Raktáron!

Bose Sport Earbuds sportfülhallgató Tripla fekete

Márka: Bose

A termék ára: 79.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbBOSE SPORT EARBUDS SPORTFÜLHALLGATÓ A LEGJOBB EDZÉSEKHEZ HANGOLVA
A Bose Sport Earbuds sportfülhallgatót két nyerő tulajdonság teszi befutóvá, ha edzései felpörgetéséről van szó: az elismerten élethű hangzás és a kényelmes, biztos illeszkedés. A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően zenéi tisztán és kiegyensúlyozottan szólalnak meg, nem számít mekkora hangerővel. A fülhallgatók elegáns kialakítása lehetővé teszi, hogy igazán közel kerüljön a füléhez. Ráadásul a fülbetétek nem nyomják a füleit, nem számít, hogy mennyi ideig edz, és nem fognak kiesni sem, bármennyit is mozog. Készüljön fel arra, hogy újra és újra megdönti majd a saját rekordjait.

Termékleírás

 

ELISMERTEN ÉLETHŰ HANGZÁS

Azonnali motiváció
A Bose Sport Earbuds sportfülhallgató olyan érzést kelt, mintha az énekes egyenesen Önnek énekelne, hogy átlendítse a holtponton, és még jobb teljesítményre buzdítsa. Szabadalmaztatott akusztikus csatlakozóinak és a kitűnő, szuper hatékony meghajtóknak köszönhetően ez a kis fülhallgató csúcsminőségű hangzást nyújt. Az egyedi hangerő-optimalizált hangszínszabályozás automatikusan kiemeli a mély és magas hangokat, hogy a zeneszámok, videók és telefonhívások hangzása mindig, minden hangerőn kiegyensúlyozott legyen. Az új StayHear® Max fülbetétek formájuk révén szigetelőrétegként is szolgálnak, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jól hallja a mély hangokat, amelyektől a zene oly hatásossá és érzelemdússá válik, valamint ennek köszönhető az is, hogy kizárhatja a külvilágot, és kizárólag a zenére és az edzésre koncentrálhat.

 

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES ILLESZKEDÉS

Ön mozog. Ők maradnak.
A Bose Sport Earbuds fülhallgatóhoz három különböző méretű StayHear® Max fülbetét jár, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelőt. Minden, a fülével érintkező felület puha szilikonból készül – nem kemény műanyagból –, és a fülbetétek egyenletesen nyomják a fület, így nem gyakorolnak extra nyomást a legérzékenyebb részekre. A különleges, ernyő alakú fülbetét és a hosszú, rugalmas szárny stabilan a helyén tartja a Bose Sport Earbuds sportfülhallgatót: nincs szükség fülcsíptetőre vagy más rögzítésre, még akkor sem, ha erősen megrázza a fejét, vagy fel-le ugrál.

 

ELLENÁLL AZ IZZADSÁGNAK ÉS AZ IDŐJÁRÁSNAK

Tartós kivitelezés
A Bose Sport Earbuds sportfülhallgató szigorú teszteken esett át, hogy minél strapabíróbb legyen, és nem okoz kárt benne az izzadság vagy a nedves időjárás. Így mindig csúcsformában lesz, csakúgy, mint Ön. A Bose Sport Earbuds sportfülhallgató megkapta az IPX4-minősítést is, ami azt jelenti, hogy az egyes fülhallgatók belsejében lévő elektronika védve van az eszközre fröccsenő víztől – ha éppen futás közben érné utol egy nyári zápor.

 

TISZTA HÍVÁSOK

Beszéljen tovább.
Maradjon mozgásban.
Ha felhívja valaki, miközben a Bose Sport Earbuds sportfülhallgatót használja, nem kell abbahagynia az edzést. Érintse meg kétszer a jobb fülhallgatót a hívás fogadásához, vagy nyomja meg egyszer hosszan az elutasításhoz. Ha fogadja a hívást, a telefonáló fél hangját mindkét fülében, tisztán fogja hallani. Mindeközben a beamforming mikrofonsornak köszönhetően, amely elkülöníti a hangját a környező zajoktól, a hívó fél is tisztán fogja hallani.

 

EGYSZERŰ ÉRINTÉSVEZÉRLÉS

Funkcionalitás karnyújtásnyira
Gombok helyett a Bose Sport Earbuds sportfülhallgató egy kapacitív érintőfelülettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az egyes fülhallgatók külső felülete érintőpadként működik. A jobb oldali fülhallgató megérintésével lejátszhatja és szüneteltetheti a zenéit, vagy fogadhatja a hívásokat. Érintse meg duplán a bal fülhallgatót a kívánt parancsikon funkció bekapcsolásához, például az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez (amelyet a Bose Music alkalmazásban állíthat be).

 

VALÓDI VEZETÉK NÉLKÜLI

Nincsenek vezetékek.
Semmi nem állhat az útjába.
Valódi vezeték nélküli Bluetooth® fülhallgatóként a Bose Sport Earbuds sportfülhallgató teljes mozgásszabadságot biztosít. Amíg a készülék 9 méteres távolságán belül van, addig a lejátszás is hallható. A fülhallgatók külsején elrejtett, egyedi tervezésű antenna segítségével pedig kapcsolatban maradhat.

 

TÖLTÉSENKÉNT AKÁR 5 ÓRA ÜZEMIDŐ

Nem hagyják cserben
A Bose Sport Earbuds sportfülhallgatókat egy feltöltéssel akár 5 órán át tudja használni. A fülhallgatókat a csomag részeként kapott töltőtokba helyezve tudja feltölteni. Ha a töltőtok feltöltött állapotban van, automatikusan tölteni fogja a fülhallgatókat. A teljesen feltöltött töltőtok további két teljes feltöltést és akár 10 óráig tartó használatot biztosít. Ha házon kívül van, és lemerül a fülhallgatója, egy gyors, 15 perces töltéssel akár 2 óra lejátszási időhöz juthat.

 

BOSE MUSIC ALKALMAZÁS

Beállítások, frissítések stb.
A Bose Sport Earbuds sportfülhallgató csatlakoztatható az ingyenes Bose Music alkalmazáshoz, amelyben egyebek között nevet adhat fülhallgatójának, elvégezheti az egyéni beállításokat, ellenőrizheti a töltöttségi szintet, és hangasszisztenst választhat. Ezen keresztül juthat az általunk kidolgozott, új funkciókat biztosító szoftverfrissítésekhez. Töltse le, hogy ne maradjon le.

 

 

Műszaki adatok
Sport Earbuds sportfülhallgató, tok, extra fülbetétek, USB-C

A doboz tartalma

2 Bose Sport Earbuds sportfülhallgató (közepes fülbetétekkel)
Hordtok beépített töltővel
Kis és nagy méretű fülbetétek
USB-C (A – C) töltőkábel
Rövid üzembe helyezési útmutató
Biztonsági lap

Fülhallgatók:1,87 cm (ma) x 2,66 cm (szé) x 2,1 cm (mé) (13,5 g)
Hordtok beépített töltővel:8,9 cm (ho.) x 5,1 cm (szé.) x 3,2 cm (mé.)
USB-kábel:30,5 cm

Fülhallgatók: Műanyag/arany bevonat/polimer bevonat
Fülbetétek: Szilikon
Tok: Kemény műanyag

Akkumulátor üzemideje: Max. 5 óra
Fülhallgató akkumulátorának töltési ideje: 2 óra
Akkumulátor töltési ideje töltőtokkal: 3 óra
Gyorstöltés időtartama: 15 perc – 2 óra
Akkumulátortöltés módja: USB-C vagy Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőpad
Akkumulátor típusa (fülhallgató): Lítium-ion (fémborítású gombelem)

Akkumulátor típusa (tok): Lítium-ion (tasakcella)
Automatikus be- és kikapcsolás az akkumulátor élettartamának megőrzése érdekében

Összesen 4 mikrofon

Bluetooth hatóköre: Akár 9,144 méter
Bluetooth-változat: 5,0
Kodek: SBC és AAC
 


Ajánlott termékek

Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke105.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató sandstone szürke

-9%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató tripla fekete105.900 Ft 95.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató tripla fekete

-9%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató soapstone szürke105.900 Ft 95.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds zajkioltó fülhallgató soapstone szürke

Raktáron!
Bose Sport Earbuds sportfülhallgató Baltic Blue kék79.900 Ft / db

Bose Sport Earbuds sportfülhallgató Baltic Blue kék