Raktáron!

Onkyo TX-RZ3400-B 11.2 8k Dolby Atmos THX Ultra AV receiver fekete

Márka: Onkyo

A termék ára: 1.799.900 Ft helyett 1.399.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2023. 03. 01. - 2023. 03. 31. vagy amíg a készlet tart! -22%

Ingyenes kiszállítás!

dbAV receiver - 260W/ch., Dolby Atmos, 11.2, THX Ultra, Internet, HDCP 2.3
As the force behind AVR evolution since the 1980s, it’s no surprise that Onkyo debuts its 11.2-ch THX® Certified Ultra™ TX-RZ3400 flagship with new sound-enhancement innovations other brands are yet to think of. Augmenting a high-current amplification, multi-technology network platform, and class-topping 3D audio coverage, these functions work at the hardware level, shutting down circuitries that aren’t needed to give you the edge in clarity. These modes are sure to impress audiophiles, yet the seamless UI and voice operability opens the TX-RZ3400 up for anyone in your family. Whether your room needs more power or you’re seeking the ultimate in sound, functionality, and flexibility, the TX-RZ3400 is your AV endgame.

Garancia: 36 hónap

Termékleírás

260 W x 11 csatornás THX Certified Ultra DAA rendszer
Támogatja a 7.2.4 csatornás Dolby Aos és DTS:X lejátszást
Együtűködik az Alexa-val és a Google Asszisztenssel
IMAX Enhanced az IMAX digitálisan remasterált tartalomhoz
7 HDMI bemenet (1 elöl) és 3 kimenet (mind HDCP 2.3 kompatibilis)
AccuEQ ADVANCE PLUS többpontos szobaakusztikus kalibráció
Cinema Dedicated Mode és Cinema Dedicated Net Off Mode
A diszkrét hangút mód kikapcsolja a HDMI-kimenetet, ha hangjeleket fogad a kettős HDMI-kimenettel rendelkező BD-lejátszóról
Négymagos SoC 802.11ac (2x2 MIMO) Wi-Fi támogatással
Új, háttérvilágítású távirányítóPáratlan 3D mozihangzás

A 3D hangról alkotott elképzelésed felülírja, ahogy 11 csatornás szörnyünk zökkenőmentes hangvilágot alakít ki a szobádban. Egyetlen másik A/V vevő sem rendelkezik azzal az áramerősséggel, dinamikával vagy finomsággal, hogy a Dolby Atmos és DTS:X formátumokat ilyen valósághűen jelenítse meg. A mennyezetbe épített hangsugárzópárok hét vízszintes hangszóróhoz kapcsolódnak, hogy kiszabadítsák a hangot a képernyőről, és lehetővé tegyék, hogy az a közönség körül mozogjon.
Onkyo Digital DAA THX Certified Ultra-val

A TX-RZ3400-at alkotó minden áramkör, alkatrész és alkatrész a határon túl van a THX laborokban, ahol 2000 próbapadi teszten ment át 75 kategóriában, hogy megszerezze a THX Certified Ultra tanúsítványt. A THX minőségi szabványokon belüli mozi-referencia hangnyomásszint garantált azokban a helyiségekben, ahol a képernyő és az ülés közötti távolság legalább 3,5 m.
Bemutatkozik az IMAX Enhanced

Ez a vevő az IMAX Enhanced program keretében került kiadásra, amely DTS:X magával ragadó hangdekódolást tartalmaz, amely az IMAX színházi hangkeverékek teljes dinamikatartományának reprodukálására optimalizált, amely digitálisan újramasterált IMAX Enhanced tartalomban elérhető. Az IMAX mód az lMAX Enhanced tartalmat a legmagasabb szinten reprodukálja, ahogy azt a filmkészítők tervezték.
Dinamikus nagyáramú erősítés

A digitális DAA egyesíti a nagyáramú erősítési technológiát és a kifinomult zajelnyomó kimeneti szűrést. A masszív testreszabott, alacsony zajszintű transzformátor és egyedi kondenzátorok támogatják a villámgyors dinamikát, megőrizve a nyugalmat nagy hangerő mellett is, minden csatorna meghajtása mellett. Ennek a dizájnnak az átlátszó részletfelbontása és gördülékeny, lelkes kifejezése tapasztalt rajongók és professzionális telepítők elismerését váltotta ki a világ minden tájáról.
Egyedülálló zajcsökkentő technológiák

Az S/N-teljesítmény javítására egyéb intézkedéseket is alkalmaznak. A HDMI kártya rövid jelutakkal és jól kidolgozott földekkel rendelkezik a tiszta potenciál érdekében. Az SoC le van szigetelve, hogy csökkentse az audiojelek interferenciáját. A VLSC kimeneti szűrő áramkörök minden csatornán eközben törlik a nagyfrekvenciás impulzusmodulációs zajokat.
Hangleképezés és felkeverés Dolby és DTS segítségével

A natív Dolby Atmos és DTS:X dekódolás mellett a DTS Neural:X upmixer térbeli jelzéseket is lekérhet a régi formátumokból a 3D lejátszáshoz. A Dolby Surround még magával ragadóbb hallgatási élményt tesz lehetővé azáltal, hogy a hagyományos Dolby hangformátumokat multiplexeli a 3D hangszóró-elrendezéseken keresztüli lejátszáshoz.
Új mozi módok a tisztább hangzás érdekében

Két exkluzív mód debütált a TX-RZ3400-on. Filmnézés előtt kiválaszthatja a Cinema Dedicated Mode vagy a Cinema Dedicated Net Off módot. Az előbbi kikapcsolja a hálózati modul óráját, csökkentve az interferenciát, míg az utóbbi kikapcsolja a tápellátását, gyakorlatilag kiküszöbölve a modul zaját olyan esetekben, amikor a kristálytiszta filmhang elsőbbséget élvez a hálózati csatlakozással szemben.
Diszkrét hangút mód a kiválasztott BD-lejátszókhoz

A Discrete Audio Path Mode olyan BD-lejátszókkal működik, amelyek elválasztják a forrás video- és hangfolyamát, és külön HDMI-kimeneteken keresztül továbbítják azokat a TV-hez és az A/V-vevőhöz. Mivel a vevő HDMI kimeneti áramkörére nincs szükség, az elektromos interferencia kiküszöbölése és a javítás érdekében ki van kapcsolva
a hangsáv általános tisztasága. Ezek a funkciók egyszerűen engedélyezhetők vagy letilthatók a távirányítóval elérhető Gyorsmenü segítségével.
Azonnali tiszta párbeszédek

A Vocal Enhancer feloldja a nem hallható párbeszédeket a tévéműsorokban és filmekben. A DSP technológia azonosítja a hangfrekvenciákat, így könnyen beállíthatja azokat a távirányító gombjaival.
AccuEQ ADVANCE PLUS AccuReflex-szel

Az AccuEQ ADVANCE PLUS szobaakusztikai kalibráció kibővíti az AccuEQ Advance 9 pontos mérési és állóhullám-eltávolító technológiáját, több választási lehetőséggel és új, nagyfrekvenciás hangkorrekciós funkcióval. Az EQ-t minden csatornára alkalmazhatja a rendszer mérései szerint; zárja ki az elülső csatornákat; vagy használja az elülső bal/jobb csatornákra alkalmazott EQ szinteket más hangszórókon. Az Ön ízlésére szabva most ugyanazt az összefüggő hangzást élvezheti, mint egy akusztikailag kezelt lehallgatószoba otthonában. Az AccuEQ tartalmazza az AccuReflexet, amely összehangolja az irányított és a nem irányított hang fázisát a tiszta és kényelmes 3D hangtér érdekében.
Integrált streaming szolgáltatások és távirányító

Streameljen és vezéreljen végtelen számú zenét, hangoskönyveket, internetes rádiót és egyebeket az Amazon Music, a Spotify, a TIDAL, a Deezer és a TuneIn segítségével az Onkyo Controller távoli streaming alkalmazásból, az eszközén, számítógépén vagy szerverén tárolt zenékkel együtt.
A TX-RZ3400 emellett számos vezérlési lehetőséget kínál az Alexa, Siri, Google Assistant, Airplay 2 és a beépített Chromecast segítségével.
A Sonos-szal működik

A TX-RZ3400 csatlakozhat a Sonos otthoni hangrendszeréhez: csak párosítsa a Sonos Connecttel. A rádióerősítő felébred, bemenetet vált, és a Sonos Controller alkalmazás parancsára lejátssza a zenét. A Sonos Connect külön vásárolható meg. Firmware-frissítés szükséges a hangerőszabályozás (Volume Pass Through) engedélyezéséhez, ha ezt a vevőt a Sonos alkalmazással vezérli.
HDCP 2.3 kompatibilis HDMI be- és kimenetek

Minden HDMI-terminál támogatja a HDCP 2.3, 4K/60p, HDR (HLG, Dolby Vision, HDR10) és BT.2020 szabványokat. Mindhárom kimenet egyszerre tudja lejátszani ugyanazt a forrást. A Main és Sub ugyanazt a jelet továbbítja bármely HDMI bemenetről. A 2. zóna egyidejűleg más jelet is lejátszhat (csak az 1-3 bemenetek), mint a Main/Sub.
Roon Tested

A Roon átalakítja a zeneböngészés élményét. Előadói fotók, vélemények, dalszövegek és egyebek összekapcsolódnak a gyűjteményedről szóló szörfölhető magazinban. A fájlok és a zenék közötti hivatkozások a TIDAL-on új felfedezéseket tesznek lehetővé. A Roon egy többszobás platform, amely támogatja a bit-tökéletes lejátszást, a DSD és PCM mintavételezést, a többcsatornás lejátszást és a Signal Path Display. Lejátszható a Roon Ready, AirPlay, Sonos és Meridian kompatibilis eszközökön, amelyeket Mac, Windows, iPhone, iPad és Android rendszerről vezérelnek. A Roon Tested program szerint tanúsított TX-RZ3400 megjelenik a jelút-kijelzőben és a zónaválasztóban; logók azonosítják; és linkjei vannak a termékdokumentációhoz.
A Fast SoC támogatja a 802.11ac Wi-Fi-t

A négymagos SoC (System on a Chip) több feladatot dolgoz fel egyszerre. Fejleszti a hálózati funkciókat, és támogatja a nagy sebességű 802.11ac (2x2 MIMO) Wi-Fi specifikációt.
Új háttérvilágítású távirányító

A TX-RZ3400 egy gyönyörűen megtervezett egyszerű távirányítóval, automatikus háttérvilágítással érkezik. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű a programon belüli beállítások elvégzéséhez, amikor a helyiség sötét.


Ajánlott termékek

Denon AVC-A110 13.2 8k Anniversary Series AV erősítő2.299.990 Ft / db

Denon AVC-A110 13.2 8k Anniversary Series AV erősítő

Raktáron!
Denon AVC-X3800H 9.2 8k Dolby Atmos AV erősítő679.990 Ft / db

Denon AVC-X3800H 9.2 8k Dolby Atmos AV erősítő

Rotel RMB-1585 házimozi A/V végerősítő fekete1.569.000 Ft / db

Rotel RMB-1585 házimozi A/V végerősítő fekete

Pioneer VSX-934-B 7.2 Dolby Atmos AV receiver fekete329.900 Ft / db

Pioneer VSX-934-B 7.2 Dolby Atmos AV receiver fekete