Bose PackLite bővített basszuscsomag

Márka: Bose

A termék ára: 346.700 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettBasszust játszó zenészek, dobosok és lemezlovasok számára javasolt
Kompakt, nagy teljesítményű, alacsony frekvenciájú erősítés az L1® Model II rendszerekhez.
Delivers greater bass volume and headroom, without changing your tone
Tartalmaz egy PackLite® erősítőt és két B1 basszusmodult.

Termékleírás

 
Basszust játszó zenészek, dobosok és lemezlovasok számára javasolt
Kompakt, nagy teljesítményű, alacsony frekvenciájú erősítés az L1® Model II rendszerekhez.
Delivers greater bass volume and headroom, without changing your tone
Tartalmaz egy PackLite® erősítőt és két B1 basszusmodult.
 

 


A PackLite® bővített basszuscsomag az L1® Model II rendszerek tulajdonosainak készült, akik nagyobb hangerőt és több túlvezérlési tartalékot szeretnének a mély hangokhoz. Tartalmaz egy PackLite® erősítőt, két B1 basszusmodult, kábeleket és védőtokokat. A kompakt, könnyű összeállítás másodpercek alatt csatlakoztatható az L1® erősítőállványhoz, erőteljesebbé téve a mély hangokat a hangszín megváltoztatása nélkül.

Az L1® Model II rendszerek beépített erősítője képes kezelni legfeljebb két B1 basszusmodult (vagy egy B2 basszusmodult). A PackLite® bővített basszuscsomaggal további két B1 basszusmodult adhat a rendszerhez gyorsan és egyszerűen. Egyszerűen csatlakoztassa a PackLite® tápkábelét, csatlakoztassa az erősítőt az erősítőállványhoz és a basszusmodulokhoz, és indulhat a zene.

A PackLite® erősítő 250 watt tiszta teljesítményt nyújt egy 1,5 kg-os fémházból. Működteti a csomag mindkét basszusmodulját, és használható önálló erősítőként is más passzív hangszórókhoz, például basszushangfalakhoz, mélysugárzókhoz és stúdiómonitorokhoz.


Őrizze meg a hangszínt – automatikusan

Csatlakoztassa a PackLite® erősítőt, és a rendszer automatikusan elvégzi az eredeti hangszínegyensúly fenntartásához szükséges beállításokat. Az L1® erősítőállvány érzékeli a csatlakoztatott modulok számát, és a kimenet vezérlésével a beállításokhoz igazítja a hangzást. Így ugyanazt a tökéletes basszushangzást érheti el, azonban hangosabban.


Stack them up

To add even more bass output to your system, you can simply daisy-chain more PackLite® extended bass packages. The system automatically continues to preserve your tone as bass output increases. And B1 bass modules feature interlocking feet that make it easy to stack up to four of them in a column securely.


Powerful, compact and rugged amplifier delivers 250 watts of power from a small, 1.5 kg metal enclosure. Designed to drive up to two additional B1 bass modules running on L1® Model II systems. Recommended for anyone seeking more low-end output, including bass players, drummers and DJs.


Intelligent L1® system connections match the amplifier gain with B1 bass modules and the L1® power stand. Simply connect the amp to the power stand and modules, and the system automatically increases bass level without altering your tone.


Az automatikus bemeneti erősítésszabályozás érzékeli, hogy a bemenő jel két oldala kiegyensúlyozott-e vagy sem, és automatikusan beállítja az erősítést.


A hangszóróvédelem megakadályozza, hogy a csatlakoztatott hangszórók eldeformálódjanak. Szükségtelenné teszi a különálló védelmet és a kiegészítő kábeleket.


Thru connector enables daisy-chaining of PackLite® extended bass packages to one L1® Model II system.


Egyedülálló teljesítménye révén bármilyen, legalább 4 Ohm ellenállású passzív hangszórót képes működtetni összesen 250 W teljesítményig.

 


Ajánlott termékek

Bose B1 basszusmodul99.900 Ft / db

Bose B1 basszusmodul

Bose B2 basszusmodul199.900 Ft / db

Bose B2 basszusmodul