio megközelítést egy olyan USB-A bemenet is hangsúlyozza, amely még nagy felbontású zenei lejátszást is támogat, beleértve a FLAC, ALAC vagy DSD fájlokat is.

Termékleírás

A felhasználók csatlakoztathatják digitális TV-jüket vagy kábel / műholdas set-top boxukat és Blu-ray vagy DVDlejátszójukat a két digitális audio bemenet egyikéhez, hogy élvezhessék kedvenc filmjeik és TV-műsoraik teljes dinamikus tartományát. A Melody automatikusan bekapcsol, ha a televízióból audio jelet érzékel, és programozható úgy, hogy a TV-készülék távvezérlőjével működjön a hangerő, a némítás és a forrás kiválasztása, ami feleslegessé teszi a távvezérlők váltogatását a TV-csatornák közötti böngészés során. Emellet az okostelefonfelhasználók könnyedén streamelhetik a zenéiket a Melody-re Bluetooth-on keresztül, és élvezhetik kedvenc zenéiket egy teljesen új minőségben. A Melody tökéletesen illeszkedik minden lakóterülethez, köszönhetően kompakt készülékházának és kifinomult, időtlen stílusának. A minőséget sugalló függőleges megvilágítás az elülső panelen – ami egy modern Marantz védjegy - fokozzák ezt a extra minőséget. A Marantz Melody június 15-től lesz elérhető elegáns fekete, vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben a Marantz márkakereskedőknél.

Melody (M-CR412) - Főbb jellemzők
• Nagy teljesítmény, hogy bármilyen szobát betöltsön a híres Marantz hangzással: 60 W x 2 csat. (6 ohm), vagy 4x30W A / B hangsugárzóhoz, egyedi hangerő-beállítással
• CD, WMA / MP3 (CD-R / RW) lejátszás és FM / DAB+ tuner
• Zene streamelése egy okostelefonról Bluetooth-on keresztül
• Magas minőségű, nagy felbontású audio lejátszás USB-ről: támogatja a WAV / FLAC / AIFF / ALAC 192kHz / 24bit, a DSD 2,8 / 5,6MHz és a Gapless lejátszást (WAV / FLAC / ALAC / DSD)
• Két digitális optikai bemenetet tartalmaz a TV, vagy digitális eszköz számára: a Melody automatikusan felismeri
a TV-készüléktől beérkező jelet a bekapcsoláshoz és így jobb hangélményt eredményez
• Működik a TV-távirányítóval: programozza a Melody-t, hogy működjön együtt a TV-vel, így könnyen beállíthatja a hangerőt, a némítást és a forrásválasztást


Ajánlott termékek

Marantz M-CR412 Melody CD receiver fekete159.990 Ft / db

Marantz M-CR412 Melody CD receiver fekete

Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver szürke189.990 Ft / szett

Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver szürke

Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver fehér189.990 Ft / szett

Denon CEOL N10 Hi-Fi-Network CD Receiver fehér

Naim Mu-so 2 nd Generation Wireless Music System499.990 Ft / db

Naim Mu-so 2 nd Generation Wireless Music System