Raktáron!
-25%

Denon DCD-900NE CD lejátszó fekete

Márka: Denon

A termék ára: 199.990 Ft helyett 149.990 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 11. 01. - 2023. 11. 30. vagy amíg a készlet tart! -25%

Ingyenes kiszállítás!

dbÉlvezze a mesterien reprodukált hangot a Denon DCD-900NE CD-lejátszóval, amely Advanced AL32 Processing Plus-szal és integrált USB-porttal rendelkezik. A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb minőségű audiojeleket szolgáltatja az erősítőnek, az USB-port pedig támogatja a nagy felbontású lejátszást PCM 192kHz/24bites és DSD 2.8MHz/5.6MHz-ig. A rezgésálló kialakítás csökkenti a káros hanghatásokat, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. Párosítsa a PMA-900HNE integrált erősítővel a hangsugárzók tökéletes meghajtásához és a zene streaming szolgáltatások eléréséhez. A prémium audio komponensek készítésének több mint 110 éves örökségével bízzon a Denonban, hogy olyan kiváló minőségű hangzást biztosít, amely felülmúlja az Ön elvárásait.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

A legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, upsamplinget és bitextensiont használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban gazdagon kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátuma) lehetővé teszik, hogy minden egyes hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett helyezkedik el, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás optimális pontosságát.

Az áramköri mintákat úgy tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörök csökkentik az interferenciát, így a hangzás tiszta, rendkívül éles és az eredeti felvételhez hűen reprodukálható.

A Pure Direct üzemmód kikapcsolja a kijelzőt és a digitális kimeneteket, hogy minimalizálja a hangjelet esetlegesen befolyásoló interferenciát. Amit hall, az tiszta, részletes, pontos hangzás.

A rezgésálló kialakítás csökkenti a hi-fi termékekben található nehéz alkatrészek káros hanghatásait, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. A teljesítménytranszformátorok a nem kívánt rezgések elkerülése érdekében az aljzathoz közel és közvetlenül a szigetelők fölött vannak elhelyezve. A transzformátor lejjebb helyezésével csökken a vázat körülvevő rezgés, ami makulátlan hangzást eredményez.

Az 1910-ben alapított Denon az audiótechnológia terén az "elsők" mély örökségével rendelkezik - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek gyártásáig. Ez az audio iparba történő célzott befektetés biztosítja, hogy minden egyes hallgatási élményt a legújabb technológiával és a legmagasabb minőséggel élvezhessen.

Hallgassa a zenét úgy, ahogyan azt a művész tervezte a fejlett AL32 Processing Plus és az ultraprecíziós 192kHz/32bit D/A konverter segítségével.
Kibővített lemez-támogatás CD-k és CD-R/RW-k lejátszásához MP3 vagy WMA formátumban
Élvezze a nagy felbontású hangot a DSD, FLAC és WAV támogatásával
Kivételes Denon hangzást biztosít gondosan kiválasztott, szigorúan tesztelt hifi alkatrészekkel
A közvetlen mechanikus alapú konstrukció rezgésálló kialakítást biztosít, amely védi a hangminőséget
A DAC Master Clock kialakítása biztosítja a jittermentes hangvisszaadást
Minimalizált áramköri jelútvonalak a hűen reprodukált hangzás érdekében
A Pure Direct üzemmód pontos, részletes hangzást biztosít
Több mint 110 évnyi audio kiválóság, minőség és tartósság a végső audioélmény érdekében

méretek: 434 x 107 x 328 mm
nettó tömeg: 4.90 kg
minimum rendelhető mennyiség: 1 db


Ajánlott termékek

Denon DCD-A110 Anniversary Series CD/SACD lejátszó1.299.990 Ft / db

Denon DCD-A110 Anniversary Series CD/SACD lejátszó

Raktáron!
Pioneer PD-50AE-b Hi-End CD/SACD Player fekete449.900 Ft / db

Pioneer PD-50AE-b Hi-End CD/SACD Player fekete

-13%
Raktáron!
Pioneer PD-30AE-B Pure Audio CD lejátszó fekete149.900 Ft 129.900 Ft / db

Pioneer PD-30AE-B Pure Audio CD lejátszó fekete

Rotel DT-6000 DAC Transzport fekete869.000 Ft / db

Rotel DT-6000 DAC Transzport fekete