Netatmo Doorbell

Márka: Netatmo

A termék ára: 113.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Netatmo Smart Video Doorbell (kapucsengő) segítségével láthatja és beszélhet a látogatókkal, akkor is, ha éppen nincs otthon.
Van valaki az ajtóban? Tekintse meg őket okostelefonján, és beszéljen velük élőben, akár otthon van, akár a világ másik felén. Az irodában van? Adjon utasításokat, hogy ne maradjon le a kézbesítésről. Vagy ha még nem készült el az öltözködéssel, akkor dicsérje meg a vendégek ruháit, és tudassa velük, hogy rögtön jön! Azonnal fogadjon videohívást az okostelefonján, amikor valaki csenget, és válassza ki, hogy szeretne kommunikálni a látogatóival, vagy sem. Több, mint egy egyszerű csengő. A személyfelismerő funkció megakadályozza a felesleges riasztásokat: valós idejű értesítést kap okostelefonján, ha valaki leselkedik a bejárati ajtó körül.

Termékleírás

Betolakodó? Azonosítsa be azonnal, teljes biztonságban a beépített hangszóróval.
Intelligens és egyértelmű - ez a Netatmo Video Doorbell alapelve. Mivel minden villamosenergia-rendszerhez alkalmazkodik, könnyen telepíthető.
Ha már van vezetékes csengője harangszóval, akkor csak ki kell cserélnie a csengőt és meg kell őriznie a jelenlegi csengőt. Ezután egyszerűen csatlakoztassa a Wi-Fi-hez.
A múltbeli hívások és események videóinak megtekintése az alkalmazásban bármely eszközön lehetséges. Görgesse végig a klipeket, és töltse le azokat, amelyek érdeklik.
Vásárlás után nincsenek rejtett költségek. Az összes szolgáltatás, valamint a video tárolás előfizetés nélkül bármikor elérhető.
Videókat nézhet meg olyan emberekről, akik csengettek, és bármiről, ami a küszöbön történt, közvetlenül az alkalmazásban az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül.
A kompakt és elegáns csengő tökéletesen illeszkedik bármely otthon bejáratához.
A Full HD 1080p kamera optimális videominőséget kínál, a HDR funkció pedig a világítás hirtelen változásához igazodik, így jól láthatja, mi történik az otthona előtt.
24 órás védelem infravörös éjszakai látással, így teljes sötétségben is láthatja a látogatókat az ajtaja előtt.
A fokozott védelem érdekében a Doorbell azonnal figyelmeztetést küld az okostelefonjára, amikor valaki megpróbálja deaktiválni azt.
A Doorbell teljesen ellenáll minden időjárási viszonyoknak (eső, hó, páratartalom), valamint a pornak és a szennyeződésnek, köszönhetően a HZO technológiának, egy vékony film bevonatú megoldásnak.
Adatait titkosított kapcsolat védi, amely garantálja a legmagasabb szintű adatvédelmet.
méretek: 45 x 135 x 29 mm
minimum rendelhető mennyiség: 1 db


Ajánlott termékek

Netatmo Welcome Tags36.990 Ft / db

Netatmo Welcome Tags

Netatmo Welcome camera73.990 Ft / db

Netatmo Welcome camera

Netatmo Presence outdoor camera109.990 Ft / db

Netatmo Presence outdoor camera

Netatmo Smoke Alarm intelligens füstérzékelő36.990 Ft / db

Netatmo Smoke Alarm intelligens füstérzékelő