Bose SoundTouch 30 széria III vezeték nélküli hangrendszer fekete

Márka: Bose

A termék ára: 209.900 Ft helyett 185.000 Ft /db

Az akció időtartama: 2020. 06. 01. - 2020. 06. 30. vagy amíg a készlet tart! -12%

Ingyenes kiszállítás!

dbÉrje el kedvenc zenéjét könnyedén – és bárhol
Ha kedvenc zenéihez azonnali, könnyű hozzáférést szeretne. Továbbá igazán érezni akarja a zenét, különösen azokon a nagy ünnepi összejöveteleken vagy az spontán bulikon, amelyeknek szeret a házigazdája lenni. A vezeték nélküli SoundTouch 30 hangszóró mindig teljesít. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1.Dugja be a hangszórót
2.Csatlakoztassa a Wi-Fi®-hez
3.Irányítsa az egészet az alkalmazással

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót a Wi-Fi-hálózathoz, és hallgathat zenét otthon telefonja nélkül.

Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja.

Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch® hangsugárzóból, a SoundTouch® alkalmazással. A SoundTouch® teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a beállításokat, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez és irányítson egy vagy akár több SoundTouch® hangsugárzót otthona bármely pontján.

Szabadalmaztatott technológia
a lenyűgöző hangzás érdekében


Képes egyetlen hangszóró reprodukálni a zenét azzal az erővel és érzelemmel, amelyet hallani szeretne a kedvenc dalainál? A miénk igen. A SoundTouch 30 hangszóró szabadalmaztatott waveguide technológiát és nagy teljesítményű meghajtókat alkalmaz, amelyek a legnagyobb helyiségeket is képesek mély, gazdag, élethű hangzással megtölteni.

Egyetlen rendszer egy zenével teli világért

Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Egyetlen rendszerben.
 

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.
 
Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. A különböző szobákban eltérő zenéket játszhat le, vagy mindenütt ugyanazt.

Azonnali zenehallgatás

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy a hat programhely segítségével elmentse kedvenc zeneszámait azonnali meghallgatásra, így nem kell kedvencei keresésére pazarolnia idejét. Rendeljen egy programhelyet kedvenc Spotify party lejátszási listájához, egy másikat a nemrég felfedezett internetes rádióállomáshoz, a harmadikat pedig kedvenc előadója valaha felvett összes számához. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb.


Műszaki adatok
Méretek/tömeg


    System:24.6cm H x 43.5cm W x 18cm D (8.4kg)
    Remote:11.4 cm H x 4.4 cm W x 1.5 cm D (50 g)

Bemenetek és kimenetek

    AUX bemenet
    Ethernet-csatlakozó

További adatok

    Beépített Wi-Fi® és Bluetooth®
    OLED kijelző
    Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n
    Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless


A DOBOZ TARTALMA

    SoundTouch 30 vezeték nélküli hangrendszer
    Tápkábel
    USB-kábel
    Távvezérlő
 


Ajánlott termékek

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete164.900 Ft / db

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete

-8%
Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó129.990 Ft 119.990 Ft / db

Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke139.900 Ft / db

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete148.000 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete