Raktáron!

Bowers & Wilkins PI7 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Satin Black

Márka: Bowers & Wilkins

A termék ára: 159.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbVezeték nélküli True Wireless fülhallgató,Bluetooth 5.0 aptX™ Adaptive technológiával és adaptív aktív zajszűréssel. Valódi 24 bites audió kapcsolat. 2-utas meghajtó egység kialakítás, négy erősítő. Nagy teljesítményű DSP. Vezeték nélküli audió jeltovábbítás a töltőtokból és USB-C töltés.Gyorstöltés támogatás

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

HALLD A VALÓSÁGOT.
Bemutatkozik az új Pi7 S2 True Wireless fülhallgató.

Mi kell ahhoz, hogy megalkossunk egy kategóriáját meghatározó True Wireless fülhallgatót? Minden. Hihetetlen hangzás, amelyet nagy felbontású, 24 bites vezeték nélküli kapcsolat, valamint a Qualcomm aptX™ Adaptive egészít ki, és páratlan részletességű és valósághű hangzást biztosít. Kompakt, kettős meghajtó egységek külön erősítősítéssel minden fülhallgatóban a bőséges teljesítmény biztosítása érdekében. Fejlett zajszűrés, amely automatikusan alkalmazkodik a környezethez. Tökéletes hangzás és hívásteljesítmény függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz, fülhallgatónként három különálló mikrofonnal. A Pi7 S2 minden egyes alkatrésze a legmagasabb teljesítményszinten készült a legjobb hangélmény érdekében. Még a tok is intelligens, amely az iparágban elsőként kínál hangátvitelt, valamint gyors és vezeték nélküli töltést. Mert ha egyszer elkezded élvezni a True Wireless szabadságát, soha többé nem kell majd csatlakoztatnod.

Hihetetlen hangzás
Páratlanul nagy felbontású hang, 24 bites Qualcomm aptX™ Adaptive kapcsolattal, valamint kisméretű, mégis nagy teljesítményű, kettős meghajtó egységekkel, amelyeket fülhallgatónkénti erősítőkkel egészítettek ki.

Zárd ki a külvilágot
Fejlett zajszűrés, amely automatikusan alkalmazkodik a környezethez és három mikrofont alkalmaz fülhallgatónként a zavartalan hangzás és hívás érdekében, bárhol is legyél.

Veled egész nap
Átgondolt és kényelmes kialakítás meghosszabbított akkumulátor üzemidővel a kényelem maximalizálása érdekében.

Intuitív vezérlés
Intuitív, egygombos vezérlésű fülhallgató egy intelligens, gyorstöltő vezeték nélküli tokban, amely vezeték nélküli audió jeltovábbítással is rendelkezik.

Valódi 24 bites kapcsolat
Valódi nagy felbontású hangteljesítmény, 24 bites kapcsolat a bal és jobb fülhallgató között a kiváló hangminőség érdekében. Mostantól úgy hallhatod kedvenc zenéid és filmjeid, ahogyan azokat hallatni akarták.aptX™ Adaptive
A legújabb nagy felbontású vezeték nélküli hangrendszer, amely dinamikusan alkalmazkodik, hogy optimalizálja a teljesítményt és a kapcsolat megbízhatóságát, függetlenül attól, hogy zenét hallgatsz, filmet nézel vagy játszol.

Kettős hibrid meghajtó egységek
Kicsi, de nagy teljesítményű kétutas meghajtó egységek mindkét fülhallgatóban, amelyek úgy működnek, mint a nagy teljesítményű hangszórók, hogy gazdag, magával ragadó hangzást hozzanak létre, a mély és erőteljes basszustól a kifejező és részletes magas hangokig. Így úgy hallhatod a zenét, ahogyan azt a művész elképzelte.

Négy erősítő és fejlett DSP
A Dual Hybrid Drive ( a kettős hibrid meghajtás) teljesítményének fokozása érdekében mindegyik meghajtó egységet külön erősítő táplálja. Ezt a megoldást egy fejlett DSP motorral kombináltuk, melyet a világ legelismertebb hangmérnökei hangoltak.

cVc2
Mivel a fejhallgatót ma már többre használjuk, mint a zenehallgatás, minden egyes nagy teljesítményű fülhallgatóban kettő, fejlett technológiával ellátott mikrofon biztosítja, hogy a hívások mindig kristálytisztán szólaljanak meg.

 
Intelligens töltőtok
A gyors és kényelmes vezeték nélküli tölthető toknak köszönhetően, egy kábellel kevesebbet kell magaddal vinned a nap folyamán. Egyszerűen töltsd fel a Pi7 S2 tokot bármelyik elérhető vezeték nélküli töltőpadon, hogy folytathasd a zenehallgatást a legmagasabb minőségben, útközben is.

Gyorstöltés támogatás
Akár vissza akarsz térni a zenéhez vagy sürgős hívásod van, a gyorstöltési támogatás kényelmet biztosít a nap folyamán. A 15 perces gyorstöltés további 2 órányi zenehallgatási és kommunikációs időt nyújt.

Audió jeltovábbító tok
Egy igazán nagyszerű funkció, amelyet először az eredeti a Pi7-nél láthattunk. A tok egy hangtovábbító rendszerrel rendelkezik, mely képes egy külső forrás jelét továbbítani a Pi7 S2 fülhallgató egységekre. Így ez a True Wireless fülhallgató lehetővé teszi, hogy közvetlenül csatlakozz a kedvenc hangforrásodhoz.

Több eszköz párosítása
A Pi7 S2 támogatja a több eszközzel való párosítást így át tud váltani a telefonod, laptop, táblagép és más eszközök között. Zenéid, filmjeid és a beszélgetések követni fognak Téged, bárhová is mész.

Egyszerű, 1 gombos felhasználói felület
Egygombos vezérlés, amely többféle funkciókat támogat és egyszerűen használható. Mivel a funkciókban gazdag eszközöknek könnyen használhatónak is kell lennie.

Közvetlen streaming, teljes körű vezérlés
A Bowers & Wilkins Music App iparági szintű fejhallgatós zenei streaminget nyújt, közvetlenül az Te kedvenc zenei szolgáltatásaidból, mely a Qobuz támogatással indult,és amelyet továbbiak követnek majd. Az alkalmazás lehetővé teszi a Pi7 S2 fülhallgató beállítását és finomhangolását a lehető legkevesebb macerával, ezen felül intelligens és intuitív vezérlést kínál.

Kivitel
A Pi7 S2 az elegáns új kivitelek széles választékában kapható.

- White Canvas - Fehér vászon
- Midnight Blue -Éjkék
- Satin Black- Szaténfekete

 


Ajánlott termékek

-15%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray134.900 Ft 114.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray

-6%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete129.900 Ft 121.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Cloud Grey119.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Cloud Grey

Raktáron!
Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Storm Grey119.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Storm Grey