Bose SoundTouch 20 széria III vezeték nélküli hangrendszer fehér

Márka: Bose

A termék ára: 149.900 Ft /db

Ingyenes kiszállítás!

10 % Törzsvásárlói kedvezmény regisztráció és hírlevélre feliratkozás esetén!

dbA ZENE TESZI A PILLANATOT AZZÁ, AMI
Képzelje el, hogy azonnal, könnyen hozzáférhet zeneszámok millióihoz, rádióállomások ezreihez és az összes tárolt zenéjéhez, bármikor, amikor csak akarja. Indítsa a reggelt egy energikus lejátszási listával, hallgassa az internetes rádiót vacsora közben, vagy tegye hangulatossá estéit. A SoundTouch 20 vezeték nélküli hangszóró mindezt elviszi otthonába, kellően tiszta, erőteljes hangzást biztosítva a hálószobában, a konyhában és a többi helyiségben. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítse az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére. Majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:
1. Dugja be a hangszórót 2. Csatlakoztassa a Wi-Fi®-hez 3. Irányítsa az egészet az alkalmazással

Garancia: 24 hónap

Termékleírás

 

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathat, amit csak akar, nem kell azon aggódnia, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a kompakt, vezeték nélküli hangszórón közvetlenül mobiltelefonjáról vagy táblagépéről is hallgathat zenét, vagy csatlakoztathatja a hangszórót Wi-Fi-hálózathoz, és hallgathat zenét otthon telefonja nélkül.

TUDOMÁNY A HANGZÁS MÖGÖTT

Ha zenével szeretné betölteni a helyiséget, nem hangszóróval. Akkor Ön a SoundTouch 20 vezeték nélküli hangszórót keresi. Bár kis helyigényű, kivételes hangzásra tervezték. Nem csak a legtöbbet hozhatja ki zenéiből – a jobb hangzásra törekvés iránti megszállottságunknak is tanúja lehet.

 

 

EGYETLEN RENDSZER EGY ZENÉVEL TELI VILÁGÉRT

Minden SoundTouch hangszóró vezeték nélküli hozzáférést biztosít olyan közkedvelt zenei szolgáltatásokhoz, mint a Spotify® és a Pandora®, továbbá internetes rádióállomásokhoz és saját zenetárához. Egyetlen rendszerben.

 

Az Ön életmódjához tervezve. És zenehallgatási szokásaihoz igazítva.

Töltse be a lakást hangokkal, vagy árassza el otthonát zenével. A SoundTouch hangszórókat az Ön életmódjához terveztük – és úgy készítettük, hogy Önnel együtt fejlődhessen. Ha már beszerzett egyet, bármikor bővítheti azt továbbiakkal. Mind együttesen működtethető. Így zenéje szobáról szobára Önnel tart. A különböző szobákban eltérő zenéket játszhat le, vagy mindenütt ugyanazt.

 

Minden zenei tartalmát gyorsan és egyszerűen irányíthatja

Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, a SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Böngésszen olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgasson internetes rádiókat, vagy válogasson saját zenei könyvtárából. Szabja testre a beállításokat, hogy egyetlen érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez, és irányítson egy vagy akár több SoundTouch hangsugárzót otthona bármely pontján.

AZONNALI ZENEHALLGATÁS

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy a hat programhely segítségével elmentse kedvenc zeneszámait azonnali meghallgatásra, így nem kell kedvencei keresésére pazarolnia idejét. Rendeljen egy programhelyet kedvenc Spotify party lejátszási listájához, egy másikat a nemrég felfedezett internetes rádióállomáshoz, a harmadikat pedig kedvenc előadója valaha felvett összes számához. Beállíthatja őket zenei könyvtárához, podcastjaihoz, albumaihoz stb.

 

Műszaki adatok
Méretek/tömeg

    System:18.8 cm H x 31.4 cm x 10.4 cm D (3.2 kg)
    Remote:11.4cm H x 4.4cm W x 1.3cm D (50 g)

Bemenetek és kimenetek

    AUX bemenet
    Ethernet-csatlakozó

További adatok

    Beépített Wi-Fi és Bluetooth zenelejátszás
    OLED kijelző
    Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n
    Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless

A DOBOZ TARTALMA

    SoundTouch 20 vezeték nélküli hangrendszer
    Tápkábel
    Távvezérlő
  


Ajánlott termékek

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete164.900 Ft / db

Pioneer Club7 XW-SX70-B party hangszóró fekete

-8%
Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó129.990 Ft 119.990 Ft / db

Denon HEOS Link HS2 zónalejátszó

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke139.900 Ft / db

Pioneer Club5 XW-SX50-B party hangszóró grafit szürke

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete148.000 Ft / db

Bowers & Wilkins Formation Flex vezeték nélküli hangrendszer fekete