Bose L1 modell 1S B2 basszusmodullal

Márka: Bose

A termék ára: 609.000 Ft /szett

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

szettLegfeljebb 300 fős hallgatóság számára ajánlott.
A 12 hangsugárzós tagolt, soros hangsugárzó-elrendezés 180 fokos vízszintes hanglefedettséget biztosít.
A legegységesebb hangszínegyensúlyt hozza létre a hangerő távolságtól függő csökkenésének legkisebb érzete mellett.
A rendszer egymásba illeszkedő részei könnyű üzembe helyezést, lebontást és szállítást tesznek lehetővé.
B2 basszusmodult tartalmaz.

Termékleírás

 
Legfeljebb 300 fős hallgatóság számára ajánlott.
A 12 hangsugárzós tagolt, soros hangsugárzó-elrendezés 180 fokos vízszintes hanglefedettséget biztosít.
A legegységesebb hangszínegyensúlyt hozza létre a hangerő távolságtól függő csökkenésének legkisebb érzete mellett.
A rendszer egymásba illeszkedő részei könnyű üzembe helyezést, lebontást és szállítást tesznek lehetővé.
B2 basszusmodult tartalmaz.
 

 


Töltsön kevesebb időt a beállításokkal, hogy több jusson az élvezetre! Az új L1® Model 1S hordozható line array rendszer a hordozhatóság és a nagy teljesítmény hatékony ötvözetét kínálja. Kompakt kialakítású és kellően könnyű ahhoz, hogy az összeállítása gyors és egyszerű legyen, ugyanakkor elég nagy teljesítményt ad le a közepes méretű helyiségek betöltésére. Egy hozzáadott B2 basszusmodul gondoskodik a nagyobb rugalmasságról és a mély regiszterbeli még nagyobb hangteljesítményről. Jól használhatják ezt a rendszert szólózenészek, zenekarok és műsorvezetők. Az alacsony frekvenciák tartományában a B2 basszusmodul gondoskodik a nagyobb teljesítményről.

Helyezze maga mögé a PA hangszórókat!

Az L1® Model 1S rendszer kicsiny, egymáshoz közel elhelyezett hangsugárzóinak függőleges elrendezése lehetővé teszi a hang előrefelé és – 180°-os lefedettség mellett – oldalirányba történő sugárzását, miközben a lefelé és felfelé történő sugárzás elenyésző, így elkerülhető a nemkívánatos visszaverődés. Ez konzisztens hangszínegyensúlyt alakít ki, ugyanis a hang egyenletesebben halad keresztül a színpadon a nézőtér felé, miközben a hangerő sokkal lassabban csökken, mint a hagyományos hangszóróknál.

Az egyedülálló Bose® technológiák lehetővé teszik, hogy a rendszer egyaránt funkcionáljon PA hangszóróként és monitorként. Elhelyezhető az előadó mögött vagy mellett, aki így pontosan azt hallja, amit a közönség. Az irányítás tehát az előadó kezében van, és nincs szükség hagyományos monitorokra, keverőkre és PA rendszerekre.

Kényelem útközben

Az L1® Model 1S rendszer három összetevője – a felső hangszórósor, az alsó hosszabbító és az erősítőállvány – gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható, külön hangszóróállványok használata nélkül. Az összeállítás és a szétszerelés egyaránt mindössze néhány percet vesz igénybe. Ráadásul az összes rész kényelmesen elhelyezhető a mellékelt hordtáskákban, ami ugyancsak megkönnyíti a szállítást.


Teljes, rugalmas basszushangzás

A nagy teljesítményű B2 basszusmodul még nagyobb alacsony frekvenciás kimenetet teljesítményt biztosít, amikor erőteljesebb basszushangzásra van szükség nagyobb közönségnél. A modul három beállítása gondoskodik a fokozott rugalmasságról. A normál beállítás ideális basszusgitárhoz vagy bemikrofonozott lábdobhoz. A magasabb beállítást zenelejátszási és DJ-alkalmazásokhoz terveztük. Végül a mélyebb beállítás kiválóan alkalmas akusztikus gitárhoz és énekhanghoz.


Többcsatornás rugalmas kialakítás

Az opcionális T1 ToneMatch® audio engine rendszer további négy csatornát biztosít, így kiterjesztheti a rendszerét további hangszerek és mikrofonok csatlakoztatásához. A ToneMatch® motor használatával elvégezheti a hangzás finomhangolását a nagy teljesítőképességű, szabadalmaztatott hangszínformáló eszközöknek köszönhetően.


Dispersion and Articulated Array speaker technologies, available only from Bose
Spatial Dispersion™ and Articulated Array speaker technologies in the loudspeaker produce wide, uniform sound coverage. The 12 small drivers are arranged using Articulated Array speaker technology in a slim, vertical enclosure - creating nearly 180 degrees of horizontal coverage and consistent tonal balance.

Built-in power amps to drive the loudspeaker and up to two B1 or one B2 bass modules
Integrated power amplifiers in the power stand provide clean, precise amplification for L1® Model 1S system with up to two B1 bass modules or one B2 bass module.

ToneMatch® port on power stand for digital audio and power connection to ToneMatch® audio engine.

Analog input, trim control and signal/clip LED for line-level analog input via 6.35 mm (1/4”) TRS plug (jack plug). Can be used for instruments or other audio sources like DJ mixers, MP3 players, computers or DVD systems.

Bass module out for amplified bass output signal to the bass module
Bass module out for amplified bass output signal to one or two B1 bass modules or one B2 bass module. L1® system automatically adjusts equalisation appropriately when bass modules are connected.

Interlocking design
Interlocking design of the four lightweight components eliminates the need for speaker stands and speaker wires. Setup takes only minutes.


Retractable legs
Retractable legs provide stability for streamlined L1® Model 1S power stand and loudspeaker. Four retractable legs fold out of power stand simultaneously for quick set up and compact transport.

Convenient carry bags
Convenient carry bags - one each for the loudspeaker, power stand and bass module - make getting to and from your gig that much easier.


A kompakt hangszóródoboz egyszerűen szállítható, állítható fel és és szerelhető le. Kis helyigénye miatt jelentősen kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos, megegyező teljesítményt nyújtó mélysugárzók. Az egymásba illeszkedő zárósapkák segítségével akár két modul is biztonságosan egymásra tornyozható az oldalán.

 
A nagy hatásfokú hangszóró-kialakítás két 25,4 cm-es, nagy teljesítményű, nagy kimozdulású hangsugárzót tartalmaz, melyek mély, erőteljes basszust hoznak létre egy kis dobozból. Háromszintű beállítás biztosítja a kimenet rugalmas módosítását. Amikor erősítőállványhoz csatlakoztatják, az aktív kiegyenlítő áramkör automatikusan beállítja a megfelelő basszusjelet.
 


Ajánlott termékek

Bose L1 modell 1S B1 basszusmodullal539.000 Ft / szett

Bose L1 modell 1S B1 basszusmodullal

Bose L1 modell 1S B2 basszusmodullal609.000 Ft / szett

Bose L1 modell 1S B2 basszusmodullal