Raktáron!

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató soapstone szürke

Márka: Bose

A termék ára: 105.900 Ft helyett 95.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2022. 09. 01. - 2022. 09. 30. vagy amíg a készlet tart! -9%

Ingyenes kiszállítás!

dbELHALKUL A VILÁG.BEROBBAN A ZENE.
Jobb hangzáshoz nagyobb csend kell. Ezért forradalmian új akusztikai megoldásokkal és a világ leghatékonyabb zajkioltásával láttuk el ezt az új, vezeték nélküli, karcsú fülhallgatót. Mindezek együttesen éles, tiszta hangzást és mély, telt basszust biztosítanak, a háttérben virtuális csenddel: azért, hogy meghallhassa azokat az apró részleteket, amelyek általában elvesznek, például az énekes lélegzetvételét a szavak között, vagy az ujjcsettintéseket a közönség soraiból. Igazság szerint úgy véljük, hogy semmilyen más vezeték nélküli fülhallgató nem nyújthat ennél lenyűgözőbb hangélményt, legyen szó akár zenéről, podcastról, videóról vagy telefonhívásról

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

BOSE ACOUSTIC NOISE CANCELLING™
A világ leghatékonyabb zajkioltásával rendelkező fülhallgató

A Bose QuietComfort® fülhallgató szabadalmaztatott aktív és passzív zajkioltó megoldások egész sorát vonultatja fel, és a fülre simuló fejhallgatóinktól megszokott legjobb zajkioltással rendelkezik: mindez egy kompakt, valóban vezeték nélküli fülhallgatóban.
Aktív zajkioltás

Belső és külső mikrofonok figyelik a hangokat a környezetben és a fülcsatornában, és a fülhallgató a századmásodperc tört része alatt ellentétes jelek létrehozásával kioltja a nem kívánatos zajokat. Így kizárólag az marad, amit hallani szeretne.
Passzív zajkioltás

A puha szárnyak követik a fül vonalát, és rugalmas záróréteget képeznek. Minél légmentesebben záródik a fülbetét, annál kevésbé tudnak behatolni a külvilág zajai, és annál élvezetesebbé válik a hangélmény. Egy jó hangszigetelésű fülbetét nélkülözhetetlen a mély hangokhoz is, amelyek oly hatásossá és érzelemdússá teszik a zeneszámokat és videókat.


Állítható zajkioltással szabhatja személyre a hangélményét

A virtuális csend nagyszerű találmány, ha zenehallgatásról van szó. Ám van, amikor fontos, hogy a külvilágot is hallja. Mondjuk egy forgalmas utcán. Vagy egy reptéren, amikor megszólal a hangosbemondó. Mennyire szeretne tudatában lenni annak, ami Ön körül történik? A válasz minden szituációban más lehet. A Bose QuietComfort® fülhallgatóval egyedülálló módon kiválaszthatja a legmegfelelőbb hangélményt. Ily módon teljesen kizárhatja vagy épp beengedheti a külvilágot, de választhatja a közbülső fokozatokat is.

Ha csak pár szót akar váltani valakivel, engedje be teljesen a külvilágot. Ezzel a praktikus beállítással olybá tűnik majd, mintha nem is viselne fülhallgatót. Jól jön, amikor kávét rendel, vagy néhány szót vált a munkatársaival.

 

 

ELISMERTEN ÉLETHŰ HANGZÁS

Meggyőződésünk, hogy nem fog ennél jobb hangzású vezeték nélküli fülhallgatót találni

A fülhallgató akusztikai megoldásai döbbenetes mélységű hangokat és élethű hangzást képesek létrehozni, függetlenül attól, hogy milyen hangerővel szeret zenét hallgatni.

Ez pedig nem kis dolog. A hangerő csökkentésével ugyanis a fülhallgatók többségén a basszus hajlamos eltűnni, melynek következtében a zene erőtlenné válik. Hangerő-optimalizált aktív hangszabályozás technológiánkkal sikerült megoldanunk ezt a problémát. Ez az újítás automatikusan kiemeli a mély és magas hangokat, hogy a zenék, videók és beszédhangok hangzása mindig kiegyensúlyozott legyen, még olyankor is, amikor változtat a hangerőn.

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES FÜLHALLGATÓ

Mozogjon tetszése szerint. Nem fog kiesni.

Mérnökeink közel egy évtizede szabadalmaztatták az akkoriban forradalmian újnak számító fülbetétet, és azóta is folyamatosan tökéletesítik.

Új StayHear™ Max fülbetétünk valamennyi füllel érintkező része puha szilikonból készül – nem pedig kemény műanyagból. Ez a speciális kialakítás olyan kényelmessé teszi a fülhallgatót, hogy akár egész nap viselheti.

 

TISZTA HÍVÁSOK

Az emberek az Ön hangját fogják hallani, nem a környező zajokat

A jobb oldali fülhallgatón egy speciálisan kialakított mikrofonsor kiemeli az Ön hangját, miközben kiszűri és elnémítja a környezeti zaj nagy részét. Ennek köszönhetően telefonhívás vagy a virtuális asszisztens használata közben is az Ön hangja áll a középpontban.

 

EGYSZERŰ ÉRINTÉSVEZÉRLÉS

Kedvenc funkciói csak az érintésére várnak.

Gombok helyett ez a fülhallgató intuitív érintőfelülettel rendelkezik. Ennek köszönhetően egyszerű kézmozdulatokkal szabályozhatja tartalmait.

ELLENÁLL AZ IZZADSÁGNAK ÉS AZ IDŐJÁRÁSNAK

Elemében van.
Bármilyen természeti elem esetén.

Használja bátran sportolás közben. Jöhet eső, hó, havas eső vagy jégeső: nem gond! Az IPX4-es minősítésű fülhallgatóból továbbra is gyönyörű hangzású zene árad.

AKKUMULÁTOR ÜZEMIDEJE

Akár 6 órányi szüntelen élmény

A Bose QuietComfort® fülhallgató egyetlen feltöltéssel akár 6 óráig is működik.

Akár 12 órával hosszabb lejátszási idő a töltőtokkal

Tegyen szert további két teljes feltöltésre azzal, hogy a vezeték nélküli töltőtokban tárolja a fülhallgatóját.

15 perc = 2 óra

Teljesen lemerült? Egy 15 perces villámtöltéssel akár további kétórás működést nyerhet.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtok bármely Qi-minősítésű vezeték nélküli felülettel kompatibilis.

 

VALÓDI VEZETÉK NÉLKÜLI

Működő Bluetooth®-kapcsolat. Hogy tényleg le tudja játszani a hangokat.

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat nélkül semmit sem ér a fantasztikus hangzás. A Bluetooth 5.1-re optimalizált Bose QuietComfort® fülhallgató gyorsan összekapcsolódik az eszközével – és ez a kapcsolat nem szakad meg. Mindaddig, amíg nem távolodik el a párosított eszközétől 9 méternél messzebbre, a kapcsolat erős és megbízható marad.
Hogyan jön mindez össze?

Világelső zajkioltás és elismerten élethű hangzás – egy kompakt, valóban vezeték nélküli fülhallgatótól, amely tökéletesen illeszkedik a fülre.

A legjobb útitárs.
Mindig, mindenhol.

Az irodában. A metrón. Az edzőteremben. A kávézóban. Bármi legyen az aktuális programja, a Bose QuietComfort® fülhallgató mindennap jól fog jönni.

 

Masszív hordtok beépített töltővel

Amikor a mérnökeink megalkották a Bose QuietComfort® fülhallgatót, a hordtoknak ugyanannyi figyelmet szenteltek, mint magának a fülhallgatónak: a tok ugyanis az élmény szerves részét képezi.

Ezt a strapabíró hordtokot bárhová magával viheti. A mágneses belső kialakítás stabilan a helyén tartja a fülhallgatót, amikor éppen töltődik, és a beépített töltő két teljes feltöltéssel, vagyis akár 12 óra lejátszási idővel ajándékozza meg. Sőt, egy 15 perces villámtöltéssel akár további kétórás működést nyerhet. A hordtok feltöltéséhez választhat a tartozék USB-C kábel vagy bármelyik Qi-minősítésű vezeték nélküli töltőfelület között (nem a csomag része).

A külső LED-lámpák mindig világosan mutatják a hordtok töltöttségi állapotát. Abban a pillanatban, amikor kiveszi a hordtokból, a fülhallgató elkezd összekapcsolódni az eszközével.

Egyéni szabályozás

A fülhallgató megérintésével többek között váltogathat három előre beállított zajkioltási szint között, lejátszhatja vagy szüneteltetheti a tartalmakat, és hívásokat fogadhat.

A QuietComfort® fülhallgató teljes körű vezérléséhez azonban legjobb, ha letölti a Bose Music alkalmazást. Az alkalmazásban sok más mellett beállíthatja kedvenc zajkioltási szintjeit, kézbe veheti a Bluetooth-os eszközök irányítását, vagy gyorsparancsokat hozhat létre. A fülhallgató szoftvere mindig a legújabb verzióra frissül, így a jövőben fülhallgatója új funkciókkal bővülhet.

 

 

 

Amint kiveszi az egyik fülhallgatót, máris szünetel a tartalom

Mikroérzékelők jelzik a fülhallgatónak, mikor van a fülben, és mikor nem. Abban a pillanatban, hogy kiveszi valamelyiket, automatikusan szünetel a zene, a podcast vagy a videó, nehogy lemaradjon akár csak egy másodpercről is.

A hangasszisztens azonnali elérése

A Bose QuietComfort® fülhallgató teljes mértékben kompatibilis eszközének beépített hangasszisztensével. Lejátszhatja a kedvenc zenéit, üzeneteket küldhet, megtudhatja, merre kell mennie, információkhoz juthat, elindíthatja kedvenc alkalmazásait és így tovább, anélkül, hogy a telefonjához nyúlna. Ehhez csak hosszan meg kell nyomnia a jobb oldali fülhallgatót.KÖZÖS A SZENVEDÉLY
#BoseEarbuds

Amikor elhalkul a világ, berobban a zene – és mi semmit sem szeretnénk jobban, mint kiemelni ezeket a különleges pillanatokat. Ossza meg az Önt és a Bose QuietComfort® fülhallgatóját ábrázoló fényképeit Instagramon #BoseEarbuds hashtaggel és @Bose címkével.

 

Műszaki paraméterek
QuietComfort fülhallgató, tok, extra fülbetétek, USB-CA doboz tartalma

2 Bose QuietComfort® fülhallgató (közepes fülbetétekkel)
Hordtok beépített töltővel
Kis és nagy méretű fülbetétek
USB-C (A – C) töltőkábel (30,5 cm)
Rövid üzembe helyezési útmutató
Biztonsági lap

Fülhallgatók:3,9 cm (ma) x 2,6 cm (szé) x 2,7 cm (mé) (8,6 g)
Hordtok beépített töltővel:8,9 cm (ho.) x 5,1 cm (szé.) x 3,2 cm (mé.)
USB-kábel:30,5 cm


Fülhallgatók: Műanyag/arany bevonat/polimer bevonat
Füldugók: Szilikon
Tok: Kemény műanyag


Akkumulátor üzemideje: Max. 6 óra
Fülhallgató akkumulátorának töltési ideje: 2 óra
Akkumulátor töltési ideje töltőtokkal: 3 óra
Gyorstöltés időtartama: 15 perc – 2 óra
Akkumulátortöltés módja: USB-C vagy Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőpad
Akkumulátor típusa (fülhallgató): Lítium-ion (fémborítású gombelem)

Akkumulátor típusa (tok): Lítium-ion (tasakcella)
Automatikus be- és kikapcsolás az akkumulátor élettartamának megőrzése érdekében

Összesen 4 mikrofon


Bluetooth hatóköre: Akár 9,144 méter
Bluetooth-változat: 5,1
Kodek: SBC és AAC 

 

  


Ajánlott termékek

Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke105.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke

-9%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató tripla fekete105.900 Ft 95.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató tripla fekete

-9%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató soapstone szürke105.900 Ft 95.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató soapstone szürke

Raktáron!
Bose Sport Earbuds sportfülhallgató Baltic Blue kék79.900 Ft / db

Bose Sport Earbuds sportfülhallgató Baltic Blue kék