Raktáron!

Bowers & Wilkins Px7 S2 vezeték nélküli fület körülölelő fejhallgató aktív zajcsökkentéssel szürke

Márka: Bowers & Wilkins

A termék ára: 171.990 Ft helyett 129.990 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 10. 01. - 2023. 10. 31. vagy amíg a készlet tart! -24%

Ingyenes kiszállítás!

dbA Bowers & Wilkins márkában világszerte megbíznak a zenei szakemberek, hogy a lehető legrészletesebb, legtermészetesebb és magával ragadó hangzást kapjanak - a művész szándéka szerinti Valódi Hangzást. Az új Px7 S2, amely a díjnyertes PX7-et váltja fel, és a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő, nagy sikerű, prémium, teljesítményorientált fejhallgató sorozat legújabb tagja, ugyanezen filozófia jegyében készült.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

Főbb tulajdonságok:

- Teljesen megújult, szögben elhelyezett, nagy felbontású meghajtóegységek, amelyek hihetetlenül magával ragadó hangzásvilágot biztosítanak.

- Új aktív zajszűrő rendszer a kiváló zeneiségért, valamint továbbfejlesztett mikrofon beállítások a jobb hívásminőség érdekében.

- Az új kialakítás karcsúbb profillal, jobb illeszkedéssel, továbbfejlesztett anyagokkal és nagyszerű kényelemmel rendelkezik, beleértve a memóriahabos fülpárnát, az egész napos, könnyed zenehallgatáshoz.

- A beállításokhoz és a finomhangoláshoz immár a Bowers & Wilkins Music App használható- beleértve a felhasználó által szabályozható EQ-t és a hangasszisztens támogatást.Úgy szól, mint semmi más

A Px7 S2 egy vadonatúj akusztikai platform köré épül, melyet úgy terveztek, hogy páratlanul nagy felbontású hangzást biztosítson a fejhallgatós zenehallgatás követelményeihez. A meghajtók ultragyors választ kínálnak, hogy valósághűen tudják reprodukálni a zenemű minden árnyalatát - rendkívül alacsony torzítással, ami pontosabb, nagy felbontású megjelenítést eredményez. A fülkagylókban a meghajtóegységeket gondosan, szögben helyezték el, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságra legyenek, ami ismét természetesebb és magával ragadóbb hangzásvilágot eredményez.

A Px7 S2 a nagy teljesítményű meghajtóegységeit kombinálja a Qualcomm aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiával, amely automatikusan optimalizálja a kompatibilis telefonokról, táblagépekről és számítógépekről történő vezeték nélküli zeneátvitelt.

A Bowers & Wilkins által kifejlesztett nagy teljesítményű DSP-vel (digitális jelfeldolgozás) párosítva az eredmény a megfelelő streaming szolgáltatásokból származó kiemelkedő, 24 bites, nagy felbontású hangzás. Az USB-C és a 3,5 mm-es kábeles csatlakozások is támogatottak, mindkét kábeltípus megtalálható a termékhez mellékelt hordtáskában.

Lenyűgöző elszigeteltség

A Bowers & Wilkins mérnökei fáradhatatlanul dolgoztak a Px7 S2 zajszűrési teljesítményének finomításán. A Px7 S2 a Bowers & Wilkins által szabadalmaztatott, optimalizált zajszűrő technológiát alkalmazza, hogy hatékonyan kizárja a nem kívánt zajokat anélkül, hogy a zeneiség sérülne. Hat továbbfejlesztett, nagy teljesítményű mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő az egyes meghajtóegységek kimenetét méri, kettő a külvilágból érkező környezeti zajokra reagál, kettő pedig a fokozott zajelnyomással kiemelkedő hangtisztaságot biztosít. A mikrofonok gondos elhelyezése és szögbe állítása még a legzajosabb környezetben is képes fokozni a teljesítményt.
 

Könnyed használat

A Px7 S2 a használhatóság terén is áttörést hoz: ez az első fejhallgató, amely közvetlenül együttműködik a Bowers & Wilkins Music App alkalmazással. Az alkalmazás segítségével a Px7 S2 párosítható egy mobileszközzel, a hangzás finomhangolható az EQ segítségével, a zajszűrő átengedő üzemmód aktiválása vagy kikapcsolása, hogy több vagy kevesebb hangot engedjen be a külvilágból, és végül a fejhallgató töltöttségi szintjének ellenőrzése. Egy jövőbeni frissítéssel a Music App lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kiválasztott zenét közvetlenül a mobileszközükről streameljék a Px7 S2 fülhallgatóra.

A fülhallgató mindkét oldalán fizikai kezelőszervek találhatóak, amelyek teljes körű vezérlést biztosítanak az alkalmazás nélkül is, és a felhasználók a Px7 S2 segítségével egy gombnyomással zökkenőmentesen elindíthatják a telefon hangasszisztensét. A 30 órás akkumulátor-üzemidővel a Px7 S2 egész nap - és még annál is tovább - képes működni egyetlen feltöltéssel, míg a 15 perces gyorstöltés akár hét óra további hallgatási időhöz is elegendő.

Bowers & Wilkins Px7 S2 Kék közeli Bowers & Wilkins Px7 S2 Szürke közeli Bowers & Wilkins Px7 S2 Fekete fejhallgató

Prémium megjelenés, prémium kivitelezés, kiváló kényelem

A Px7 S2 három elegáns kivitelben kapható: szürke, kék és fekete, mindegyik további kiegészítő részletekkel. A teljesen új konstrukciót és profilt a kényelmes, hosszan tartó zenehallgatáshoz tervezték, vékonyabb általános formával, könnyebb súllyal és fényűzőbb fülpárnákkal, valamint továbbfejlesztett memóriahabbal, amelyek tökéletesen körbeveszik és kipárnázzák a füleket a lehető legjobb kényelem érdekében, bármennyi ideig is hallgatja.

Stephanie Willems, a Bowers & Wilkins márkaigazgatója a következőképpen kommentálta a bevezetést: "Hihetetlenül büszke vagyok az új Px7 S2 fejhallgatónkra. Rendkívül kényelmes, gyönyörűen néz ki és nagyszerűen szól. Tökéletes módja annak, hogy a Valódi Hangzást bárhová magaddal vihesd."

Hamarosan érkezik a vadonatúj Px8
Izgalmas hír, hogy a vadonatúj Px7 S2 csak az első új fejhallgató modell a Bowers & Wilkins-től 2022-ben. Még ebben az évben a vállalat egy új zászlóshajó modellt, a Px8-at fogja piacra dobni 499 font / 599 euró / 549 dollárért. Ez a nem túlzásba vitt "referencia szintű" vezeték nélküli modell a prémium design, a luxus anyagok és a hangteljesítmény teljesen új szintjére emeli a Bowers & Wilkins fejhallgatókat.

Px7 S2

Aktív zajszűrő vezeték nélküli fejhallgató

Bowers & Wilkins Music App beállítási és vezérlési lehetőséget biztosít, 30 óra üzemidő egyetlen feltöltéssel.

USB-C és 3,5 mm-es kábelek tartozékként. Szürke, kék és fekete színben kapható.

 


Ajánlott termékek

-15%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray134.900 Ft 114.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray

Dali IO-4 vezeték nélküli fejhallgató chalk white119.990 Ft / db

Dali IO-4 vezeték nélküli fejhallgató chalk white

-6%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete129.900 Ft 121.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Spring Lilac119.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Spring Lilac