Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Cloud Grey

Márka: Bowers & Wilkins

A termék ára: 119.990 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5% Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbVezeték nélküli True Wireless fülhallgató,Bluetooth 5.0 aptX™ technológiával.True Wireless technológia.Aktív zajszűrés.Vezeték nélküli és USB-C töltés Gyorstöltés támogatás

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

HALLD A VALÓSÁGOT.
Bemutatkozik az új Pi5 S2 True Wireless fejhallgató.

Mi kell egy True Wireless fülhallgató létrehozásához, amely iparágvezető hangzást biztosít? Szenvedély és több mint 50 évnyi páratlan audió szakértelem. A Pi5 S2 egész napos, megszakítás nélküli hangzást nyújt, alkalmazkodva a Te életstílusodhoz, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a minőségben. A TWS technológia és a Qualcomm aptX™ stabil kapcsolata biztosítja, hogy úgy halld a zenét, ahogyan a művész elképzelte. A fejlett, aktív zajszűrés távol tartja a zavaró hangokat, könnyedén képes beállítani a zajszűrés szintjét a környezetedhez igazodva. A nagy teljesítményű beépített mikrofonok javítják a hívás tisztaságát, bárhol is tartózkodsz. Ráadásul a Pi5 S2 gyorstöltő tokja biztosítja a vezeték nélküli töltés kényelmét útközben.

Hihetetlen hangzás
Páratlanul nagy felbontású hang a Qualcomm aptX™ segítségével, valamint a kisméretű, de mégis nagy teljesítményű meghajtó egységek továbbfejlesztett, oldalankénti erősítőivel.

Zárd ki a világot
Fejlett zajszűrés, amely automatikusan alkalmazkodik a környezethez, továbbá két mikrofont használ fülhallgatónként a zavartalan hangzás és hívás érdekében, bárhol is legyél.

Útközben
Az elfoglalt életet élő emberek számára tervezték, prémium kategóriás és kényelmes kialakítással és meghosszabbított akkumulátor élettartammal a maximális kényelem érdekében, egész nap.

Intuitív vezérlés
Intuitív és testreszabható egygombos vezérlésű fülhallgató egy gyors töltésű vezeték nélküli tokban.

 

 

TWS
Igazi hangteljesítmény a TWS technológiával, amely stabil és megbízható kapcsolatot biztosít a bal és a jobb fülhallgatók között, hogy soha ne kelljen kompromisszumot kötnöd a teljesítmény vagy a hangminőség terén. Most már úgy hallhatod a kedvenc zenéid vagy filmjeid, ahogyan a művész elképzelte.

aptX™
Az aptX™ audió támogatás nagyszerű kapcsolatot biztosít a forrás és a fülhallgató között, hogy magával ragadó hangélményt nyújtson, akár kedvenc zenédet hallgatod, vagy a legújabb kasszasiker filmet nézed.

ANC
Fejlett hibrid zajszűrés. Mostantól biztosíthatod, hogy a fülhallgatód hangminősége soha ne legyen
megzavarva, mivel távol tartja a nem kívánt zajokat, az ideális hallgatási élmény érdekében.

Egyszerű, 1 gombos felhasználói felület
Egygombos vezérlés, amely több funkciót is támogat és egyszerűen használható. Mivel a funkciógazdag terméknek könnyen használhatónak kell lennie.

 

 

Vezeték nélküli töltő tok
A gyors és kényelmes vezeték nélküli töltő toknak köszönhetően kevesebb kábelt kell magaddal vinned a nap során. Egyszerűen töltsd fel a Pi5 S2 tokot bármely elérhető vezeték nélküli töltőpadon, hogy folytasd a legmagasabb minőségű zenehallgatást útközben.

Gyorstöltés támogatás
Akár vissza akarsz térni a zenéhez vagy sürgős hívásod van, a gyorstöltés támogatás kényelmet biztosít a nap folyamán. Egy 15 perces gyorstöltés további 2 órányi zenehallgatási és kommunikációs időt biztosít.

Hang asszisztens támogatás
Hívd be gyorsan és egyszerűen kedvenc virtuális asszisztensed egy gombnyomással, mert az asszisztencia minden kell, hogy legyen, csak nem bonyolult.

Egész napos akkumulátor üzemidő
Akár 24 órás akkumulátor üzemidő a hihetetlen hangminőségért és tiszta hívástisztaságért, egész nap kompromisszumok nélkül.

Közvetlen streaming, teljes körű vezérlés
A Bowers & Wilkins Music App iparági szintű fejhallgatós zenei streaminget nyújt, közvetlenül az Te kedvenc zenei szolgáltatásaidból, mely a Qobuz támogatással indult,és amelyet továbbiak követnek majd. Az alkalmazás lehetővé teszi a Pi5 S2 fülhallgató beállítását és finomhangolását a lehető legkevesebb macerával, ezen felül intelligens és intuitív vezérlést kínál.

 


Ajánlott termékek

-15%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray134.900 Ft 114.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató Eclipse Gray

-6%
Raktáron!
Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete129.900 Ft 121.900 Ft / db

Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató fekete

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Cloud Grey119.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Cloud Grey

Raktáron!
Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Storm Grey119.990 Ft / db

Bowers & Wilkins PI5 S2 In-Ear Bluetooth Headphones Storm Grey