Bose SoundTouch 300 hangprojektor + SoundTouch 10 pack

Márka: Bose

A termék ára: 349.900 Ft helyett 249.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2020. 01. 01. - 2020. 01. 31. vagy amíg a készlet tart! -29%

Ingyenes kiszállítás!

dbÖn a legjobb hangzásra vágyik.
Ezért megalkottuk a legjobb hangprojektort.
Sokan úgy tekintenek a hangprojektorokra, mint egy helytakarékos házimozi-megoldásra. De mi ennél többet akarunk.
A SoundTouch 300 hangprojektor a legjobb teljesítményt, hangteret és mély hangokat nyújtja a hasonló méretű, egydarabos hangprojektorok kategóriájában. Minden szeglete tömve van technológiával, ami a legjobbat hozza ki abból amit hallgat, vagy néz. Egyedi hangszórók, szabadalmaztatott QuietPort és PhaseGuide technológia és az érzés, hogy ott is hallja a hangokat, ahol nincs hangszóró. Mindez hozzájárul a prémium audioélményhez.

Legkisebb SoundTouch® rendszerünkkel zenei adatfolyamokat hallgathat telt, gazdag hangzással
A SoundTouch 10® vezeték nélküli hangrendszerrel egyszerűen hallgathat zenét otthona minden szegletében. Ráadásul olyan kicsi, hogy bárhol elfér, és zeneszámok millióit képes lejátszani a zenei szolgáltatásokból, internetes rádióállomásokról és a személyes zenetárból – mindig gazdag, telt hangzással. Azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit. Csak nyomja meg a hat programhely valamelyikét a hangszórón vagy a távvezérlőn, és megszólal a zene. Ezen kívül a távvezérléssel hallgatás közben értékelheti is (tetszik/nem tetszik gomb segítségével) a zenét.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

… és a kinézete ugyanolyan jó, mint a hangzása

Egy valódi mestermunka. Ennek a keskeny és vezeték nélküli hangprojektornak a prémium üvegtető-bevonata és lyuggatott fémrácsa vonzza a tekintetet. És ne feledkezzen meg az edzett üvegből készült tetőről. Ugyanolyan erős, mint a hasonló vastagságú alumínium – csak sokkal jobban néz ki.

 

 

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch 300 hangszóró esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. És itt nem csak a házimozi teljesítményről van szó. Azonban zenehallgatáskor bárhogy is dönt, abban biztos lehet, hogy nem kell azon aggódnia, melyik technológia jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztassa a hangszórót a Wi-Fi® hálózathoz, és hallgasson zenét otthon telefonja nélkül.

 

SoundTouch alkalmazás

A SoundTouch hangszóró Önnel együtt fejlődik. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti SoundTouch 300 hangprojektorát – sőt bármilyen SoundTouch terméket. Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc zenéinek és állomásainak előbeállításait.

 


 

Felturbózná teljesítményét? Bővítsen.

Amint először hallgat zenét a SoundTouch 300 hangprojektoron megérti, miért dolgoztunk közel 10 éven át azon, hogy minél tökéletesebbé tegyük a technológiát. És mindez fokozható, amikor csak akarja. Csak adja hozzá a Bass Module 700 vezeték nélküli mélyhang-modult. Ez a különbség a basszus hallása és a mennydörgés érzése között. Még többet szeretne? A teljes térhangzás érdekében kombinálja Surround Speaker vezeték nélküli térhatású hangsugárzókkal.

 

TÖBB BASSZUS
Adja hozzá a Bass Module 700 mélyhang-modult:

•Mély basszus, és virtuálisan megszünteti a torzítást
•Vezeték nélküli kapcsolat a hangprojektorhoz
•Prémium üvegtető-bevonat

 

MORE SPACIOUSNESS
Adja hozzá a Surround Speakers hátsó térhatású hangszórókat:

•Lenyűgöző térhatás a moziszerű hangzásért
•Vezeték nélküli kapcsolat a hangprojektorhoz
•Kevesebb mint 10 cm-es magasságával szépen beleolvad a környezetbe

MINDEN TÖBB
Adja hozzá a  mélyhang-modult és a hátsó térhatású hangszórókat a hangprojektorhoz:

•Teljes térhangzás élménye
•Vezeték nélküli kapcsolat a mélyhang-modultól és a hátsó térhatású hangszóróktól egészen a hangprojektorig

 

 

Méretek/tömeg

SoundTouch 300 soundbar:10.8 cm D x 97.8 cm W x 5.7 cm H (4.7 kg)

Bemenetek és kimenetekHangszóró hátulja


1 HDMI™ kimenet Audio Return Channel (ARC) rendszerrel
1 HDMI-bemenet
1 optikai digitális audiocsatlakozó
1 tápellátás-bemenet
1 Ethernet port a SoundTouch- és a szoftverfrissítésekhez a hálózaton keresztül
1 3,5 mm-es csatlakozó az ADAPTiQ rendszerhez
1 3.5mm-es csatlakozó a mélyhang-modul csatlakoztatásához
1 mikro USB csatlakozó


További adatok

Támogatott hangformátumok: Dolby Digital, DTS
Videoforrás kompatibilitás: HDMI és 4K átengedés
 

A doboz tartalma

SoundTouch 300 hangprojektor
Univerzális távvezérlő
2 AAA elem
ADAPTiQ headset
Hálózati kábel
HDMI-kábel
Optikai kábel

 

Mindig van hely a jobb hangzás számára

Szeretne több hanggal betölteni minden helyiséget? Válassza a SoundTouch 10 vezeték nélküli hangszórót. Elég kicsi ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol elférjen, a méretét meghazudtoló teljes, gazdag hangzással. Azonnali és egyszerű hozzáférést biztosít a zenéihez, így tökéletes társ bármely alkalomra. A használata pedig nem is lehetne egyszerűbb. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch hangszó esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a kis, vezeték nélküli hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót a Wi-Fi hálózathoz, és hallgathat zenét otthon.

Gondolkozzon kicsiben,
ÁLMODJON NAGYOKAT


Az elképzelés egyszerű volt: kiegészíteni SoundTouch termékcsaládunkat egy hangszóróval, amely olyanoknak készül, akik vezeték nélküli zenét szeretnének kompakt kivitelben – valamint olyanoknak, akik kedvező áron még nagyobb hangra vágynak. A SoundTouch 10 hangszóró ideális mindkét esetre, hiszen meglepő teltséggel és tisztasággal szólaltatja meg kedvenc zenéjét.

Egyetlen rendszer egy zenével teli világért

 Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Univerzális hangszóró.

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.

Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. Használja őket arra, hogy ugyanazt a zenét játsszák minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.

SoundTouch alkalmazás

Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti SoundTouch hangszóróját Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc lejátszási listáinak és állomásainak előbeállításait.

AZONNALI ZENEHALLGATÁS

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy a hat programhely segítségével elmentse kedvenc zeneszámait azonnali meghallgatásra, így nem kell kedvencei keresésére pazarolnia idejét. Rendeljen egy programhelyet kedvenc Spotify party lejátszási listájához, egy másikat a nemrég felfedezett internetes rádióállomáshoz, a harmadikat pedig kedvenc előadója valaha felvett összes számához. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat milliónyi zeneszámot a Spotify® és a Deezer® segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját zenetárából. A SoundTouch® alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése telefonjával vagy tablet készülékével. Emellett hat könnyen programozható programhellyel egyaránt lejátszhatja kedvenc zenéit az alkalmazásból, a hangszóró vagy a mellékelt távvezérlő segítségével.

 

Méretek/tömeg

Speaker:21.2cm H x 14.1cm W x 8.7cm D (1.87 kg)
Remote:11.4cm H x 4.4cm W x 1.3cm D (50 g)

Bemenetek és kimenetek

AUX bemenet
Ethernet-csatlakozó

További adatok

Beépített Wi-Fi® és Bluetooth
Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n
Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
 


A DOBOZ TARTALMA

SoundTouch 10 vezeték nélküli hangrendszer
Tápkábel
USB-kábel
Távvezérlő


Ajánlott termékek