Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II citromsárga

Márka: Bose

A termék ára: 49.900 Ft helyett 47.500 Ft /db

Az akció időtartama: 2021. 01. 01. - 2021. 01. 31. vagy amíg a készlet tart! -5%

Ingyenes kiszállítás!

További 10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbMerész hangzás, bármerre is sodorja az élet
A medencétől a parkon át a teraszig a SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II minden kalandban tökéletes társa Önnek. A puha tapintású szilikonborítással és a hívásokat lehetővé tevő beépített mikrofonnal rendelkező, merész hangzású, tökéletes hangsugárzót ott használhatja, ahol csak szeretné.

Termékleírás

 

Innovatív technológia a kiváló teljesítményért

A SoundLink Color II hangszórót a Bose speciális tervezésének eredményeképpen exkluzív technológiák egészítik ki. Például az ellentétes irányba néző, kettős, passzív membránok, amelyek abszolút minimális szinten tartott rezgés mellett képesek hatalmas hangzás biztosítására. Egy mozdulatlan hangsugárzó, amely alaposan megmozgatja az Ön világát.
 

 

Strapabíró. Puha. Vízálló.

A SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II típust azoknak tervezték, akik nem ülnek otthon. Az egységet körülvevő szilikonborítás lehetővé teszi, hogy Ön csak bedobhassa a táskájába vagy hátizsákjába, és magával vihesse bárhova. Ezzel együtt puha tapintású felületének köszönhetően egyszerűen és kényelmesen hordozhatja a kezében is. Egyúttal a SoundLink Color II vízálló, így medence- vagy tóparton is hallgathat zenét. Masszív kialakításából adódóan biztosítja, hogy zenehallgatási élményét ne kelljen többé helyhez kötnie.

 

Utazásra tervezett

Játssza le zenéit, bárhol is tartózkodik. Bármit is csinál éppen. Mindössze fél kg-os tömegével a SoundLink Color II csak kicsivel nehezebb egy focilabdánál. A használata gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással több funkciót is vezérelhet – például kihangosíthatja hívásait, átugorhat zeneszámokat vagy gondoskodhat a csatlakoztatott eszközök közötti váltásról. Vigye el a SoundLink Color II hangsugárzót egész napos túrákra, és közben ne maradjon le a zene egyetlen üteméről sem. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 8 órányi lejátszási időt biztosít.

 

Könnyű csatlakozás. Egyszerű zenehallgatás.

Zeneszámait majdnem bármilyen készülék le tudja játszani – ha Bluetooth eszközről van szó, akkor minden készen áll a zenelejátszásra. A SoundLink Color II megbízható vezeték nélküli, kb. 9 méteres hatótávolságot, és zökkenőmentes csatlakoztathatóságot biztosít. A hangüzenetek végigvezetik Önt párosítás folyamatán, és pillanatok alatt válthat két csatlakoztatott eszköz között. Ráadásul emlékezik a nyolc legutóbbi csatlakoztatott eszközre, így Ön gyorsan újracsatlakozhat telefonjával, testvére táblagépével vagy szobatársa barátnőjének laptopjával.

 

Sokat számít egy alkalmazás

Célunk, hogy Ön a lehető legtöbbet ki tudja hozni a Bluetooth hangsugárzóból. Így megterveztük ezt az ingyenes alkalmazást, amely minden eddiginél könnyebbé teszi az eszközök közötti kapcsolódást és váltást. A Bose Connect alkalmazás megismerteti Önt a jövőbeni termékfunkciókkal, hozzáférést biztosít a terméktippekhez, továbbá lehetőséget biztosít a beállítások személyre szabására is. Az alkalmazás gyors és egyszerű frissítésekkel gondoskodik arról, hogy a hangszóró rendelkezzen a legújabb szoftverrel. Nézze meg, mi mindenre képes egy egyszerű, intuitív alkalmazás.
 

 

 

Műszaki adatok

Méretek/tömeg


Speaker:13.3 cm H x 12.7 cm W x 5.7 cm D (0.54 kg)

Bemenetek/kimenetek
3,5 mm-es kiegészítő bemenet
Micro-B USB portTovábbi adatok
Vezeték nélküli hatótávolság: 30 láb (9 m)
Akkumulátor üzemideje: 8 óra
 

A DOBOZ TARTALMA
SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II
USB-kábel


Ajánlott termékek

Canton musicbox S bluetooth hangszóró99.990 Ft / db

Canton musicbox S bluetooth hangszóró

Canton musicbox XS bluetooth hangszóró69.990 Ft / db

Canton musicbox XS bluetooth hangszóró

-12%
Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II kék49.900 Ft 43.900 Ft / db

Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II kék

-5%
Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II piros49.900 Ft 47.500 Ft / db

Bose SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II piros