Bose SoundTrue Ultra in-ear fejhallgató Samsung Android fekete

Márka: Bose

A termék ára: 42.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény új regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbLenyűgöző hangzás a legkisebb fejhallgatótól, amelyet a Bose valaha gyártott
Bemutatjuk a fejhallgatót, amelyet használva semmi sem kerülhet Ön és a zene közé. A kis méretű és könnyű Bose® SoundTrue® Ultra in-ear fejhallgató kényelmesen használható, ugyanakkor széles frekvenciatartományban nyújt mély, gazdag hangzást. Zajszigetelt kialakításának köszönhetően pedig teljes körű zenehallgatási élményt kínál Önnek.

Termékleírás

 
•Tökéletes hangzás, amelynek köszönhetően természetesen ható mély hangokat, élethű énekhangot és tisztán szóló hangszeres zenét hallhat.
•Semmi sem vonja el a figyelmét a zajszigetelt kialakításnak köszönhetően, amely segít abban, hogy Ön teljesen átadhassa magát a zenehallgatásnak.
•Kényelmes használat egész nap a szabadalmaztatott StayHear® Ultra fülbetétekkel, amelyek puhák, mégis stabilan illeszkednek
•Rendkívül tartós kialakítás, amelyet az aktív életvitel jelentette kihívások figyelembevételével terveztek és teszteltek
•Egyérintéses kényelem – számos különböző opcióval az egyszerű zenehallgatásért és telefonhívásokért

 

 

 

Ezek a fejhallgatók a meghatározott Samsung és Android készülékekhez lettek tervezve. Emellett a meghatározott iPhone, iPad és iPod készülékekhez való változat is kapható.

Kiváló minőségű hangzás útközben is

A kisméretű, elegáns kialakítású SoundTrue® Ultra in-ear fejhallgató prémium minőségű hangzást nyújt, kényelmes és stabil illeszkedés mellett. Tervezésénél figyelembe vették az aktív életmóddal járó speciális igényeket is, így nagyon praktikusan használható. Az izzadságnak és az időjárás viszontagságainak ellenálló kialakítás fokozza a termék tartósságát. Az innovatív kábelnek és a T-kötésű kialakításnak köszönhetően megszűnik a mozgás közben a hagyományos fejhallgatókra jellemző zavaró zörgés.


Stabil és kényelmes

Mindig ez van az in-ear fejhallgatókkal, nem igaz? Vagy túlzottan nyomják az ember fülét, vagy állandóan kiesnek. StayHear® Ultra fülbetéteink igazodnak fülei alakjához - gyengéden, mégis biztonságosan illeszkednek, és egyenletesen elosztva érintkeznek. Ráadásul ezek a fejhallgatók rendkívül kis méretűek és könnyűek. Három méretben kaphatók, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban passzol Önhöz.


Hallgasson zenét és fogadjon telefonhívásokat

A SoundTrue® Ultra in-ear fejhallgató lehetővé teszi, hogy könnyen váltson Samsung Galaxy okostelefonján a hívások és a zene közt, valamint lehetővé teszi a legtöbb Samsung Galaxy készülék és bizonyos Android készülékek irányítását. Elég egyetlen gombot megnyomnia a 3 gombos vezetékbe épített távvezérlőn, és fogadhatja a hívásokat, vagy átugorhat a következő zeneszámra. Nem kell a készülékét előkeresnie, ami nagyon hasznos, ha elfoglalt az ember.


Könnyű, tartós táska

Kialakításának köszönhetően megvédi és tárolja a fejhallgatót, amikor nem használja, és van benne hely a kiegészítők számára is.

 


Ajánlott termékek