Bose Companion 50 Multimedia hangsugárzó rendszer

Márka: Bose

A termék ára: 149.900 Ft helyett 134.900 Ft /szett

Az akció időtartama: 2019. 04. 01. - 2019. 04. 30. vagy amíg a készlet tart! -10%

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettA Bose legjobb számítógépes hangszórórendszere.
Ha a Bose leglebilincselőbb számítógépes hangélményét keresi, ezekre a hangsugárzókra van szüksége. A Companion® 50 rendszer egy olyan drámai akusztikus környezetbe invitálja Önt, amelyet talán csak egy öthangszórós rendszertől várna el. Azonban mindezt a hangzást csupán két elegáns, asztali hangsugárzó és egy rejtett Acoustimass® modul biztosítja.

Termékleírás

 
•Magával ragadó részletgazdagságot nyújtó, széles hangkép
•Precíz, mély hangok az Acoustimass® modulból, mely elrejthető az asztal alatt
•Multifunkciós vezérlőegység: hangerő-szabályozó, egyérintéses némítás, fejhallgató-csatlakozó és kiegészítő bemenet.
•Egyetlen csatlakozás a számítógéppel—nincs szükség új hangkártyára vagy a szoftverek frissítésére
•Energiatakarékos alvó üzemmód, amely 30 perc inaktivitás után életbe lép
 

 

Legyen része még több élményben

Használja a számítógépét minél több szórakozási élményhez. Zene. Filmek és tévéműsorok. Játék. Ha mindehhez a laptop hangszóróit vagy az asztali gép hangszóróit használja, a hangélmény garantáltan meg sem közelíti azt az élményt, amelyet kaphatna.
A Companion® 50 rendszer kívánatos változást hoz. A szabadalmaztatott TrueSpace® digitális jelfeldolgozó áramkör segítségével széles hangképet biztosít, visszaadva a zene, filmek és játékok mögött rejlő eredeti drámai elképzelést.


Több hang. Kisebb zsúfoltság. Egyszerű üzembe helyezés.

Ezt a körülölelő hangzást inkább egy öthangszórós térhangzású rendszertől várná - a nappaliba megfelelő, de egy számítógép esetén kevésbé praktikus. A két kis méretű, elegáns asztali hangsugárzó állványon áll – így biztosított az optimális teljesítmény és a helytakarékosság.
Csupán csatlakoztatni kell a számítógépes hangszórórendszert a számítógéphez vagy laptophoz – nincs szükség speciális szoftver-, vagy hardverfrissítésre. A multifunkciós vezérlőegységgel egy helyről könnyen elérhető a hangerő-szabályozó, az egyérintéses némítás, a fejhallgató-csatlakozó és a kiegészítő bemenet. Az energiatakarékosság jegyében a rendszer 30 perc inaktivitás után alvó üzemmódba kapcsol, és újra bekapcsol, amikor audiojelet érzékel, vagy ha megérintik a vezérlőgombot.


Ajánlott termékek

-10%
Bose Companion 50 Multimedia  hangsugárzó rendszer149.900 Ft 134.900 Ft / szett

Bose Companion 50 Multimedia hangsugárzó rendszer