Bose SoundLink Mini II Bluetooth hangszóró carbon

Márka: Bose

A termék ára: 59.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbJobb hangzás, tenyérnyi méret
Élvezze a zenét bárhol, bármikor! A SoundLink® Mini Bluetooth® hangszóró II teljes értékű hangzást nyújt, drámaian mély hangokkal – sokkal mélyebbekkel, mint amilyeneket egy olyan ultrakompakt hangsugárzótól várna, amely elfér a tenyerében. Vezeték nélkül csatlakozik okostelefonjához, táblagépéhez vagy más Bluetooth® eszközéhez, így bárhol és bármikor lenyűgöző hangzással élvezheti zenéit, videóit és játékait. A beépített kihangosítónak köszönhetően pedig kihangosíthatja telefonhívásait.

Termékleírás

 
•Lenyűgöző hangzás és mély basszus a teljes hangtartományt átölelő hangzásélményért
•Vezeték nélküli, ultrakompakt kialakításának köszönhetően a Bose® hangzást bárhová magával viheti
•A beépített kihangosítónak köszönhetően kihangosíthatja telefonhívásait
•Hangüzenetek segítik a Bluetooth®-os párosítási művelet elvégzését, így a hangszóró párosítása egyszerűbb, mint valaha
•Az akkumulátor akár 10 órányi lejátszási időt is biztosíthat

 

 

Zene bárhol, bármikor

A SoundLink® Mini hangszóró II olyan kisméretű és könnyű, hogy táskájában is könnyedén elfér. Csupán 0,67 kg. Helytakarékos kialakításának köszönhetően szinte bárhol elfér, és alacsony súlypontja miatt csaknem lehetetlen feldönteni.

A lítiumion-akkumulátor akár 10 órányi lejátszást biztosít, ráadásul a legtöbb USB-csatlakozóról tölthető. Otthon pedig a dokkolónak köszönhetően korlátlan ideig használhatja az egységet. Az akkumulátor folyamatosan töltődik, amíg a készülék a dokkolón van, így bármikor felkaphatja és magával viheti a feltöltött hangszórót.


Bluetooth® kapcsolat

A SoundLink® Mini II hatóköre körülbelül 9 méter, ezért vezetékekre sincs szükség a zenehallgatáshoz. Az okostelefonnal, iPad® készülékkel vagy más Bluetooth® készülékkel való párosítás közben hangüzenetek segítenek a művelet végrehajtásában. A hangszóró pedig tárolja a hat utoljára kapcsolódó eszköz adatait, ezért az újrakapcsolódás még egyszerűbb.


Nagy teljesítmény, kis méret

Senki sem várná, hogy egy ilyen kisméretű hangszóró ilyen telt hangzást biztosítson, de a SoundLink® Mini II valami új. Nem kell feláldoznia a teljesítményt a hordozhatóság oltárán. A saját fejlesztésű technológiák és az innovatív hangszóró-konfiguráció együttese teszi lehetővé a teljes hangtartományt (ideértve a mély hangokat is) lefedő hangzást ilyen ultrakompakt kiszerelésben. Vigye magával ezt a lenyűgöző hangzást mindenhová!


Egyszerű működés, elegáns kialakítás

A SoundLink® Mini hangszóró II maga a letisztult egyszerűség. Az egyrészes alumíniumház egyaránt látványos és tartós. A hangszórón egy tápkapcsoló és egy hangszínszabályozó kapott helyet – a többi funkciót a Bluetooth® eszközről vezérelheti.


További funkciók

•A dokkoló a töltésen kívül kényelmes tárolóhelyet biztosít a hangszórónak, és lehetővé teszi a töltés közbeni zenehallgatást
•A fali töltőt a bázishoz vagy közvetlenül a hangszóróhoz csatlakoztathatja
•A kiegészítő bemenet használatával más hangforrásokat (pl. MP3-lejátszót) is csatlakoztathat
•Az USB-port biztosítja a szoftverfrissítés lehetőségét, így a hangszóró a legújabb Bluetooth® eszközökkel is kompatibilis lesz


Színes védőtok

A kiegészítő puha védőtokokkal testre szabhatja hangszórója megjelenését, és további védelmet biztosíthat az alumíniumháznak a karcolások és horpadások ellen. Számos különböző színben kapható.


Ajánlott termékek