Bose L1 modell II B1 basszusmodullal

Márka: Bose

A termék ára: 799.000 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettLegfeljebb 500 fős hallgatóság számára ajánlott.
A 24 hangsugárzós tagolt, soros hangsugárzó-elrendezés 180 fokos vízszintes hanglefedettséget biztosít.
A legegységesebb hangszínegyensúlyt hozza létre a hangerő távolságtól függő csökkenésének kismértékű érzete mellett.
A rendszer egymásba illeszkedő részei hatékony üzembe helyezést, lebontást és szállítást tesznek lehetővé.
Egy B1 basszusmodult tartalmaz.

Termékleírás

 
Legfeljebb 500 fős hallgatóság számára ajánlott.
A 24 hangsugárzós tagolt, soros hangsugárzó-elrendezés 180 fokos vízszintes hanglefedettséget biztosít.
A legegységesebb hangszínegyensúlyt hozza létre a hangerő távolságtól függő csökkenésének kismértékű érzete mellett.
A rendszer egymásba illeszkedő részei hatékony üzembe helyezést, lebontást és szállítást tesznek lehetővé.
Egy B1 basszusmodult tartalmaz.
 

 


Javítsa a teljesítményét az L1® Model II rendszerrel, amely a zenészeknek, DJ-knek és műsorvezetőknek szánt legkifinomultabb hordozható erősítőrendszerünk!. A hangszórók 180°-os vízszintes hanglefedettség mellett gondoskodnak a leglágyabb hangszínegyensúlyról – a színpadon és a helyiségben egyaránt. Az alacsony frekvenciák tartományában a B1 basszusmodul gondoskodik a nagyobb teljesítményről.

Akárcsak az eredeti, díjnyertes Bose® L1® rendszer, a Model II hangrendszer is innovatív, univerzális eszköz, amely felváltja a hagyományos monitorokat, keverőket és PA hangszórókat. Ezt a professzionális hangrendszert szabadalmaztatott Bose technológiák egészítik ki, amelyeket kifejezetten az erősített hangzás javítása érdekében fejlesztettünk ki.


Hangzásbeli előnyök – csak a Bose kínálatában

A rendszer forradalmi hangszórója széles, közel 180°-os, egyenletes hanglefedettséget biztosít a színpadon és akár a több száz fős nézőtéren – kisebb hangerőcsökkenés és hangszíntompítás mellett.

A Model II rendszer a jobb hangszínegyensúly érdekében Articulated Array hangszóró-technológiát alkalmaz.A hangszóróban lévő 24 függőlegesen felszerelt hangsugárzó a precíz szögbeállításnak köszönhetően tisztább magas hangokat és egységesebb hangszínt biztosít a helyiségben. Még a nézőtér szélén, a színpadi hangszóróktól távol ülők is kiegyensúlyozott, részletgazdag hangot élvezhetnek.


Mély basszushangzás egy kicsiny dobozból

A B1 basszusmodul a legkönnyebben hordozható basszusmegoldásunk. Jelentősen könnyebb és kisebb, mint az ugyanekkora teljesítményű hagyományos basszusládák. Mindezek ellenére precízebb erősítést tesz lehetővé a mélyebb regiszterben a legtöbb hangszer és énekhang esetén.

Az L1® Model II rendszerrel akár két B1 basszusmodul vagy egy B2 modul működtethető egyetlen erősítőállványról. Az opcionális PackLite™ teljesítményerősítő segítségével azonban hozzáadható egy második B2 basszusmodul is a mély regiszterbeli maximális hangteljesítmény érdekében.


Könnyű és hatékony

Az L1® Model II erősítőállvány tömege mindössze 10,7 kg, és a négy behúzható láb megkönnyíti a szállítást és az összeállítást. Az erősítőállvány vezérlőrésze egyszerű kezelést kínál: a vonalszintű bemenet használható hangszerekhez, mikrofonokhoz, keverőkhöz, laptopokhoz, MP3-lejátszókhoz vagy DVD-rendszerekhez.

A rendszer mindegyik összetevőjén beépített fogantyú található a szállítás megkönnyítése érdekében. A hangszóró rácsa robousztus, megerősített kialakítású, és mindegyik csomag bélelt hordtáskát tartalmaz a nagyobb összetevőkhöz.


Többcsatornás rugalmas kialakítás

Az opcionális T1 ToneMatch® audiomotor rendszer további négy csatornát biztosít, így kibővítheti terjesztheti a rendszerét további hangszerek és mikrofonok csatlakoztatásához. A ToneMatch® motor használatával elvégezheti a hangzás finomhangolását a nagy teljesítőképességű, szabadalmaztatott hangszínformáló eszközöknek köszönhetően.

A Dispersion és a hangszórókban alkalmazott tagolt, soros hangsugárzó-elrendezésű technológiával kizárólag a Bose készülékei rendelkeznek.
A Spatial Dispersion™ és Articulated Array hangszóró-technológia széles és egyenletes lefedettséget nyújt a szobában. A 12 kisméretű hangsugárzó az Articulated Array technológia szerint van elrendezve egy vékony, függőleges elhelyezésű hangszóródobozban, hogy vízszintesen közel 180°-os hanglefedettséget és egységes hangszínegyensúlyt biztosítson.

Az erősítőállvány integrált erősítője tiszta és pontos jelerősítést biztosít a legfeljebb két B1 basszusmodullal vagy egy B2 basszusmodullal felszerelt L1® Model II rendszer számára.

ToneMatch® csatlakozó található az erősítőállványon a ToneMatch® audiomotor digitális audio- és tápcsatlakozása számára.

Analóg bemenet, trimmer potméterek és jelszint/túlvezérlés LED-ek a vonalszintű, 6,35 mm-es TRS-csatlakozón (jack csatlakozó) érkező analóg bemenet számára. Hangszerekhez és egyéb hangforrásokhoz, például DJ-keverőpulthoz, MP3-lejátszóhoz, számítógéphez vagy DVD-rendszerekhez használható.

A basszusmodul-kimeneten az erősített kimeneti basszusjel basszusmodulra vezethető ki.
A basszusmodul-kimeneten az erősített kimeneti basszusjel egy vagy két B1 basszusmodulra vagy egy B2 basszusmodulra vezethető ki. Az L1® rendszer automatikusan beállítja a megfelelő kiegyenlítést a basszusmodulok csatlakoztatásakor.


Vonalszintű basszuskimenet delivers post-DSP bass signal output. Accepts ¼" TRS phone cable. Use to connect powered subwoofer, additional amplification system or Bose® PackLite® amplifier with up to two additional bass modules.


Behúzható lábak
Behúzható lábak biztosítanak stabilitást az áramvonalas L1 Model II erősítőállványnak és hangszórónak. Négy behúzható láb hajtható ki egyszerre az erősítőállványból a gyors felállítás és a kis szállítási helyigény érdekében.

Kényelmes hordtáskák
Kényelmes hordtáskák (egy-egy a hangszórók és az erősítőállvány számára) teszik jóval egyszerűbbé a rendezvényekre való eljutást.


A kompakt, könnyű hangszóródoboz egyszerűen szállítható, állítható fel és bontható le. Kis helyigénye miatt jelentősen kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos, megegyező teljesítményt nyújtó mélysugárzók. Az egymásba illeszkedő lábak segítségével akár négy modul is biztonságosan egymásra tornyozható az oldaluknál.

 
A nagy hatásfokú hangszóró-kialakítás két 13,3 cm-es, nagy teljesítményű, nagy kimozdulású hangsugárzót tartalmaz, melyek mély, erőteljes basszust hoznak létre egy kis dobozból. Amikor erősítőállványhoz csatlakoztatják, az aktív kiegyenlítő áramkör automatikusan beállítja a megfelelő basszusjelet.
 


Ajánlott termékek

Bose L1 modell II B1 basszusmodullal799.000 Ft / szett

Bose L1 modell II B1 basszusmodullal

Bose L1 modell II B2 basszusmodullal849.000 Ft / szett

Bose L1 modell II B2 basszusmodullal