Bose QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató Apple fekete

Márka: Bose

A termék ára: 109.900 Ft helyett 89.900 Ft /db

Az akció időtartama: 2018. 07. 01. - 2018. 07. 31. vagy amíg a készlet tart! -18%

Ingyenes kiszállítás!

dbFejhallgató fel. Világ ki.
Az újratervezett QuietComfort® 25 fejhallgatók most még jobban szólnak, még kényelmesebb viseletet nyújtanak és még könnyebben hordozhatók. Amint felveszi a fejhallgatót, minden megváltozik. A zene mély, erőteljes és kiegyensúlyozott, de halkan megszólaltatva is minden hang tisztábban szól. Még a repülés is élvezetesebbé válik, ahogy a fejhallgatót felvéve távoli nesszé szelídül a gép hajtóművének erőteljes zúgása. Nem számít, milyen hangos a külvilág, ez csak Önről és a zenéről szól – vagy egyszerűen csak a békéről és a nyugalomról.

Termékleírás

 
•Piacvezető zajcsökkentő technológia utazáshoz, munkához és minden máshoz
•Osztályelső hangzás élethű teljesítménnyel a zenékhez, melyeket szeret
•Könnyű, fül köré illeszkedő kialakításának köszönhetően egész nap viselhető
•Irányítsa zenéjét és hívásait a beépített mikrofonos távvezérlővel
•Jellegzetes dizájn – válasszon a fekete és a fehér közül

 

 

Tökéletes kialakítás

Piacvezető fejhallgatóinkat jobb minőségű anyagok és bevonatok felhasználásával készítettük. Könnyűek, és a fülre illeszkedő részek még jobban elfordíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében. A luxusminőségű hasítottbőr-szerű béléssel ellátott fejpánt szorosabban illeszkedik a fejhez az extra kényelem érdekében. Ha az AAA elem lemerül, változatlanul élvezheti a zenét zajcsökkentés nélkül. A fülpárnák pedig pont úgy fordulnak el, hogy beleférjenek a könnyedén hordozható kompakt tokba.


Kevesebb zaj. Több kikapcsolódás.

A QC®25 fejhallgatók révén Ön az igazán fontos dolgokra koncentrálhat – a zenére, a filmre vagy a videóra. Zárja ki, amit nem szeretne hallani. Például egy forgalmas utca zaját. A repülőgép zaját az utastérben. Vagy egy nyüzsgő iroda zaját. A fejlett zajcsökkentő technológia és az egyedi elektronika teszik a dolgukat. Még a fülpárnák is növelik a külvilági zaj kizárásának élményét.


Élethű hangzás

Mérnökeink nagy része zenész, a zene iránti szenvedéllyel. Így biztos lehet benne, hogy amikor ilyen fejhallgatót használ, a gitárriffek tisztán fognak megszólalni. Tisztán és magasan szóló ének, amikor a refrén következik. Mély basszus és tiszta dobhangzás adják az ütemet. A Bose® Active EQ és a TriPort® technológia olyan lenyűgöző hangzást nyújt, hogy órákon keresztül hallgatni akarja majd. A kényelmes kialakítás miatt pedig ezt meg is teheti.


Az irányítás az Ön kezében van

Bármelyik típust is választja a QC25 fejhallgatók közül (az Apple vagy a Samsung és Android™-os készülékekhez valót), a vezetékbe épített mikrofonos távvezérlő segítségével egyetlen mozdulattal vezérelheti a zenét és a hívásokat. Számos funkció kompatibilis napjaink legnépszerűbb telefonjaival.


 


Ajánlott termékek