Bose QuietComfort® 45 fejhallgató fekete

Márka: Bose

A termék ára: 144.900 Ft helyett 129.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2022. 11. 01. - 2022. 11. 30. vagy amíg a készlet tart! -10%

Ingyenes kiszállítás!

dbA fejhallgató, amely újraértelmezte magát!
A Bose bemutatja az új QuietComfort 45 fejhallgatót, amely a legendás QuietComfort 35 II-t helyettesíti, illetve továbbfejlesztette zajszűrését. Mind ezt az azonnali csend érdekében bárhol teljesíti, másrészt az új AWARE móddal visszaengedi a világot. A jobb hangszigetelés mellett egyetlen töltéssel 24 órás akkumulátor élettartammal rendelkezik. A QuietComfort 45 lenyűgöző hangteljesítménnyel, egész napos kényelemmel és stabilitással, szuper egyszerű kezelőszervekkel, sziklaszilárd csatlakoztathatósággal és az ikonikus dizájn frissítésével megőrzi elődje jegyeit.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

„A QuietComfort fejhallgató okkal legendás” - mondta Mehul Trivedi, a Bose hordható audio kategóriájának igazgatója. „Ami utazási termékként kezdődött, olyan termék lett, amely minden napot jobbá és könnyebbé tesz emberek milliói számára szerte a világon. Ügyfeleink évek óta azt mondják nekünk, hogy az előnyök egyensúlya teszi a QuietComfortot annyira mássá és nélkülözhetetlenné. Mindig nagyszerű példák voltak arra, hogy kitűnjenek ott, ahol ez a legfontosabb. És a QC45 -nél ez nem más!”

Két mód - CSENDES és TUDATOS

A QuietComfort 45 fejhallgató mindössze két beállítással rendelkezik, mindkettőt egy új aktív zajszűrő rendszerrel és új elektronikai csomaggal érte el. QUIET, magyarul CSENDES üzemmódban a fülhallgatók belsejében és kívül található mikrofonok egy szabadalmaztatott digitális chippel kombinálva érzékelik, mérik és reagálnak a nem kívánt hangokra a középkategóriás frekvenciákon-általában az ingázó vonatokban, forgalmas irodahelyiségekben és kávézókban. A Bose zajszűrő technológiájához kapcsolódó, ma már híres „fúvóka” ezredmásodperc törtrésze alatt történik, hogy teljesen hangzon, és élvezi tudd a zenét, podcastokat vagy filmeket élethű tisztasággal, részletességgel és zavaró tényezők nélkűl. AWARE, illetve TUDATOS módban a QC45 fejhallgató teljes átlátszóságra vált, ahol minden újra hallható - ugyanolyan természetesen, tisztán és gyorsan - anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót.

Hangszigetelés az egyszerű beszélgetésekhez - bárhol

Telefonhívásokhoz és parancsokhoz a QC45 tulajdonosai megoszthatják zajszűrésüket. A sugár alakú kapcsoló elem elszigeteli a hangjukat, míg az elutasító elem csillapítja és blokkolja a körülöttük lévő hallható zavaró tényezőket - például egy kávédarálót vagy ugató kutyát. Ez azt jelenti, hogy a barátok, a család, a munkatársak és a személyi asszisztensek hallhatják az elhangzottakat, előkészítve az utat a produktívabb Zoom-találkozókhoz, vidámabb videocsevegésekhez és pontosabb VPA-válaszokhoz a szöveges diktálástól az útvonaltervezésen át az intelligens otthon irányításáig.

Az ikonikus design visszatérése

A QC45 az előd ikonikus megjelenésére épül, megőrizve az összes olyan dizájnelemet, amely azonosíthatóvá tette a klasszikusokat, valamint a kényelmet és a stabilitást, amely mindennapi fejhallgatóvá tette. A hajtogatásokat és a ráncokat eltávolították a puha anyagokból, az alkatrészek közötti réseket sima átmenetekkel helyettesítették, és tartósak, könnyűek és összecsukhatóak, hogy a mellékelt kompakt hordtáskában tárolhatók legyenek. A QC45 színek időtlenek - fekete - fehér, mindkettő gyönyörű matt felülettel. És csatlakoznak a QC fülhallgatóhoz és a Noise Cancelling fejhallgatóhoz 700 a Bose zajszűrő családjában.

A gombok egyszerűsége, a többpontos kapcsolatok és a SimpleSync a Bose Soundbarok segítségével

A QuietComfort 45 fejhallgató kifejezetten praktikus, egyszerűvé teszi az Ön által érezhető kezelőszerveket. Négy gomb található a jobb oldali fülhallgatón: hangerőnövelő, hangerőcsökkentő, tápellátás és Bluetooth -párosítás, és egy a leggyakoribb feladatokhoz - hívások fogadásához és befejezéséhez, zene lejátszásához és szüneteltetéséhez, valamint hozzáféréshez a natív VPA-khoz. Van egy másik gomb a bal fülkagylón a módok közötti váltáshoz és a mikrofon elnémításához hívások közben. A Bose Music alkalmazás további segítséget nyújt a beállításhoz és a használathoz, beleértve a többpontos kapcsolatokat, amelyeket a Bluetooth 5.1 támogat iOS és Android készülékekhez-és a Bose SimpleSync segítségével párosíthat egy QC45-t kompatibilis Bose Soundbar-ral a tökéletes privát nézési bulihoz.

24 órás akkumulátor-élettartam, USB-C töltés

A QC45 fejhallgató akár 24 órányi akkumulátor-élettartammal rendelkezik-meghaladja a világ leghosszabb repüléseit, 20 konferenciahívást, vagy a tanulás miatti éjszakázást. Újabban USB-C-n keresztül tölthető: két órát vesz igénybe a teljes feltöltés, és gyors 15 percet három órányi lejátszáshoz.


Ajánlott termékek

Dali IO-4 vezeték nélküli fejhallgató chalk white119.990 Ft / db

Dali IO-4 vezeték nélküli fejhallgató chalk white

Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete134.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete

Dali IO-6 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató chalk white159.990 Ft / db

Dali IO-6 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató chalk white

Dali IO-6 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató army green159.990 Ft / db

Dali IO-6 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató army green