Raktáron!

Bose Smart Soundbar 900 hangprojektor + Bass Module 700 szett fehér

Márka: Bose

A termék ára: 749.800 Ft helyett 674.900 Ft /szett

Az akció időtartama: 2022. 09. 01. - 2022. 09. 30. vagy amíg a készlet tart! -10%

Ingyenes kiszállítás!

szettMinden téren lenyűgöző Bose hangprojektor. Minden térben, minden tartalomban.
Ha moziszerű élményt vár, nem elég csupán az, ha a hangprojektor több irányba sugározza a hangokat. A Bose Smart Soundbar 900 intelligens hangprojektor Dolby Atmos® technológiával messze felülmúlja ezt a teljesítményt, és olyan valósághű élményt kínál, amelyet egyetlen más hangprojektortól sem kap meg. A Bose hatékony technológiái mindenféle tartalmat sokkal hatásosabbá tesznek azáltal, hogy elkülönítik egymástól a hangszereket, a párbeszédet és a hangeffekteket, és a helyiség különféle részeiben – a bal vagy a jobb szélen, a fej fölött – szólaltatják meg őket, így olyan magával ragadó élményben lehet része, mint még soha.
MENNYDÖRGÉSSZERŰ BASSZUS.
VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLAT.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

 

MAGÁVAL RAGADÓ HANGÉLMÉNY

 

BOSE INTELLIGENS HANGSUGÁRZÓKKAL ÖSSZEKAPCSOLHATÓ

 

TÁMOGATJA A DOLBY ATMOS® TECHNOLÓGIÁT

 

BEÁLLÍTÁS/VEZÉRLÉS A BOSE MUSIC ALKALMAZÁSSAL

 

HDMI® eARC AND OPTICAL CONNECTIVITY

 

OPTIONAL BASS MODULE/SURROUND SPEAKERS

 

Rengeteg technológia, gyönyörűen becsomagolva

Lenyűgöző megjelenése ellenére a prémium Dolby Atmos® soundbarban található technológia az, ami igazán megdöbbentő. Kilenc hangszóró van pontosan elrendezve a házban – köztük két új, felfelé irányított dipólus átalakító. Ez a szabadalmaztatott PhaseGuide technológiával párhuzamosan működik, hogy többirányú hangot sugározzon a helyiség különböző területeire, és olyan érzést kelt, mintha olyan helyekről jönne, ahol nincsenek fizikai hangszórók.


 

Színházi hangzás otthon

Mi is pontosan az a Dolby Atmos? Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a művészek és tartalomkészítők számára, hogy minden zajt, hangszert és hangot a saját terükben helyezzenek el, így páratlan térbeli élményt hoznak létre valósághű felső effektusokkal. Mindennek a kellős közepén vagy a nappalidban, élvezd az otthoni szórakozás csúcsát. Ha nincs Dolby Atmos tartalom, például sztereó vagy 5.1, a Bose TrueSpace™ technológia átveszi a függőleges élményt, újrakeverve a jeleket, hogy „magasságot” növeljen mennyezeti hangszóró hozzáadása nélkül, és ugyanazt a magával ragadó hangélményt hozza létre.

 

Kihangosított segítség otthon

Az Alexával és a Google Asszisztenssel vezérelheted minden tartalmad. A zajszűrő mikrofonok együttműködve minden irányban hallgatják a parancsot, így akkor is hall téged, ha a zenéd hangosan szól. Csak az Alexával pedig még a Bose intelligens termékeihez, az Amazon Echo termékeihez és a névjegyzékében szereplő bárkihez is kezdeményezhetsz és fogadhatsz hívásokat – kihangosító nélkül, telefon nélkül és ingyenesen.

 

Mondd és nézd

Az exkluzív Bose Voice4Video™ technológia úgy bővíti ki Alexa hangképességeit, ahogy azt egyetlen másik soundbar sem tudja. A Smart Soundbar 900 vezérlése mellett a TV-készüléket, kábel- vagy műholdvevőt is csak a hangjával kapcsolhatja be és vezérelheti. Egy egyszerű kérdés Alexának, és ugorhat kedvenc adódra, még akkor is, ha a tévéd más bemeneten volt.

 

Még több zene az összes szobában

Ahogy az elvárható volt, vezeték nélkül streamelheted kedvenc zenei szolgáltatásaidat a Wi-Fi®, Bluetooth®, Chromecast beépített, Apple AirPlay 2 és Spotify Connect kompatibilitásnak köszönhetően. Ha elérhető mobileszközein, a Bose Smart Soundbar 900-on keresztül hallhatod. Sőt, mivel az intelligens hangsugárzó bármely más Bose intelligens hangsugárzóval összekapcsolható Wi-Fi-n keresztül, a beépített Chromecast funkció megosztható Bose termékek a zökkenőmentes hangélményért otthonodban.

 

Want to kick it up a notch? Add more.

You won’t believe what the Bose Smart Soundbar 900 can do on its own, but we have more whenever you’re ready. Add a wireless bass module for more emphatic low notes, wireless surround speakers for more spaciousness, or both to create a full home theater system and enhance your sound experience.

 

A doboz tartalma

    Bose Smart Soundbar 900
    Távirányító 2 db AAA elemmel előre telepítve
    ADAPTiQ headset
    Optikai kábel
    HDMI kábel
    Tápkábel
    Gyors üzembe helyezési útmutató

Méretek/súly

    Soundbar: 2,29 hüvelyk magas x 41,14 hüvelyk széles x 4,21 hüvelyk mélység (12,68 font)

Bluetooth

    Bluetooth hatótáv: akár 30 láb (9 m)
    Bluetooth verzió: 4.2

Bemenetek

    HDMI eARC (bővített hangvisszatérő csatorna)
    Optikai bemenet
    Ethernet port
    Táp
    ADAPTiQ bemenet
    USB (csak szervizhez)
    Vezetékes basszus modul (opcionális)
    Vezetékes IR sugárzó (opcionális)

További információ

    Támogatott hangformátum: Dolby Atmos®, Dolby Digital, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
    Videóforrás kompatibilitás: HDMI
    ADAPTiQ hangkalibráció
    Voice4Video™ technológia
    SimpleSync™ csatlakozás

 

A hang, amit érezni lehet

Szereti Bose Soundbar 700 hangprojektorát, azonban felturbózná a teljesítményt? A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul hozzáadásával megtapasztalhatja a basszus hallása és a mennydörgés érzése közötti különbséget. Kizárólag a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz terveztük; ez a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli mélyhangmodul, mely bármelyik általunk gyártott házimozirendszerrel együtt használható. Igazából ennél jobb teljesítményű mélynyomót nem is talál ebben a méretben. Vezeték nélkül csatlakozik hangprojektorához, még több basszust és hanghatást kölcsönözve az eget rengető filmbéli effekteknek és a falakat rengető lejátszási listáknak.

 

Kívül-belül elegáns

A prémium üvegtető-bevonatú Bose Bass Module 700 mélyhangmodul kifinomult kialakítása páratlan a mélynyomók és a házimozirendszer-készülékek körében. Persze nem is egy szokványos készülékről van szó. Ez a mélynyomó dinamikus basszushangzást biztosít a nagy teljesítményű hangsugárzókból, valamint a QuietPort technológiával ellátott nagy méretű port jóformán megszünteti a torzítást. Így hát ne habozzon, kapcsolja be és érezze, ahogy a ritmus végiglüktet a házon.

 

A csomag kiegészítése

Jöhet még több? Emelje új szintre a zenehallgatást a teljes térhatással. Egyszerűen csatlakoztassa a Bose Surround Speakers térhatású hangsugárzókat a Bose Soundbar 700 hangprojektorhoz és a Bose Bass Module 700 mélyhangmodulhoz, és engedje, hogy magával ragadja zenéje, filmjei vagy televíziója. A térhatású hangsugárzók 9 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkeznek. Mi lehet még ennél is jobb? Kevesebb mint 10 cm magasan helyezkednek el, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe

 

 

Kompatibilitás

A Bose Bass Module 700 mélyhangmodul a következőkkel kompatibilis:

Bose Smart Soundbar 900 hangprojektor
Bose Smart Soundbar 700 hangprojektor
Bose Smart Soundbar 300 hangprojektor
Bose Soundbar 500 hangprojektor
SoundTouch 300 hangprojektor

  

 

 


Ajánlott termékek

Raktáron!
Denon Home Subwoofer199.990 Ft / db

Denon Home Subwoofer

Raktáron!
Bowers & Wilkins Panorama 3 Wireless Dolby Atmos Soundbar399.990 Ft / db

Bowers & Wilkins Panorama 3 Wireless Dolby Atmos Soundbar

Denon DHT-S517 Dolby Atmos hangprojektor vezeték nélküli subwooferrel159.990 Ft / db

Denon DHT-S517 Dolby Atmos hangprojektor vezeték nélküli subwooferrel

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fekete269.990 Ft / db

Canton Smart Soundbar 9 AP 2.0 hangprojektor fekete