Bose Soundbar 700 hangprojektor + Bass Module 700 szett fekete

Márka: Bose

A termék ára: 629.800 Ft helyett 569.900 Ft /szett

Az akció időtartama: 2020. 09. 01. - 2020. 09. 30. vagy amíg a készlet tart! -10%

Ingyenes kiszállítás!

szettA VILÁG LEGJOBB HANGPROJEKTORÁNAK TERVEZVE
NE CSAK HALLGASSA. ÉLJE ÁT MINDEN PILLANATÁT. MENNYDÖRGÉSSZERŰ BASSZUS. VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT.
A filmeket, a zenét, és a tv-műsorokat nem csak hallani akarjuk. Bele akarunk remegni a képernyőn megjelenő T-Rex mennydörgő lépéseibe, át akarjuk élni a tömeg üdvrivalgását, mikor a kevésbé esélyes csapat megnyeri a meccset, és libabőrösek akarunk lenni kedvenc dalaink lüktető ritmusától. Ezért vágtunk bele a világ legjobb hangprojektorának, a Bose Soundbar 700 hangprojektor megtervezésébe. A kifinomult kialakítás és a kiváló hangzás páratlan kombinációját nyújtva ez a karcsú hangprojektor tele van olyan technológiákkal, melyek szórakozása minden pillanatából kihozzák a maximumot. De itt nemcsak a hangról beszélünk, hanem magáról az élményről. Szóval látogasson el hozzánk, és hallja saját fülével. Most együtt kedvezőbb áron!

Termékleírás

 

KIFINOMULT KÜLSŐ. KIVÁLÓ HANGZÁS.

 

UNIVERZÁLIS TÁVVEZÉRLŐVEL MELLÉKELVE

 

HDMI™ ARC CSATLAKOZÁS

 

MÉG TÖBB FUNKCIÓ ÉRKEZIK, MINT PÉLDÁUL HANGVEZÉRLÉS

 

WI-FI®- ÉS BLUETOOTH®-CSATLAKOZÁS

 

ADAPTIQ HANGKALIBRÁCIÓ

 

SZEMÉLYRE SZABOTT BOSE MUSIC ALKALMAZÁS

 

OPCIONÁLIS MÉLYHANGMODUL ÉS TÉRHATÁSÚ HANGSUGÁRZÓK

 

NE CSAK HALLGASSA. ÉLJE ÁT MINDEN PILLANATÁT.
A filmeket, a zenét, és a tv-műsorokat nem csak hallani akarjuk. Bele akarunk remegni a képernyőn megjelenő T-Rex mennydörgő lépéseibe, át akarjuk élni a tömeg üdvrialgását, mikor a kevésbé esélyes csapat megnyeri a meccset, és libabőrösek akarunk lenni kedvenc dalaink lüktető ritmusától. Ezért vágtunk bele a világ legjobb hangprojektorának, a Bose Soundbar 700 hangprojektor megtervezésébe. A kifinomult kialakítás és a kiváló hangzás páratlan kombinációját nyújtva ez a karcsú hangprojektor tele van olyan technológiákkal, melyek szórakozása minden pillanatából kihozzák a maximumot. De itt nemcsak a hangról beszélünk, hanem magáról az élményről. Szóval látogasson el hozzánk, és hallja saját fülével.

 

Épp olyan jól néz ki, mint amilyen jól hangzik

Az edzett üvegből készült tetővel, a hangsugárzót körülölelő fémráccsal, letisztult vonalaival és rendkívüli bevonatával a Bose Soundbar 700 hangprojektor épp olyan szép kívül, mint amilyen belül. Helyezze a hangprojektort tv-állványra, vagy rögzítse elegánsan a falra. Bármelyiket választja, látványa és hangzása is élmény lesz.

 

Egyetlen távvezérlő

Belefáradt, hogy azon töprengjen, melyik távvezérlő melyik eszközhöz való? Ezt megértjük. Ezért egy olyan távvezérlőt terveztünk, melyet lesz kedve használni. A Bose Soundbar 700 Universal Remote hangprojektorhoz való univerzális távvezérlő mellékelve van a hangprojektor megvásárlásakor, így szórakoztató tartalmainak vezérléséhez elég egy gombnyomás. Hat programhely található rajta, és hogy egyszerűbb legyen megtalálni kedvenceit, csak azok a gombok világítanak rajta, melyekre az adott pillanatban szüksége van.

 

ZENE. AHOGYAN ÖN SZERETI.

Nem mindegy, hogy mit hallgat? Annyi választási lehetősége van. Játssza le kedvenc zenéit otthoni Wi-Fi®-hálózaton, például a Spotify vagy az Amazon Music zenei szolgáltatással – akár egyetlen gombnyomással! Vagy Bluetooth-csatlakozással játsszon le bármit telefonjáról vagy táblagépéről. De az Apple AirPlay 2 is 2019 elején érkezik.

 

Irányítsa Ön zenehallgatási élményét

A Bose Music alkalmazással egyszerűen böngészhet zenéi között egy helyen – zökkenőmentesen ugrálhat állomások, lejátszási listák és szolgáltatók között. Ráadásul egyszerűen vezérelheti Bose Soundbar 700 hangprojektorát. Az alkalmazással egyszerűen beállíthat programhelyeket, így kedvenc zenéi csak egy érintésnyire lesznek Öntől. Több felhasználó is személyre szabhatja élményeit és zenéit. Az alkalmazás ráadásul könnyen beállítható, hiszen utasítások vezetik végig a folyamaton.


Felturbózná teljesítményét? Bővítsen.

Mikor először meghallja a Bose Soundbar 700 hangprojektort, megérti, miért töltöttünk éveket a tökéletes hangélmény elérésének megszállottjaként. De ha még kicsivel többre vágyna, megkaphatja, amikor csak akarja. Egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli Bose Bass Module 700 mélyhangmodult. Ez a különbség a basszus hallása és a mennydörgés érzése között. Még többet szeretne? A teljes térhangzáshoz kombinálja Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókkal.

 

TÖBB BASSZUS
Csatlakoztassa a Bose Bass Module 700 mélyhangmodult

Mély basszus, mely jóformán megszünteti a torzítást
Vezeték nélküli kapcsolat a hangprojektorhoz
Prémium üvegtető-bevonat

 

NAGYOBB KITERJEDÉS
Csatlakoztassa a Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókat

Moziszerű, magával ragadó hangzás
Vezeték nélkül csatlakoztatható az egyszerű elhelyezésért
Kevesebb mint 10 cm-es magasságával szépen beleolvad a környezetbe

 

MINDEN TÖBB
Bármikor hozzáadhat mélyhangmodult és hátsó térhatású hangsugárzót

A tökéletes házimoziélmény
Vezeték nélküli kapcsolat a hangprojektorhoz
Szép, de kompakt rendszer az egyszerű elhelyezésért

 

Ismerje meg a Bose új termékcsaládját

A Bose Soundbar 700 hangprojektor az új Bose intelligens hangsugárzók és hangprojektorok családjába tartozik. A Bose Music alkalmazással pedig a vezérlésük is egyszerűen megoldható, hiszen segítségével mindent a telefonjáról végezhet. Keltse életre a szórakozást – a zenéket, a filmeket, a tv-műsorokat – bármelyik választott helyiségben

 

Méretek/tömeg

Hangprojektor:97,8 cm (ma) x 5,72 cm (szé) x 10,8 cm (mé) (külön-külön 4,76 g)

Bemenetek és kimenetek

HDMI kimenet Audio Return Channel (ARC) rendszerrel
Enhanced Audio Return Channel (eARC) rendszer
Consumer Electronics Control (CEC) funkció
Optical TOSLink kábel
Tápellátás-bemenet
USB bemenet

További adatok

Támogatott hangformátum: Dolby Digital, DTS
Videoforrás kompatibilitás: HDMI

 


 

 

A hang, amit érezni lehet

Szereti Bose Soundbar 700 hangprojektorát, azonban felturbózná a teljesítményt? A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul hozzáadásával megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget. Kizárólag a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz terveztük; ez a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli mélyhangmodul, mely bármelyik általunk gyártott házimozirendszerrel együtt használható. Igazából ennél jobb teljesítményű mélynyomót nem is talál ebben a méretben. Vezeték nélkül csatlakozik hangprojektorához, még több basszust és hanghatást kölcsönözve az eget rengető filmbéli effekteknek és a falakat rengető lejátszási listáknak.

 

Kívül-belül elegáns

A prémium üvegtető-bevonatú Bose Bass Module 700 mélyhangmodul kifinomult kialakítása páratlan a mélynyomók és a házimozirendszer-készülékek körében. Persze nem is egy szokványos készülékről van szó. Ez a mélynyomó dinamikus basszushangzást biztosít a nagy teljesítményű hangsugárzókból, valamint a QuietPort technológiával ellátott nagy méretű port jóformán megszünteti a torzítást. Így hát ne habozzon, kapcsolja be és érezze, ahogy a ritmus végiglüktet a házon.

 

A csomag kiegészítése

Jöhet még több? Emelje új szintre a zenehallgatást a teljes térhatással. Egyszerűen csatlakoztassa a Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókat a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz és a Bose Bass Module 700 mélyhangmodulhoz, és engedje, hogy magával ragadja zenéje, filmjei vagy televíziója. A térhatású hangsugárzók 9 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkeznek. Mi lehet még ennél is jobb? Kevesebb mint 10 cm magasan helyezkednek el, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe

 

 

Kompatibilitás

A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul a következőkkel kompatibilis:

Bose Soundbar 700 hangprojektor
Bose Soundbar 500 hangprojektor
SoundTouch 300 hangprojektor

 

 


Ajánlott termékek

Bose Surround Speakers 700 térhatású hangsugárzók fekete199.900 Ft / pár

Bose Surround Speakers 700 térhatású hangsugárzók fekete

Bose Bass Module 700 mélyhangmodul fehér299.900 Ft / db

Bose Bass Module 700 mélyhangmodul fehér

-15%
Bose Soundbar 500 hangprojektor + Bass Module 500 szett364.800 Ft 309.900 Ft / szett

Bose Soundbar 500 hangprojektor + Bass Module 500 szett

Bose Bass Module 700 mélyhangmodul fekete299.900 Ft / db

Bose Bass Module 700 mélyhangmodul fekete