Bose B2 basszusmodul

Márka: Bose

A termék ára: 200.000 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA B2 basszusmodul biztosítja a legjobb erősítést a mély hangokhoz az L1® rendszer azon felhasználóinak, akiknek erőteljesebb basszusra van szükségük nagyobb közönségekhez. A robusztus házban két 10 hüvelykes, nagy kilengésű mélysugárzó található.

Termékleírás

 
A B2 basszusmodul biztosítja a legjobb erősítést a mély hangokhoz az L1® rendszer azon felhasználóinak, akiknek erőteljesebb basszusra van szükségük nagyobb közönségekhez. A robusztus házban két 10 hüvelykes, nagy kilengésű mélysugárzó található.
 

 

A hátsó panelen található kapcsoló rugalmas váltást tesz lehetővé három kimeneti szint között a használat módjának vagy az igényeknek megfelelően. Az L1® rendszer automatikusan érzékeli és kiegyenlíti a választott beállítást az optimális teljesítmény érdekében. A normál beállítás ideális basszusgitárhoz vagy bemikrofonozott lábdobhoz. A nagyobb erősség DJ-k számára és playbackhez alkalmas. A kisebb erősség jól használható akusztikus gitárhoz és énekhanghoz.

Az egymásba illeszkedő záróelemek segítségével egymásra helyezhetők a B2 basszusmodulok. A tartozékként kapott védőtok megvédi a modult a szállítás közbeni ütődésektől és a karcolásoktól.


Ajánlott termékek

Bose B1 basszusmodul100.000 Ft / db

Bose B1 basszusmodul

Bose B2 basszusmodul200.000 Ft / db

Bose B2 basszusmodul

Bose PackLite erősítő A1 modell139.900 Ft / szett

Bose PackLite erősítő A1 modell

-9%
Bose ToneMatch T8S keverő330.000 Ft 299.900 Ft / db

Bose ToneMatch T8S keverő