Raktáron!

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue

Márka: Bose

A termék ára: 69.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA Bose bemutatja ikonikus SoundLink Bluetooth hangszórócsalád új jövevényét: a SoundLink FLEX-et. A Flex a legjobb hangteljesítményt nyújtja a méretéhez képest egy hordozható hangszóró ként, vadonatúj, kézbe fekvő és rendkívül masszív kivitelben. Tele van exkluzív Bose technológiával, hogy mély, tiszta hangzást biztosítson, amely elég erős ahhoz, hogy szórakozás közben betöltse a nappalit, és elég hangos bármilyen szabadtéri kalandhoz. A szabadalmaztatott Bose PositionIQ™ technológiával automatikusan felismeri a hangsugárzó tájolását, így akár függőlegesen, akár lógva, akár a hátára fektetve a hangszórót gazdag, élethű hangzásra optimalizálták. IP67 víz- és porállóságaakár 12 órás akkumulátor-üzemidővel kombinálva kemény, hordozható igáslóvá teszi.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

Forradalmi teljesítmény a hordozható eszközben

A Flex a házának minden töredékét felhasználja, hogy lenyűgöző hangteljesítményt nyújtson. Egy egyedi átalakító – akkora, amennyire elfér – maximalizálja a tisztaságot, így minden hangszert és énekhangot hallhat, és olyan basszust biztosít, amelyet a mellkasadban érezhetsz. Két ellentétes passzív radiátorral kombinálódik, amelyek a vibrációt a kompakt hangszóró erőteljes hangkimenetévé alakítják. A Bose szabadalmaztatott digitális jelfeldolgozó (DSP) technológiája drámaian minimalizálja a torzítást, így természetes, teljes hangot hallhatsz.

Első Bluetooth hangszóró ként a Bose SoundLink Flex dinamikusan érzékeli a tájolását, és automatikusan beállítja a hangot, hogy kompromisszumok nélküli hangzást biztosítson a Bose PositionIQ technológián keresztül. Akár a Flex áll a konyhapulton, akár a hátizsákban lóg, akár a medence mellett fekszik, semmit sem kell tenned az optimális hangminőség érdekében.

 

Elemében van mindenhol - Csepp-és vízálló álló, gyönyörű formában tervezve

IP67-es besorolásának és prémium anyagainak köszönhetően a SoundLink Flex robusztus és rugalmas – készen áll mindenre, amit a nap hoz. Puha szilikon hátlapja és porszórt acélrácsa együttesen megóvja a leejtéstől és az ütésektől, nem hámlik, valamint ellenáll a korróziónak és az UV-sugárzásnak. A szorosan lezárt akusztikus alkatrészei távol tartják a vizet, a port és a szennyeződést, és nem rontják a hangteljesítményt. Még akkor is lebeg a víz felszínén, ha véletlenül beleesik a kádba, a medencébe vagy az óceánba. Tartós használati hurka pedig könnyen rögzíthető a táskádon lévő karabinerhez vagy csathoz, vagy akasztható egy kampóra a zuhanyozóban vagy a strandszékben.

9 cm széles, 20,1 cm hosszú és 5,2 cm magas, és alig több mint 1 kilogramm súlyú, a Flex könnyedén illeszkedik a kezedbe, jó fogású, amikor megragadod, és elegánsan néz ki a könyvespolcon. három gyönyörű színben kapható: fekete, fehér vagy kék.

 

Másodpercek alatt csatlakozik, egész nap működik, tökéletesen párosítható

A SoundLink Flex beállítása egyszerű, szimpla hangutasításokkal másodperceken belül párosítható Bluetooth-kapcsolattal telefonoddal vagy táblagépeddel. Akár nyolc csatlakozásra is emlékszik, így zökkenőmentesen válthatsz egyik eszközről a másikra. A Bose Connect alkalmazás segítségével vezérelheted a Flexet, személyre szabhatod a beállításokat, és megkaphatod a legújabb szoftverfrissítéseket. A hangszóró gombjai pedig lehetővé teszik a be-/kikapcsolást, a hangerő növelését/csökkentését, a Bluetooth-hoz való csatlakozást, valamint a számok lejátszását, szüneteltetését vagy átugrását. Telefonod hangsegédjét is elérheti, vagy rendkívüli tisztasággal fogadhatsz és kezdeményezhetsz hívásokat a beépített mikrofonon keresztül.A Flex újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 órányi lejátszást is kínál – elég ahhoz, hogy az egész napos családi összejövetelen vagy a parkban eltöltött lusta délutánon is kitartson. A Flex USB-C® töltést használ, és a töltőport stratégiailag a hálózati hurok másik oldalán helyezkedik el, így bármilyen helyzetben töltheted és lejátszhatod a Flexet anélkül, hogy egy ütemet kihagyna.

Párosíts egy második SoundLink Flex vagy Bose Bluetooth hangszórót a sztereó módhoz (bal-jobb csatorna) vagy Party Mode (egyidejű zenelejátszáshoz).Ha otthon vagy, a Flex hibátlanul működik egy vagy több Bose intelligens hangszóróval és hangsugárzóval, hogy a Bose SimpleSync technológiával bővítse a hallgatási élményt. Ha a Flex csatlakoztatva van, kérd meg hangsegédjét, hogy játsszon le zenét az intelligens hangszórón, és a tartalom egyszerre fog lejátszani mindkettőn.

Kompatibilis a Bose Connect alkalmazással
A Bose Connect alkalmazással személyre szabhatja beállításait, párosíthatja több hangszórót, feloldhatja a termékfunkciókat, naprakészen tarthatja a szoftvert.

Kihangosító
A SoundLink Flex beépített mikrofonja lehetővé teszi a hívások fogadását, amikor Bluetooth-on keresztül csatlakozik telefonjához, miközben a hangszóró kiváló hangzása azt jelenti, hogy egy szót sem fog kihagyni.

Megbízható Bluetooth párosítás
Csatlakoztassa a SoundLink Flex készüléket telefonjához, táblagépéhez vagy laptopjához Bluetooth segítségével akár 30 méter távolságból. Legfeljebb nyolc közelmúltban csatlakoztatott eszközt fog megjegyezni.


A doboz tartalma

SoundLink Flex hangszóró
USB-C-USB-A töltőkábel
Gyors üzembe helyezési útmutató
Biztonsági lap

Méretek

SoundLink Flex hangszóró: 3,6 hüvelyk magasság x 7,9 hüvelyk széles x 2,1 hüvelyk


Akkumulátor

Újratölthető lítium-ion akkumulátor
Az akkumulátor élettartama akár 12 óra
Töltési idő: körülbelül 4 óra az eredeti kábel használatával.


Anyagok

Soft-touch silicone exterior and powder-coated steel grille with fabric utility loop


Bluetooth

Bluetooth range: up to 30 ft (9 m)
Bluetooth version: 4.2


Bemenetek

USB-C port


Mikrofonok

Built-in microphone acts as an extension of the microphone in your mobile device.


Kezelés

Button controls: Power on, Bluetooth, Volume up/down, Multi-function button


Applikáció

Bose Connect app


További információk

IP67
SimpleSync connectivity
Party Mode
Stereo pairing


Ajánlott termékek

Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue69.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue

Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete69.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete

Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó white smoke69.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó white smoke

-11%
Raktáron!
Bose Portable Smart Speaker hordozható otthoni hangsugárzó tripla fekete174.900 Ft 154.900 Ft / db

Bose Portable Smart Speaker hordozható otthoni hangsugárzó tripla fekete