Bose QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató Android fehér

Márka: Bose

A termék ára: 99.900 Ft helyett 89.800 Ft /db

Az akció időtartama: 2017. 08. 01. - 2017. 08. 31. vagy amíg a készlet tart! -10%

Ingyenes kiszállítás!

dbIn-ear kialakítás. Zajkioltás. Jobb hangzás.
Zárja ki a külvilágot, és merüljön el a zenében – vagy épp ellenkezőleg, engedje be a külvilágot! A Bose első zajkioltó fejhallgatója használata esetén mindez az Ön döntése. A QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling fejhallgató segítségével nap mint nap jobb hangzásban lehet része, bármerre is jár. Kapcsolja be a zajcsökkentést a figyelmét elterelő környező zajok kiszűrésére, és koncentráljon a zenére. Egy gombnyomással az Éber módot is bekapcsolhatja, hogy hallja, mi is történik Ön körül. A saját fejlesztésű StayHear®+ fülbetétek puha és stabil illeszkedést biztosítanak. A vezetékbe épített mikrofon és a távvezérlő használatával egyszerűen átválthat a bejövő hívásokra, és szabályozhat bizonyos funkciókat. Válassza a készülékének megfelelő QC®20 modellt (Apple készülékekhez vagy Samsung és Android™ készülékekhez).

Termékleírás

 
•Bose® zajcsökkentő technológia: kizárja a külvilág zajait, hogy Ön teljes mértékben a zenére koncentrálhasson
•Éber mód: egyetlen gombnyomással hallhatja, mi történik Ön körül
•Mély, tiszta hangzás: az Active EQ és a TriPort® technológiának köszönhetően
•Kényelmes és stabil viselet több órán keresztül: a szabadalmaztatott StayHear®+ fülbetéteknek köszönhetően

 

 

Merüljön el a zenében!

A QC®20 fejhallgatók páratlan zenei élményt nyújtanak. Élvezze az élethű digitális hangzást, amely kiemelkedik a környezet zajából – mindezt a fülhallgatók nyújtotta szabadsággal párosítva. A StayHear+ fülbetétek fizikailag halkítják a fülbe jutó környezeti hangokat, az Acoustic Noise Cancelling technológia pedig elektronikusan csökkenti a további zajokat. Még zajos környezetben is csak Ön marad – és a zene.


Kerüljön közelebb a környezetéhez!

Vannak olyan pillanatok, amikor nem szeretné teljesen kizárni a külvilágot. Átkelés egy forgalmas úton. Várakozás a bemondókra a repülőtéren. Ilyenkor jön kapóra az Éber mód. A fülhallgatók kivétele helyett csak nyomjon meg egy gombot, és újra hallhatja környezetét – miközben a zene is tovább szól, és a zajcsökkentés sem kapcsol ki.


Lenyűgöző hangzás

Élethű Bose®-hangzással. Szinte hihetetlen, hogy fülhallgatók ilyen hangzásra lehetnek képesek. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációja olyan mélységet és egyensúlyt biztosít, amely garantáltan életre kelti kedvenc zenéit. Minden apró részlet hallható. Akárhol is járjon, a zene mindig az első marad.


Fejlett fülbetét-technológia

Most, hogy nem kell a fejhallgatóval bajlódnia, még jobban átadhatja magát a zene élvezetének. A saját fejlesztésű StayHear®+ fülbetétek puhán, mégis stabilan illeszkednek, és nem kell a fülbe erőltetni őket. A kúpos forma a maximális kényelem érdekében egyenletesen érintkezik a fül teljes belső felületével, és így képes a teljes hangtartományban történő zajszűrésre.


Öné a vezérlés

Minden csupán egy gombnyomásba kerül. A vezérlőmodul csúszókapcsolójával vezérelheti a zajszűrést. Az Éber mód és a hívásfogadás/-befejezés gombjai a vezetékbe épített mikrofonban/távvezérlőben kaptak helyet. A négygombos távvezérlő segítségével szabályozható a hangerő és a zene, plusz hozzáférést biztosít a hangfelismerő alkalmazásokhoz (pl. Siri® vagy Google keresés).


Akkumulátor

A (modulban található) lítiumion-akkumulátor feltöltése csupán 2 órát vesz igénybe a csomagban található USB-kábel használata által, akár 16 órányi zenehallgatási idő mellett. A töltöttségi állapotot egy jelzőfény mutatja. Ha az akkumulátor lemerül, a zenehallgatás a hagyományos fülhallgatókénak megfelelő teljesítmény mellett tovább folytatódhat.

 Használaton kívül az eszközt és a kábeleket tárolja a csomagban található hordtáskában.


Ajánlott termékek

-6%
Újdonság!Bose QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató ezüst127.900 Ft 119.800 Ft / db

Bose QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató ezüst

-6%
Újdonság!Bose QuietControl 30 vezeték nélküli fejhallgató99.900 Ft 93.800 Ft / db

Bose QuietControl 30 vezeték nélküli fejhallgató

-6%
Újdonság!Bose QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató fekete127.900 Ft 119.800 Ft / db

Bose QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató fekete