Raktáron!
-30%

Denon AVR-S660H 5.2 8k AV receiver

Márka: Denon

A termék ára: 269.990 Ft helyett 189.990 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 11. 01. - 2023. 11. 30. vagy amíg a készlet tart! -30%

Ingyenes kiszállítás!

További 5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Denon AVR-S660H 5.2 csatornás 8K AV-receiver 135 W-os csatornánkénti teljesítményével teljes mértékben támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6 hangzást. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenet VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A csatornánként 135 W teljesítményű Denon AVR-S660H 5.2 csatornás 8K AV-receiver támogatja a Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6 hangzást. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® funkcióval vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és sok más szolgáltatásból. Együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DISZKRÉT 5 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ

Az AVC-S660H minden csatornán diszkrét, nagyáramú teljesítményerősítőkkel rendelkezik, így maximális teljesítményt és csatornánként 135 W-ot nyújt (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive). Az alacsony impedanciájú meghajtó képességével működési stabilitást kínál a hangszórók széles skálájával a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében.


A LEGÚJABB HDMI SPECIFIKÁCIÓK eARC-VEL

A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI-porton elérhető, és egy HDMI-kimenettel egy TV és egy projektor párhuzamos csatlakoztatása is lehetséges. Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás lehetővé teszi a 3D hang továbbítását közvetlenül a TV-ről az AV-receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.


Végső házimozi élmény - 8K Ready

Az AVC-S660H 8K/60Hz-es átvitellel, a 4K/120Hz-es átvitellel, valamint a legújabb HDMI-specifikációk támogatásával biztosítja a tökéletes házimozi élményt. Az új AVC-S660H segítségével ma már a legjobb 4K házimozit építheti ki, és biztos lehet benne, hogy AV-vevője 8K-kész, amikor Ön is készen áll. Élvezze a legmagasabb minőségű 3D hangot- és videót a legmagasabb szórakozási igényekhez is.


KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS VIDEÓFORMÁTUMOK

Kompatibilis a legújabb videóformátumokkal: a legújabb HDR-formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR formátumokat, a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében a legjobb képminőség biztosítása érdekében.


BEÁLLÍTÁS ÉS KAPCSOLÓDÁS KÖNNYEDÉN

A mellékelt AVC-S660H Gyorsindítási útmutató egyszerű és világos utasításokat tartalmaz a kezdéshez. Miután HDMI-n keresztül csatlakoztatta a tévét az AVC-S660H-hoz, az exkluzív Denon Setup Assistant megjelenik a tévé képernyőjén, hogy lépésről lépésre végigvezesse Önt a beállításon. A színkódolt hangszórócsatlakozások sora vízszintesen helyezkedik el, így a hangszórókábelek rendszerezése és csatlakoztatása egyszerűvé válik.


AUDYSSEY AUDIO OPTIMALIZÁLÁS

Professzionális házimozi hangtuning az Ön kezében. A legújabb Denon audio/video termékek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű és pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt mérőmikrofonnal az Audyssey a házimozi összes hangszóróját megméri, és úgy hangolja az AV-vevőegységet, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa a szobában. Az Audyssey Dynamic Volume és az Audyssey Dynamic EQ kisimítja a hangerőben bekövetkező meglepő ugrásokat (például a TV-reklámoknál), így alacsonyabb hangerőn is tisztán hallgathatja a párbeszédeket, a zenét, a hangeffekteket és a hangszín pontos testreszabását.


BEÉPÍTETT BLUETOOTH ÉS WI-FI KAPCSOLAT

A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVC-S660H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, az Amazon Music HD-t, TuneIn-t, iHeart Radio-t, Sound Cloud-ot, Tidal-t s még sok mást.


MINDEN AZ IRÁNYÍTÁSA ALATT

Irányítóközpont a hátsó zsebében. Az iOS-re és Android-ra elérhető ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás még egyszerűbbé teszi az AVC-S660H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki, némítsa el a zenét, válasszon egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásban a vezeték nélküli zene streamingre. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást még ma okostelefonjára. Elérhető az iOS és az Android rendszerekre is.

Használja az Amazon Alexa-t, Siri-t, vagy a Google Asszisztenst a zene vezérléséhez.


GYORSVÁLASZTÓ GOMBOK A FELHASZNÁLÓBARÁT AUDIO BEÁLLÍTÁSOKHOZ

A Denon AVC-S660H elülső panelén négy gyorsgomb található, amelyek a kívánt hangbeállításokat tárolják minden egyes forráshoz. Váltson a TV-hang, a Blu-ray, a médialejátszók és a többi forrás között, és az AVC-S660H az EQ-beállításokat az adott médiaforrás preferenciáihoz igazítja. A gyorsabb vezérléshez használja az előlapon lévő gombokat, vagy válassza ugyanazokat a Quick Select gombokat az AV receiveren. Lehetséges, hogy az összes zóna sztereó üzemmódot a gyorsválasztás segítségével egyszerre lehessen vezérelni.


NAGY FELBONTÁSÚ HANG

Tapasztalja meg a rendkívüli zenei hangminőséget.ELŐLAPI USB PORT A HIGH-RESOLUTION AUDIO LEJÁTSZÁSÁHOZ

Fedezze fel a nagy felbontású zeneszámok hihetetlen hűségét: az előlapi USB-porton és a hálózati forrásokon keresztül akár 24 bites/192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es számokat (a SACD audiofil formátumát) is képes dekódolni. Vagy hallgasson meg más népszerű fájltípusokat, például MP3 és MPEG-H formátumot. Akár a legújabb letöltéseit szeretné meghallgatni, akár az audiofil minőségű FLAC felvételek hűségében szeretne elmerülni, gyorsan hozzáférhet kedvenc zeneszámaihoz.


PHONO BEMENET A LEMEZJÁTSZÓK/BAKELIT LEJÁTSZÓK TÁMOGATÁSÁHOZ

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőt. A mellékelt Phono (MM) bemenettel az AVC-S660H lehetővé teszi a lemezjátszó csatlakoztatását. Élvezze a bakelitgyűjteményét kiváló minőségű hangzással.


HÁLÓZATHOZ CSATLAKOZTATHATÓ

Csatlakoztassa az AVC-S660H-t a hálózathoz Ethernet vagy WI-FI segítségével. A csatlakozást követően streameljen zenét vezeték nélkül, kapjon funkciófrissítéseket, és vezérelje távolról az AV-receivert a Denon AV-receiver vagy a HEOS alkalmazással.


MŰKÖDIK A LEGÚJABB HANGASSZISZTENSEKKEL

Élvezze az egyszerű hangvezérlést és a teljes körű rugalmasságot a vezető hangszolgáltatásokkal. Intelligens hangsugárzó vagy okostelefon használata esetén beszéljen az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri asszisztensekkel. Kérje a kedvenc zenéit, szabályozza a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, kapcsolja be a bemeneteket és használjon még több funkciót. Váltson a hangasszisztensek között, vagy válasszon ki egy kedvencet - a választás az Öné. A funkcionalitás a hangasszisztenstől függ.

MŰKÖDIK AZ AMAZON ALEXA-VAL

Élvezze a hangvezérlést az Amazon Alexa-val és a hangjával. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő műsorszámra, kapcsolja be a különböző médialejátszókhoz szükséges bemeneteket és még többet - "Just Ask". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy az Amazon Alexa hangvezérlést engedélyezni tudja AVC-S660H számára. Szükség van Alexa alkalmazásra és Amazon Echo-ra, Dot-ra vagy hasonlóra.

MŰKÖDIK A GOOGLE ASSZISZTENSSEL

Kérje meg a Google Assistant hangsugárzót vagy a telefonját, hogy streamelje kedvenc dalait. Vezérelje a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a számok átugrását és még sok mást.


JOSH.AI SMART HOME HANGVEZÉRLÉS

A Josh.ai a csúcskategóriás intelligens otthonok magas szintű hangasszisztense, amely rugalmas hangvezérlést kínál a mindennapi élmény és a szórakozás szinte bármely aspektusához. Hangparancsokkal vezérelheti a termosztátot, a világítást, a háztartási készülékeket, a hangszórókat, az AVR-t és még sok mást. A Josh.ai-t egyéni integrátorok telepítik, és egy alkalmazáson keresztül érhető el a telefonján vagy táblagépén. Működik iOS és Android rendszerű


BEÉPÍTETT HEOS: VEZETÉK NÉLKÜLI ZENE STREAMING

A HEOS beépített technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheti kedvenc zenéit otthonában. Élvezze a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a TuneIn-t, az Amazon Prime Music-ot, a Soundcloud®-ot, a Tidal-t, a Napster-t, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhet.


Több, mint 110 évnyi tapasztalat az audiótechnológiában

Az 1910-ben alapított Denon sokévnyi tapasztalattal rendelkezik az audio technológiák úttörőjeként - a japán első hangelektronikai gyártójától a világ első kereskedelmi CD-jéig és a világ első Dolby Atmos-szal felszerelt AV receivere az ő nevüket öregbíti. Ez a fókuszált befektetés az audio világába biztosítja, hogy minden zenehallgatási élményben a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja.


Number of Power Amps 5
Power Output 75 watts per channel  (8 ohms, 20Hz–20kHz. THD .08%,  
2ch driven) 100 watts per channel (6 ohms, 1kHz, THD .7%,  2ch driven)
135 watts per channel (6 ohms, 1kHz, THD 1%,  1ch driven)
Speaker Impedance 4-16Ω/ohms

Preamplifier Section

Input Sensitivity/ Impedance 200mV
Frequency  Response 10Hz–100kHz – +1, -3 dB (Direct Mode)
S/N Ratio 98dB (IHF-A weighted,  Direct Mode)
In HDMI x6
Composite x2
Phono x1
Analogue Audio x2
Digital Optical x2
USB Front x1
Out HDMI Out x1
Composite x1
Audio Pre-out 0.2ch
Phones x1
Other Ethernet x1
Microphone Port x1

General

Power Supply AC 230V/50 Hz
Power Consumption 340W (Standby 0.1W,  CEC standby 0.5W)
Power Consumption(No Sound) 29W (ECO Mode On) 39W (ECO Mode Off)
Maximum Dimensions (WxHxD) 434 x 151 x 339mm
Carton Dimensions  (Packaging) (WxHxD) 523 x 232 x 435mm
Weight 7.8kg
Weight (Packaging) 9.7kg 


Ajánlott termékek

-18%
Raktáron!
Pioneer VSX-534-b 5.2 Dolby Atmos receiver219.900 Ft 179.900 Ft / db

Pioneer VSX-534-b 5.2 Dolby Atmos receiver

-17%
Raktáron!
Pioneer VSX-LX305M2-s 9.2 Dolby Atmos Network receiver ezüst599.900 Ft 499.900 Ft / db

Pioneer VSX-LX305M2-s 9.2 Dolby Atmos Network receiver ezüst

Marantz MM7025 AV teljesítményerősítő479.990 Ft / db

Marantz MM7025 AV teljesítményerősítő

Marantz MM7055 AV teljesítményerősítő639.990 Ft / db

Marantz MM7055 AV teljesítményerősítő