Bose SoundTouch SA-5 erősítő

Márka: Bose

A termék ára: 184.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbHasználja tetszés szerinti hangsugárzókkal, és élvezze a vezeték nélküli zenét
A SoundTouch® SA-5 erősítőhöz csak csatlakoztatnia kell hangsugárzóit, és élvezheti is a vezeték nélküli zene világát. Egyszerűen. A csatornánként 100 wattos erősítő csatlakoztatható az otthoni Wi-Fi® hálózathoz, és egy teljes Bose® termékcsalád tagja, amellyel otthona bármely helyiségében felfedezheti, rendszerezheti és könnyen lejátszhatja kedvenc zenéit. Az ingyenes alkalmazással felfedezhet különböző zeneszolgáltatásokat, internetes rádióállomásokat, és lejátszhatja saját, számítógépén tárolt zenetárát is. Emellett hatékony távvezérlővé alakítja telefonját, így akárhonnan irányíthatja zenéit. Az SA-5 erősítő Bluetooth® kapcsolattal és három AUX bemenettel is rendelkezik, így az adatfolyamokon kívül más forrás is csatlakoztatható, pl. CD-lejátszó.

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 
 
A ZENE FELFEDEZÉSE A SOUNDTOUCH RENDSZERREL
Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Deezer, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Csatlakoztathatók otthoni Wi-Fi-hálózatához, így közvetlenül az internetről játszhatja le a zenét magán a rendszeren – emellett bármit lejátszhat bármilyen, Bluetooth technológiával rendelkező telefonról vagy táblagépről.
 
 
 
Bővítse rendszerét
A SoundTouch rendszer szépsége az, hogy Önnel együtt fejlődik. A kültéri hangsugárzókkal összekötött SA-5 erősítőhöz bármikor újabb hangsugárzók adhatók: ezek lehetnek mennyezetbe építhető hangsugárzók a pincében, otthoni sztereohangsugárzók a nappaliban, vagy SoundTouch 10 hangsugárzók a konyhában. Szinkronizálja őket, hogy ugyanazt a zenét játsszák minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban. Az Ön életstílusához és zenehallgatási szokásaihoz igazodik.
 
Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja
Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, a SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a beállításokat, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez, és irányítson egy vagy akár több SoundTouch hangsugárzót otthona bármely pontján.
 
https://www.audiomekka.hu/images/images/cq5dam.web.1000.10002.jpeg
 
 
Bluetooth beépítve
A SoundTouch-kompatibilis rendszerek Bluetooth-csatlakozással rendelkeznek, ezért bármilyen kompatibilis eszközről képesek zenét adatfolyamként lejátszani – ahol csak akarja. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.
 
 
 
 
Vezetékes csatlakozás
Az SA-5 erősítő három AUX bemenettel rendelkezik, így az adatfolyamokon kívül más forrás, pl. CD-lejátszó is csatlakoztatható. Párhuzamosan két pár hangsugárzó is használható, ezért négy hangsugárzó csatlakoztatható vezetékkel az erősítőhöz.
 
 
Műszaki adatok

Méretek/tömeg

SoundTouch SA-5 amplifier:7.7 cm H x 18.4 cm W x 30 cm D (1.5 kg)

Bemenetek/kimenetek

Hálózati tápegység
USB-csatlakozó a telepítéshez
Ethernet csatlakozó
Hangszórókimenetek
Három AUX bemenet (2 RCA-pár, 1 3,5 mm-es mini sztereó)

A DOBOZ TARTALMA

oundTouch SA-5 erősítő
Konzol
Szerelési alkatrészek
Hálózati kábel
USB-kábel (tartalékként a beállításhoz)
 

 

 

 


Ajánlott termékek

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete164.900 Ft / db

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete

-8%
Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó129.990 Ft 119.990 Ft / db

Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke139.900 Ft / db

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete148.000 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete