Naim Focal 10th Anniversary Edition

Márka: Naim

A termék ára: 12.999.990 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettEgyütt ünnepel a FOCAL és a Naim
A francia Focal és a brit Naim piacra dobta a Focal Naim 10th Anniversary Edition rendszert, amivel az együttműködésük tízéves évfordulója előtt tisztelegnek.
A két társaság pontosan tíz éve kezdte meg együttműködését, három évvel később pedig együtt csatlakoztak a Vervent Audio csoporthoz. A Focal és Naim közös portfóliója (Focal Powered by Naim) globálisan jelenleg mintegy tízezer kiskereskedőn keresztül érhető el, a kollekcióban integrált megoldások, fejhallgatók, autós rendszerek és stúdió-elektronika egyaránt megtalálható.
Az évfordulós kiadás egyedi megjelenésű Focal Sopra N°2 hangfalak találhatók, betont imitáló oldallapok és ón terelőlemez jellemzi a készülékeket. A hangfalakat a Naim Classic elektronikája hajtja meg, a NAC 282/NAP 250 DR előerősítőket, NDX 2 streamer-lejátszóval társították, mindezt NAPSC és HiCap DR tápegységekkel egészítették ki. A rendszer tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, egy pár Naim Super Lumina hangszórókábelt is beleértve. A Focal Naim 10th Anniversary Edition rendszerért 38.000 amerikai dollárt kell a kasszánál hagyni.

Garancia: 60 hónap

Termékleírás

NDX 2

Világszínvonalú teljesítményével a sokoldalú és fejleszthető NDX 2 a jelenlegi legmodernebb technológiát testesíti meg. Számos olyan funkciót kínál, mint a nagy felbontású UPnPTM streaming, az AirPlay, a beépített Chromecast, a Bluetooth (aptX HD), a Spotify Connect, a TIDAL, a Roon kompatibilitás, a vTuner internetrádió és a multiroom streaming, valamint a digitális és USB bemenetek. Az NDX 2 hálózati lejátszó fejlesztésében azonban a fő hangsúlyt a hangminőségére fektettük. A Naim híres streaming platformja mellett egy továbbfejlesztett DAC-ot és diszkrét analóg áramköröket alkalmaztunk. Ezek és számos más fejlesztések helyezik a híres elődje fölé az új NDX 2-t: Olyan hangforrássá, amellyel számolni kell, és rendkívül magával ragadó és élénk lejátszási minőséget kínál.


NAC 282

Lépjen fel a NAC 202-ről, és megérkezett a kiemelkedő NAC 282-re, amely a NAPSC tápegységgel alkot egy párt (külön rendelhető), és amely opcionálisan elérhető a testvérénél.
A NAPSC önállóan táplálja a NAC 282 digitális és control áramköreit, így az audio áramkörök biztosíthatják egy NAC 155 XS vagy NAP 200 teljesítményerősítő, vagy egy önálló FlatCap XS, HiCap vagy SuperCap tápegység tápellátását. Az eredmény még nagyobb transzparencia és kiemelkedő zeneiség, valamint természetesen minden rugalmasság, amit egy előerősítőnktől elvárhat.
NAP 250 DR

A hifi történetében csak kevés audio komponens ér fel a hatalmas NAP 250 családfájához. Az elsőt 1975-ben mutatták be, majd a rendszeres frissítéseknek - mind esztétikai, mind pedig technikai köszönhetően több, mint három évtizeden át tartja ezt a modellt a végerősítők élvonalában, felejthetetlen zenei élményeket teremtve számtalan audiofil rajongó számára világszerte.


HiCap DR

Lehet, hogy kicsi, de nem szabad alábecsülni a HiCap tehetségét a rendszer muzikalitásának maximalizálásában. A kompakt tápegység partnere szinte minden előerősítőnknek, valamint phono fokozatunknak és aktív keresztváltónknak. Nagy toroid transzformátorai és nagyvonalú, kiváló minőségű egyenletes kondenzátorai biztosítják a kiváló teljesítményt és értéket. A NAC 282 előerősítő tulajdonosai még jobb teljesítményt érhetnek el azzal, hogy hozzáadnak egy további, második HiCap-ot a rendszerükhöz.


NAPSC

A kompakt NAPSC-2 szabvány szerint a NAC 282 előerősítő párja, de a NAC 202-es bővítésként is használható, vagy a HeadLine fejhallgató erősítőjének táplálására is alkalmas. Ez egy kicsi, de fontos láncszem ezeknél a komponenseknél, ugyanis a legmagasabb szintű zenei teljesítmény így érhető el.
Sopra N°2

A háromutas kialakításban a Focal “W-kónuszú” hangszórói dolgoznak: egy pár 18 centis woofer, egy 16,5 centis középsugárzó, valamint egy jól bevált, és a cég által tesztelt berillium - fordított dóm rendszerű magassugárzó. A Sopra No2 a gyártó legújabb sikere azon a fejlesztési úton, NIC és TMD amit a mágnesek és hangszórók felfüggesztésével ért el, és amivel csökkenteni tudják a torzítás mértékét. A Focal igyekezete nagyon is kifizetődött. A Sopra No2 nagy tereket varázsol, tágas és világos hangképet ad, amely erős de nem erőltetett, ezzel új mércét állítva ebben a termék kategóriában.

 


Ajánlott termékek

Focal Naim 10th Anniversary Edition12.999.990 Ft / szett

Focal Naim 10th Anniversary Edition

Naim Focal 10th Anniversary Edition12.999.990 Ft / szett

Naim Focal 10th Anniversary Edition

-17%
Raktáron!
Marantz M-CR612 Melody + Dali Opticon 1 mk2 szett599.980 Ft 499.990 Ft / szett

Marantz M-CR612 Melody + Dali Opticon 1 mk2 szett

-12%
Raktáron!
Marantz M-CR612 Melody + Wilson Classic szett519.980 Ft 459.990 Ft / szett

Marantz M-CR612 Melody + Wilson Classic szett