Bose SoundTouch 10 vezeték nélküli hangrendszer fehér

Márka: Bose

A termék ára: 66.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

5 % Törzsvásárlói kedvezmény új regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbLegkisebb SoundTouch® rendszerünkkel zenei adatfolyamokat hallgathat telt, gazdag hangzással
A SoundTouch 10® vezeték nélküli hangrendszerrel egyszerűen hallgathat zenét otthona minden szegletében. Ráadásul olyan kicsi, hogy bárhol elfér, és zeneszámok millióit képes lejátszani a zenei szolgáltatásokból, internetes rádióállomásokról és a személyes zenetárból – mindig gazdag, telt hangzással. Azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit. Csak nyomja meg a hat programhely valamelyikét a hangszórón vagy a távvezérlőn, és megszólal a zene. Ezen kívül a távvezérléssel hallgatás közben értékelheti is (tetszik/nem tetszik gomb segítségével) a zenét.

Termékleírás

Mindig van hely a jobb hangzás számára

Szeretne több hanggal betölteni minden helyiséget? Válassza a SoundTouch 10 vezeték nélküli hangszórót. Elég kicsi ahhoz, hogy gyakorlatilag bárhol elférjen, a méretét meghazudtoló teljes, gazdag hangzással. Azonnali és egyszerű hozzáférést biztosít a zenéihez, így tökéletes társ bármely alkalomra. A használata pedig nem is lehetne egyszerűbb. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch hangszó esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a kis, vezeték nélküli hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót a Wi-Fi hálózathoz, és hallgathat zenét otthon.

Gondolkozzon kicsiben,
ÁLMODJON NAGYOKAT


Az elképzelés egyszerű volt: kiegészíteni SoundTouch termékcsaládunkat egy hangszóróval, amely olyanoknak készül, akik vezeték nélküli zenét szeretnének kompakt kivitelben – valamint olyanoknak, akik kedvező áron még nagyobb hangra vágynak. A SoundTouch 10 hangszóró ideális mindkét esetre, hiszen meglepő teltséggel és tisztasággal szólaltatja meg kedvenc zenéjét.

Egyetlen rendszer egy zenével teli világért

 Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Univerzális hangszóró.

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.

Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. Használja őket arra, hogy ugyanazt a zenét játsszák minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.

SoundTouch alkalmazás

Az ingyenes SoundTouch alkalmazás segítségével okostelefon vagy táblagép használatával hatékonyabban vezérelheti SoundTouch hangszóróját Böngésszen a zenék között, és szabályozza a zenéket egész otthonában. Hallgasson zenét azonnal, vagy az alkalmazás használatával szabja testre kedvenc lejátszási listáinak és állomásainak előbeállításait.

AZONNALI ZENEHALLGATÁS

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy a hat programhely segítségével elmentse kedvenc zeneszámait azonnali meghallgatásra, így nem kell kedvencei keresésére pazarolnia idejét. Rendeljen egy programhelyet kedvenc Spotify party lejátszási listájához, egy másikat a nemrég felfedezett internetes rádióállomáshoz, a harmadikat pedig kedvenc előadója valaha felvett összes számához. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat milliónyi zeneszámot a Spotify® és a Deezer® segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját zenetárából. A SoundTouch® alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése telefonjával vagy tablet készülékével. Emellett hat könnyen programozható programhellyel egyaránt lejátszhatja kedvenc zenéit az alkalmazásból, a hangszóró vagy a mellékelt távvezérlő segítségével.

 

Méretek/tömeg

Speaker:21.2cm H x 14.1cm W x 8.7cm D (1.87 kg)
Remote:11.4cm H x 4.4cm W x 1.3cm D (50 g)

Bemenetek és kimenetek

AUX bemenet
Ethernet-csatlakozó

További adatok

Beépített Wi-Fi® és Bluetooth
Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n
Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
 


A DOBOZ TARTALMA

SoundTouch 10 vezeték nélküli hangrendszer
Tápkábel
USB-kábel
Távvezérlő
 


Ajánlott termékek

-19%
Utolsó szett!
Bose SoundTouch 10x2 wireless StarterPack fehér153.800 Ft 124.900 Ft / szett

Bose SoundTouch 10x2 wireless StarterPack fehér