Raktáron!

Bose SoundLink Micro Bluetooth hangsugárzó stone blue

Márka: Bose

A termék ára: 54.900 Ft helyett 49.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 05. 01. - 2023. 05. 31. vagy amíg a készlet tart! -9%

Ingyenes kiszállítás!

dbKICSI. AMÍG BE NEM KAPCSOLOD.

Nem igazán számít, hogy mit csinál: hegyet mászik, kerékpározik, vacsorát főz vagy szórakozik. Zenére szüksége van. Egy olyan hangsugárzót terveztünk, amely tartja a lépést a kalandjaival, és a méretéhez képest páratlan hangzást biztosít. A SoundLink Micro hangsugárzó kicsi, de erőteljes. Rendkívül masszív és vízálló. Szakadásálló szilikonpánttal rendelkezik, ezáltal bárhová magával viheti. Ha egy ilyen pici hangsugárzó ilyen jó hangzású, mindig magánál akarja majd tartani.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

Mi többet teszünk bele, Ön pedig többet kap.

A SoundLink Micro minden részlete – az egyedi tervezésű átalakítótól kezdve a szilikon passzív membránokig – azt szolgálja, hogy az azonos méretű hangsugárzók hangjához képest jobb hangot hozzanak létre. Csak akkor lehet ilyen teljesítményű hangsugárzót létrehozni, ha már az elején így tervezi meg.

 

 

Bárhová is menjen

Bárhová is tartson, a SoundLink Micro remek kiegészítő. Csatolja a kerékpárjára, a hátizsákjára vagy a hűtőládájához. A szakadásálló szilikonpánt rendkívül megbízható, ezáltal az első és az ezredik alkalommal is pont ugyanolyan szorosan fogja tartani készülékét.

 

KÍVÜL-BELÜL ELLENÁLL A VÍZNEK

 

 

A vízállóság terén nem olyan hangsugárzót szerettünk volna létrehozni, amely csak az első alkalommal teljesít, amikor vizes lesz, hanem olyat, amely minden ilyen alkalommal védelmet nyújt. IPX7 besorolást használtunk standardként, majd tovább fokoztuk. A hangsugárzónk minden helyzet esetében alapos tesztelésen esett át. Ezt a készüléket úgy terveztük, hogy túlélje, ha beleejtik a medencébe. Vagy a tengerbe. Nem kell kétségbe esnie, ha vízbe ejti. Csak vegye ki, és kezdje el a lejátszást.

 

Az anyagok fontosak

Balesetek előfordulnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ilyenkor az eredmény egy törött hangsugárzó. Ezért választottuk a szilikongumit a SoundLink Micro külsejéhez. A kiváló minőségű anyag segítségével a lehető legtöbb barázdát és rést tüntettük el (továbbá az anyag védelmet biztosít a horpadások, karcolások és repedések ellen). Hordozható teljesítményt biztosít, bárhol is legyen.

 

 

Bose Connect alkalmazás


Könnyedén vezérelheti a SoundLink Micro hangsugárzói Bluetooth-kapcsolatait a Bose Connect alkalmazással. Van egy barátja, aki DJ-nek hiszi magát? Váltson eszközt az alkalmazáson keresztül, és hagyja, hogy barátja átvegye az irányítást.

És ez még nem minden. Ha még nagyobb hangerőre vágyik, csatlakoztasson két, Parti módban lévő SoundLink Micro hangsugárzót az alkalmazás segítségével. Vagy váltson Sztereó módra. A hangszerek és az énekhang elkülönülnek, ezáltal zenéje életre kel.

 

          

 

 

 

 

   AKKUMULÁTOR

Előfordulhat, hogy más hangsugárzók akkumulátora kicsit több zenelejátszást tesz lehetővé, de a mi akkumulátorunk sokkal többet játszik le az Ön által hallani kívánt mély hangokból. És mindezt miközben akár 6 órányi, mély, gazdag és élettel teli zenét szolgáltat Önnek.

 

SIRI & GOOGLE HANGUTASÍTÁSOK

Nincs közelben mobiltelefonja? Nem baj. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a telefonja Siri vagy a Google Segéd hangbemenetének, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez.

 

KIHANGOSÍTÓ

Biztosan látott már ilyet. Mindenki egy helyre tömörül, hogy kihangosítón keresztül beszélhessen ismerősével. Ön nem hallja őket. Ők pedig nem hallják Önt. Ennek most vége. A SoundLink Micro hangsugárzó segítségével közvetlenül a hangsugárzón keresztül telefonálhat, így a szavak hangzása sokkal tisztább és kevésbé tompa.

 

   HANGÜZENETEK

Csatlakozzon. Egyszerű. Hangüzenetek segítenek a Bluetooth-párosítás végrehajtásában. Két eszközhöz csatlakozhat – és az eszköz megjegyzi az utoljára kapcsolódó nyolc készülék adatait.

 

VÍZÁLLÓ

Számos hangsugárzó tűnik vízállónak. A SoundLink Micro azonban kívül-belül ellenáll a víznek. Ez azért van így, mert nem bízunk meg abban, hogy a külső tok megakadályozza, hogy víz kerüljön a készülék belsejébe. Helyette szilikonhoz hasonló anyagokat használtunk, hogy a belül található technológia köré szigetelést hozzunk létre. IPX7 besorolással rendelkezik. És túlteljesíti annak követelményeit.

 

Műszaki adatok


Méretek/tömeg

Speaker:9.83 cm H x 9.83 cm W x 3.48 cm D (290.3 g)
 

Bemenetek és kimenetek

Micro-B USB port


További adatok

Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
Akkumulátor üzemideje: 6 óra
 

A DOBOZ TARTALMA

SoundLink Micro Bluetooth hangsugárzó
USB-töltőkábel

  


Ajánlott termékek

-4%
Raktáron!
Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró fekete129.900 Ft 124.900 Ft / db

Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró fekete

-20%
Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue74.900 Ft 59.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó stone blue

-20%
Raktáron!
Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete74.900 Ft 59.900 Ft / db

Bose SoundLink Flex bluetooth hangsugárzó fekete

-4%
Raktáron!
Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró ezüst129.900 Ft 124.900 Ft / db

Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth hangszóró ezüst