Raktáron!
-22%

Bowers & Wilkins Zeppelin vezeték nélküli hangrendszer pearl grey

Márka: Bowers & Wilkins

A termék ára: 319.990 Ft helyett 249.990 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 11. 01. - 2023. 11. 30. vagy amíg a készlet tart! -22%

Ingyenes kiszállítás!

dbAz új Zeppelin egy egyetlen komponensben kialakított sztereó rendszer, mely a Bowers & Wilkins mind a stúdiók, mind az otthonokban is használt, prémium hangszórók tervezésében nyújtott páratlan szakértelmére támaszkodik. A referencia minőségű meghajtó egységek a nagyméretű központi mélyhangszóró bal és jobb oldalán helyezkednek el és mindezt egy 240 W teljesítményű erősítő látja el energiával. Minden komponens a végeselemes analízis segítségével optimalizált, merev kabinetbe került beépítésre. Az eredmény egy olyan szobát betöltő sztereóhangzás, melyet egyetlen egydobozos rivális sem tud elérni.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

A neves brit audiomárka, a Bowers & Wilkins bemutatja a vadonatúj Zeppelin vezeték nélküli hangsugárzót, amely újjászületett és újratervezett a streaming korszak számára. Az új Zeppelin mostantól egyszerre okosabb és rugalmasabb, míg a nagy felbontású hangzás minden eddiginél részletesebb és dinamikusabb.

A Zeppelin, amely először 2007-ben került bemutatásra, mint a tökéletes iPod dokkoló, 2021-ben visszatér: jobban hangzik, jobban néz ki és okosabb, mint valaha.


Teljesítményre tervezve

Az új Zeppelin egy egyetlen komponensben kialakított sztereó rendszer, mely a Bowers & Wilkins mind a stúdiók, mind az otthonokban is használt, prémium hangszórók tervezésében nyújtott páratlan szakértelmére támaszkodik.

A referencia minőségű meghajtó egységek a nagyméretű központi mélyhangszóró bal és jobb oldalán helyezkednek el és mindezt egy 240 W teljesítményű erősítő látja el energiával. Minden komponens a végeselemes analízis segítségével optimalizált, merev kabinetbe került beépítésre. Az eredmény egy olyan szobát betöltő sztereóhangzás, melyet egyetlen egydobozos rivális sem tud elérni.

A Zeppelin minden generációja korszakának legjobb hangú rendszere volt. Az új Zeppelin a már bevált meghajtó egység technológia és az új, nagy felbontású streaming platform kombinációjával egyszerűen az eddigi legjobb. A végeredmény pedig kivételes zenei teljesítmény, akár vezeték nélkül csatlakoztatott forrásból, akár streaming szolgáltatáson keresztül.


Jellegzetes, innovatív design

Több mint 15 éve a Zeppelin minden egyes új generációja vezető szerepet tölt be a gyönyörű és egyedi formatervezésben a maga kategóriájában - és mint minden Bowers & Wilkins formatervet, a formáját is az akusztika határozza meg.

A vadonatúj és teljesen újratervezett Zeppelin kétféle kivitelben kapható, egy sötét (éjféli szürke) és egy világos (gyöngyházszürke), valamint kapcsolható, tompítható környezeti világítással rendelkezik, amely "glória" hatást kelt a fém talpon.


A valaha volt legrugalmasabb Zeppelin

Az új Zeppelinen a legegyszerűbben a Bowers & Wilkins Music App segítségével érheti el zenéit. Ez a zenei szolgáltatások széles skáláját egyesíti egy platformon. Jelenleg a Deezer, az NTS Radio, a Qobuz, a SoundCloud, a TIDAL és a TuneIn tartozik ide, és várhatóan hamarosan az Amazon Music, az Apple Music és a Pandora is csatlakozik hozzá. Bizonyos piacokon a Dash Radio, a Qplay és a Ximalaya is elérhető lesz.

Csak keresse meg az előadót, albumot vagy dalt, amit hallani szeretne, és az összes szolgáltatásban, amelyre előfizetett, felajánlja az összes elérhető opciót az adott tartalomhoz. Jelölje ki a "szív" szimbólummal azt zenét, amelyet különösen szeret, és az alkalmazás elkezdi megtanulni a preferenciáit mind az előadók, mind a műfajok tekintetében, ami segít az ajánlásokat az Ön ízléséhez igazítani, zenehallgatás közben. A rendszer szinkronizálja a kedvenc tartalmait az alkalmazásban és az Ön által kiválasztott zenei szolgáltatásokban, rádióállomásokon és podcastokban. Emellett hozzáférhet a speciálisan összeállított lejátszási listáinkhoz is, amelyekben az akusztikus csapatunk által gondosan kiválasztott dalok szerepelnek. A korábbi Zeppelinekhez hasonlóan a terméken egyszerű fizikai gombokat is talál a szünet, a lejátszás és a hangerő fel/le állításához.


Alexa hangvezérlés

A beépített Amazon Alexa hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűen lejátszhatja kedvenc dalát, csatornáját vagy lejátszási listáját egy hangutasítással. Ez az első alkalom, hogy egy Bowers & Wilkins termékbe integráltuk a hangszolgáltatás támogatását.


Azonnali streaming hozzáférés

Integrált streaming szolgáltatások a kedvenc zenéi közvetlen eléréséhez, akár 24 bites, nagy felbontású minőségben a streaming szolgáltatások, podcastok és rádióállomások széles skálájáról, a Bowers & Wilkins Music alkalmazáson keresztül történő vezérléssel. Ez az első alkalom, hogy bármely Zeppelin képes nagy felbontású zenét lejátszani.

Alkalmazás kompatibilitás & Multiroom funkcionalitás

A Music App kompatibilis mind az iOS (beleértve az iPadet is), mind az Android készülékekkel.

Az új Zeppelinen a legegyszerűbben a Bowers & Wilkins Music App segítségével érheti el zenéit. Ez a zenei szolgáltatások széles skáláját egyesíti egy platformon. Jelenleg a Deezer, az NTS Radio, a Qobuz, a SoundCloud, a TIDAL és a TuneIn tartozik ide, és várhatóan hamarosan az Amazon Music, az Apple Music és a Pandora is csatlakozik hozzá. Bizonyos piacokon a Dash Radio, a Qplay és a Ximalaya is elérhető lesz. Az induláskor a Zeppelin csak szobai használatra lesz alkalmas, multiroom képesség nélkül. A vásárlók a Bowers & Wilkins Music App-ot fogják használni az összes beállítási funkcióhoz és a mindennapi felhasználói interakcióhoz (például a zenei streaminghez). A meglévő Formation Set-Up App a Zeppelin bevezetése előtt törlésre kerül.

A Zeppelint is úgy tervezték, hogy tartós legyen. Nagy teljesítményű digitális "agya" idővel továbbfejleszthető. Nem sokkal a bevezetés után (céldátum 2022. március) a Zeppelin-t az interneten keresztül frissítjük, hogy többszobás funkciót kínáljon, hogy így egy egységes, összekapcsolt ökoszisztémát hozzunk létre az összes digitálisan támogatott termékünk (Fejhallgatók, Formation, Zeppelin és Panorama) körül. Ennek a funkciónak a használatához nem szükséges, hogy a vásárló már meglévő Formation - képes Bowers & Wilkins-termékekkel rendelkezzen: a vásárló multiroom "otthona" akár több Zeppelinből is állhat. Ha azonban az ügyfél rendelkezik Formation - képes Bowers & Wilkins termékekkel, a Zeppelin egy másik termékként vagy helyiségként jelenik meg a rendszeren belül, és képes lesz megosztani a zenét az otthonában lévő több Formation kompatibilis termékkel.

 

Bizonyított akusztikai összetevők

Az új Zeppelin a Zeppelin Wireless bevált akusztikai platformjára épül. Ez magában foglalja a vastag falú, FEA-optimalizált burkolatot "szabályozott szivárgású" portokkal, valamint az öt csatornás erősítést. A Zeppelinben sztereó modulok vannak külön a bal és jobb oldali magas, valamint a bal és jobb oldali középsugárzó meghajtó egységekhez. Az utolsó sztereó modult "áthidalják", hogy az egyetlen középpontban elhelyezkedő mélysugárzót táplálja.

A Zeppelin a magas frekvenciákhoz, a 600 Anniversary Edition sorozatban használt 25 mm-es kettős dóm magassugárzót alkalmazza. A középsugárzók esetében a szabadalmaztatott Fixed Suspension Transducer (FST) technológiánk egy pár 90 mm-es meghajtó egységben jelenik meg - ez a megoldás minden prémium kategóriás álló hangsugárzónkban megtalálható, beleértve a referencia 800 Diamond sorozatú modelljeinket is. A basszusokat egy átdolgozott 150 mm-es mélysugárzó biztosítja, amelyet a Zeppelin Wirelessben található egységből fejlesztettek ki.


A hang szépsége

Amikor 2007-ben piacra került, az eredeti Zeppelin egyrészt megzavarta az iPod-dokkoló piacát, másrészt egy teljesen új kategóriát határozott meg. A Zeppelin minden változatában az egyik legikonikusabb és azonnal felismerhető termékünk volt, de mint minden más termékünket, ezt is azzal a céllal terveztük, hogy a lehető legjobb hangminőséget kínálja a felhasználási célnak megfelelően; egy  hangsugárzós, a helyiséget kitöltő hangzással. Az új Zeppelin megújítja az ikonikus dizájnt, és még vonzóbbá teszi a streaming korszakának, a legjobb hangzást, az intelligens funkciók és szolgáltatások átfogó választékával kombinálva.

A Zeppelin tehát újjászületett és minden tekintetben jobb, mint valaha. Az új Zeppelinnel többé nem kell választania egy teljesen felszerelt vezeték nélküli hangsugárzó és a szükséges streaming szolgáltatások, valamint egy elegáns, kifinomult dizájn és a kívánt helyiséget betöltő hangzás között. Most már mindkettő az Öné lehet.
Technical features

Bowers & Wilkins Music App (with Deezer, Qobuz and TIDAL support)
Apple AirPlay 2©
Spotify Connect
Bluetooth In
Digital Signal Processing
Dynamic EQ

Bluetooth
5.0

BT CODECs
aptX™ Adaptive
AAC
SBC

AirPlay 2 compatibility
iPhone, iPad, and iPod touch with iOS 11.4 or later, Apple TV 4K or Apple TV (4th Generation) with tv OS 11.4 or later, Mac or PC with iTunes 12.8 or later

Amplifier Power output
240W

Drive Units
HF 2x 25mm (1”) double dome tweeters
MF 2x 90mm (3 1⁄2”) FST midrange
LF 1x 150mm (6”) subwooferFrequency Response
35Hz to 24kHz

Dimensions:
Height: 210mm
Width: 650mm
Depth: 194mm

Weight
6.5kg

Connections
USB–C – Service Only

Input Voltage
100V - 240V, 50/60Hz

Power Consumption
Below 2 Watts (Sleep)


Ajánlott termékek

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete199.990 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete

-24%
Raktáron!
Denon 2 x HOME 350 + SUB vezeték nélküli hangszóró szett759.970 Ft 579.970 Ft / szett

Denon 2 x HOME 350 + SUB vezeték nélküli hangszóró szett

-28%
Raktáron!
Denon Home 250 vezeték nélküli hangszóró fehér199.990 Ft 144.990 Ft / db

Denon Home 250 vezeték nélküli hangszóró fehér

-22%
Raktáron!
Bowers & Wilkins Zeppelin vezeték nélküli hangrendszer pearl grey319.990 Ft 249.990 Ft / db

Bowers & Wilkins Zeppelin vezeték nélküli hangrendszer pearl grey