Denon DHT-S716H hangprojektor

Márka: Denon

A termék ára: 299.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA HEOS Bar és a HEOS HomeCinema HS2 soundbar-ok nagyszerű tulajdonságaira építve a legújabb Denon hangprojektorok számos hangminőség és csatlakoztatási fejlesztést tartalmaznak. A kivételes D osztályú erősítéssel és különféle teljesítmény-hangolású meghajtókkal a hangprojektor biztosítja a tökéletes házimozi élményt, melyre a tévék önmagukban nem képesek. Ezen felül a DHT-S716H tartalmazza a beépített HEOS zene streaming és hangvezérlés legújabb verzióit (Amazon Echo, vagy Google Home hangszóró szükséges). A fejlett DHT-S716H lélegzetelállító hangot teremt mindössze egy egységből, és opcionálisan párosítható a Denon DSW-1H-val (külön megvásárolható), hogy még nagyobb, szeizmikus basszust nyújtsanak a nagyobb helyiségekben. A DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA és AAC (USB / Network) támogatására képes hangprojektorokon a vásárlók gyorsan és egyszerűen megtapasztalhatják a Hi-Res tartalmak minőségét. A DHT-S716H több, mint egy hagyományos sundbar, mivel az egész otthonban lehetővé teszik a vezeték nélküli, multiroom élményét a beépített HEOS segítségével. A beépített HEOS a korlátlan zenehallgatás érdekében hozzáférést biztosít számos nagyobb streaming szolgáltatáshoz, mint például az Amazon Music, az ingyenes és a Prémium Spotify, a Deezer, a TIDAL, a TuneIn Internet Radio. A rendkívül egyszerű használat érdekében mindkét soundbar támogatja a fő hangvezérlőplatformokat, köztük a Google-t és az Amazon-t. A fejlett HDMI-bemenetek olyan funkciókat tesznek lehetővé, mint az automatikus alacsony késleltetés mód (ALLM), ami drámai módon javítja a játékélményt használat közben. További előnyként a DHT-S716H képes együttműködni a HEOS hangszórókkal, beleértve a HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 és a HEOS 7 modelleket, hátsó csatornaként a magával ragadó surround hangzáshoz, egy 5.1-es rendszerben.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

DHT-S716H jellemzők:

• Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio: a felhasználók magával ragadó, szobát betöltő, veszteségmentes házimozi hangot élveznek a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio surround dekódolással.
• A legújabb HD kompatibilitás: négy HDMI-bemenet 4K Ultra HD-vel, HDCP 2.2, HDR, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio és Dolby Vision, valamint ARC támogatás. Az ARC támogatás biztosítja, hogy a DHT-S716H támogatja a rendelkezésre álló legfrissebb tartalmat.
• Opcionális 5.1 bővítés: adja hozzá a DSW-1H vezeték nélküli mélysugárzót és a surround hangszórókat az 5.1-es hallgatókörnyezet létrehozásához.


Ajánlott termékek

Polk Audio Magnifi Max SR hangprojektor229.990 Ft / szett

Polk Audio Magnifi Max SR hangprojektor

Polk Audio Magnifi SR1 vezeték nélküli háttérsugárzó49.990 Ft / pár

Polk Audio Magnifi SR1 vezeték nélküli háttérsugárzó

Polk Audio Signa S2 hangprojektor79.990 Ft / szett

Polk Audio Signa S2 hangprojektor

Canton DM 90.3 virtuális surround rendszer matt fekete449.990 Ft / db

Canton DM 90.3 virtuális surround rendszer matt fekete