Bose Frames Tempo napszemüveg

Márka: Bose

A termék ára: 109.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

dbSportos látvány.
Csúcsra járatott hangzás.
Élvezze a gazdag, magával ragadó hangzást – fejhallgató nélkül. Miben rejlik a Bose Frames Tempo sportnapszemüveg varázsa? Nagy teljesítményű sportnapszemüveg forradalmi Bose Open Ear Audio™ kialakítással, így nemcsak a zenét, hanem a környezetében lévő hangokat is hallja edzés közben, ami semmihez sem fogható élményt nyújt. Az izzadság- és időjárásálló kialakítás a Men's Health lelkes termékismertetőjének szavaival „egyenesen a szabadtérre termett”. Könnyű, aerodinamikus kialakítású nejlonkeretével és puha szilikon orrtámaszaival a Tempo valóban a kényelem és a teljesítmény jegyében készült. Lenyűgöző Bose-hangzás, és minden, amit csak elvárhat egy sportnapszemüvegtől.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

AUDIO-NAPSZEMÜVEGEK SPORTOLÁSHOZ

BOSE OPEN EAR AUDIO™

PÁRATLAN KÉNYELEM

POLARIZÁLT LENCSÉK

VÍZÁLLÓ

MAX. 8 ÓRA

 

Két speciális tervezésű Bose hangsugárzó

Könnyű, áramvonalas nejlonkeret

Puha szilikon orrtámaszok (3-féle változat mellékelve)

Polikarbonát anyagú, fekete, tükröződő, polarizált lencsék (12% VLT | 99% UVA/B)

Fejlett technológiájú, kettős mikrofonrendszer a hívásokhoz

 

Kényelmes.
És biztonságos.


Nem lenne igazi sportnapszemüveg, ha nem maradna a helyén. Ennek érdekében terveztük meg a Bose Frames Tempo napszemüveget olyan kifinomult mérnöki munkával, amellyel elértük, hogy viselője a saját testéhez tartozónak érezze az egész terméket – a puha szilikon orrtámasztól a rugalmas szárakon át az egyedileg kialakított rugós zsanérokig, amelyek éppen elég szorosan fognak ahhoz, hogy megtartsák a szemüveget, de olyan gyengéd illeszkedést biztosítanak, hogy akár meg is feledkezhet róla. Hiszen a 15 kilométernél a futás örömét kell éreznie, és nem a napszemüveg jelenlétét.

 

Vér, verejték és könnyek.
No meg az eső.


Ha tökélyre tör, mindezzel szembe kell néznie. És a napszemüvegének is. Ezért alakítottuk ki ezt az IPX4 vízállósági besorolással rendelkező napszemüveget úgy, hogy túlélje a időjárás viszontagságait. A polikarbonát anyagú polarizált lencsék karc- és törésállók. A TR-90 nejlonkeret strapabíró és tartós. A különleges kialakítású, akusztikailag átlátszó háló pedig megóvja a nyílásokat a víztől és a szennyeződéstől.

 

Nincs semmi a fülében vagy a fülén

Ez a nagy különbség. A forradalmi Open Ear Audio™ élmény azt jelenti, hogy nem kell többé fülhallgatót viselnie, így érzékelheti a környezetének hangjait – a forgalmat, a gyalogosokat vagy bármi mást, amivel a szabadban történő edzés során találkozhat. Ha pedig komolyabb motivációra vágyik, csak tekerje fel a hangerőt. A speciális tervezésű Bose hangsugárzók, melyekből egyet-egyet építettünk be a mindkét oldalon a szár halánték felé eső végébe, minden más audio-napszemüvegnél nagyobb hangerőt és mélyebb hangzást biztosítanak a Bose Frames Tempo napszemüvegnek. Így szabadon áramolhatnak a zene hangjai és a felszabaduló endorfinok, még akkor is, amikor akár 40 km/órás sebességgel teker a süvítő ellenszélben.

 

 

Cseréljen szemüveglencsét. Másodpercek alatt.

A cserélhető sportszemüveglencsék révén a Bose Frames Tempo napszemüvegben több sportágban is készen állhat a kihívásokra. Másodpercek alatt a terep- és fényviszonyoknak megfelelőre cserélheti a lencséket.

Road Orange narancssárga

Közepesen erős fényhez való szemüveglencse, amely ideális futáshoz és kerékpározáshoz. Viselése csökkenti a szem megerőltetését és kifáradását a nyílt utakon tapasztalható erős és vakító fényben.

20% VLT

 

TRAIL BLUE KÉK

A közepesen erős fénytől a gyengébb megvilágításig terjedő fényviszonyokhoz való szemüveglencse, amely a szűrt fényű, árnyékos ösvényekre készült. Jobban láthatóvá teszi a részleteket az egyenetlen talajú terepeken, és csökkenti a világosabb területek fényességét. Ideális terepfutáshoz és hegyi kerékpározáshoz ideális.

28% VLT

 

 

Hétköznapi viseletet keres?

Nemcsak a versenyen lehet szüksége a jó teljesítményre. Ahogy a ruházatának sem. Válogasson a legfrissebb divatirányzatok között, és tegye a hangzást is a stílusa részévé. Ezek a luxusmodellek prémium minőséget képviselnek, és polarizált lencsékkel rendelkeznek, a Bose Open Ear Audio™ technológia pedig napszemüvegektől nem várt hangzással örvendezteti meg.

 

Bose Music alkalmazás

A Bose Music alkalmazás segítségével hozzáférhet a Bose napszemüveg által kínált összes funkcióhoz. Új tippeket ismerhet meg, testre szabhatja a beállításokat, hozzáférhet az újonnan elérhető funkciókhoz, és hasznos ötleteket találhat a kezdéshez a beállítási útmutatóban, amely még a legmegfelelőbb illeszkedést biztosító orrtámasz kiválasztásához is segítséget nyújt.

 

 

Műszaki adatok
A DOBOZ TARTALMA

Bose Frames Tempo napszemüveg
Tükröződő, fekete, polarizált lencsék
Ballisztikus nejlonból készült tok
USB-C töltőkábel
3-féle orrtámasz
Törlőkendő

Méretek/Tömeg

Frames Tempo:
65 mm x 17 mm x 136 mm
(Lencsék szélessége – hídszélesség – szemüvegszár hossza)

Weight: 49,89 g


Anyagok

Keretek: TR-90 nejlon IPX4 vízállósági besorolással
Lencsék: Kiváló minőségű, törés- és karcálló műanyag
Hordtáska: Ballisztikus nejlonból készült védőtok puha textilbéléssel


Mikrofonok

2 teljesen irányított mikrofon


Bluetooth

Bluetooth hatóköre: 9 m
Bluetooth-változat: 5,1


Bemenet

USB-C töltőkábel


Színek

Fekete


Vezérlők

Érintés: Hangerő, az Ön hangasszisztense
Mozgásérzékelő: Fejjel lefelé fordítva kikapcsol
Gomb: Lejátszás/szüneteltetés, ugrás előre, ugrás vissza, hívás fogadása/befejezése, hívás elutasítása, Bluetooth, kikapcsolás
Bose Music alkalmazás

  

 


Ajánlott termékek

-19%
Q Acoustics QA 3030i polc hangsugárzó dió79.995 Ft 64.995 Ft / db

Q Acoustics QA 3030i polc hangsugárzó dió

-22%
Polk Audio T50 + T15 + T30C + PSW-10E szett319.960 Ft 249.990 Ft / szett

Polk Audio T50 + T15 + T30C + PSW-10E szett

-19%
Dali Spektor 6 + 1 + Vokal + Alteco C-1 + SUB C-8 D szett644.950 Ft 519.990 Ft / szett

Dali Spektor 6 + 1 + Vokal + Alteco C-1 + SUB C-8 D szett

-25%
Denon RCD-N10 + Wilson Raptor 3 szett319.980 Ft 239.990 Ft / szett

Denon RCD-N10 + Wilson Raptor 3 szett